Zdravo drugari...ovih dana sam zainteresovan da promenim telefon,pa mi treba vasa pomoc. Trenutno imam HTC Cha Cha i telefon je ok,ali me nervira trajanje baterije od dan i po (u najboljem slucaju). Pre njega sam imao E71 gde je baterija trajala duplo duze,ako ne i vise. Sad hocu da uzmem neki touch screen ili touch and type telefon kojem ce baterija trajati duze,makar tri dana. Nisam od onih koji gledaju svaki detalj telefona misleci na one komentare kamerica ovakva,onakva,nema ovo,ono,da se razumemo telefon je telefon,sluzi za pozive,poruke i neke brze informacije sa interneta,za sve ostalo kao sto je slikanje,koristi se fotoaparat,a za dodatne operacije se koristi komp. Znaci moj kriterijum je sledeci:
1. BATERIJA - sto duze da traje
2. Touch screen - da ima neki tach koji ima dobar odziv,da ne moram da pretiskam ko lud i vucem levo i desno,a ono da se jedva pomeri.
3. GPS + WiFi - ne koristim to mnogo,ali bi bilo lepo da ima za svaki slucaj
4. 3.2 mpx ili vise - slikam jednom u mesec dana,tako da mi to nije od nekog bitnog znacaja,cisto da ima neku normalnu kamericu sa blicem,nista specijalno.
I sve to kad bi moglo da se uglavi u nekih 200e

Da prodam ili zamenim ovaj HTC i da dodam jos koje euro

pa ako ima neko predloge i iskustva sa tako nekim telefonom,voleo bih da cujem vase misljenje. PozZ