Touch + Battery = ?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
vip88
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 29. Okt 2011. 12:47

Touch + Battery = ?

Post od vip88 »

Zdravo drugari...ovih dana sam zainteresovan da promenim telefon,pa mi treba vasa pomoc. Trenutno imam HTC Cha Cha i telefon je ok,ali me nervira trajanje baterije od dan i po (u najboljem slucaju). Pre njega sam imao E71 gde je baterija trajala duplo duze,ako ne i vise. Sad hocu da uzmem neki touch screen ili touch and type telefon kojem ce baterija trajati duze,makar tri dana. Nisam od onih koji gledaju svaki detalj telefona misleci na one komentare kamerica ovakva,onakva,nema ovo,ono,da se razumemo telefon je telefon,sluzi za pozive,poruke i neke brze informacije sa interneta,za sve ostalo kao sto je slikanje,koristi se fotoaparat,a za dodatne operacije se koristi komp. Znaci moj kriterijum je sledeci:
1. BATERIJA - sto duze da traje
2. Touch screen - da ima neki tach koji ima dobar odziv,da ne moram da pretiskam ko lud i vucem levo i desno,a ono da se jedva pomeri.
3. GPS + WiFi - ne koristim to mnogo,ali bi bilo lepo da ima za svaki slucaj
4. 3.2 mpx ili vise - slikam jednom u mesec dana,tako da mi to nije od nekog bitnog znacaja,cisto da ima neku normalnu kamericu sa blicem,nista specijalno.
I sve to kad bi moglo da se uglavi u nekih 200e :D Da prodam ili zamenim ovaj HTC i da dodam jos koje euro :) pa ako ima neko predloge i iskustva sa tako nekim telefonom,voleo bih da cujem vase misljenje. PozZ

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Nokia N97.Iako je ozloglasena kao promasaj odradice ti posao.
Dobra kamera,veliki ekran,touch screen+tastatura,dobar GPS i Wifi,velika memorija 32 gb,meni je baterija trajala po 3-4 dana na njoj.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Behemoth, ja bas nisam siguran da ce N97 ispuniti uslov:
2. Touch screen - da ima neki tach koji ima dobar odziv,da ne moram da pretiskam ko lud i vucem levo i desno,a ono da se jedva pomeri.
vip88, nazalost najteze je ispuniti tvoj prvi uslov, kod modernih TS telefona. Vecina ima veliku potrosnju i baterije treba cesto dopunjavati.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jun 2010. 15:12

Post od Adams »

vip88, nemoj pogresno da me shvatis,ali ovo je kao kad bi trazio auto od 3000 kubika i 200 konja a da trosi malo i po mogucstvu dizel. :) Mislim da nema ni jedan telefon koji moze da ispuni tvoje uslove. Nokia N97 mozda i moze da izdrzi sto se tice baterije ali telefon ima resistivni a ne kapacitivni ekran tako da ces morati malo vise da ga pritiskas....
Nokia Lumia 1520

vip88
Novajlija
Novajlija

Post od vip88 »

Ma ok je to sa ekranom,imao sam prilike da se pogram sa n97 i nije lose ekran....nisam ja trazio sad nesto kao sto je na ovim najnovijim telefonima,ti pipnes a ono leti :D a jel zna neko od vas za ove prodavnice ovde sto su navedene kad udjes na n97 (mislim ono gde gledas modele telefona,pa na vrhu ima prodavnice koje ga imaju u prodaji) koliko daju garanciju? Pratim ove oglase,nema ni jedan n97 sa garancijom i da je malo "preso",a kad pogledam u HANDY gde je garancija 2 godine,tamo su cene astronomske. Cuo sam da se x6 nije lose pokazao. Sve je ovo tako konfuzno kad ne mozes nigde da nadjes proverene informacije o svemu :D

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

vip88, N97 se vise ne proizvodi, tako da "nov" znaci da se prodaje iz zaliha. Mozda ga ima u nekoj od radnji kao sto je Handy, mada je i to diskutabilno, da li samo fiktivno imaju par komada na lageru, posto nije sravnjen "ulaz" i "izlaz". U radnjama koje su ga prodavale polulegalno ga vrlo verovatno vise nema posto te radnje imaju brzi "obrt", odnosno ne nabavljaju 1000 komada za ceo lanac, pa da onda ostane 10-ak u raznim magacinima. Nabavi se 10-ak, proda, pa opet nabavi, sve dok telefon ne prestane da bude popularan, a onda ga vise nema.

Sto se tice X6 procitaj ovu temu: viewtopic.php?t=23578
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

mironiko
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 06. Jun 2011. 12:21
:: ASUS ZenFone 2 Laser

Post od mironiko »

@vip88

Samsung Wave, ili Wave II..? OS je Bada, sto je losije od Androida, ali ima vecinu bitnih aplikacija, a baterija drzi 3+ dana, koliko znam (nisam ga koristio, samo cackao). Ekran je kapacitivni, ima Gorilla glass, kuciste je aluminijumsko, kamera odlicna...
ASUS ZenFone 2 Laser

vip88
Novajlija
Novajlija

Post od vip88 »

Razmisljao sam se ja za samsung wawe ima ga drugi i fino izgleda,a kamera ubija koliko je dobra...ne znam sta mi je ciniti,mozda razmotrim tu opciju za wawe...hvala svima u svakom slicaju,jos cu da pogledam i razmislim sta mi je ciniti :)

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

HTC Desire Z... moze da se nadje skoro nov za 210€-220€.... imas odlican ekran, kameru, hardversku tastaturu, baterija moze da izgura 2 dana... :wink:
Samo nek se rolaju....sarme.

Odgovori