iPhone 3G 16G vs Htc Hd2
iPhone 3G 16G vs Htc Hd2
Pozdrav svima,planiram da kupim telefon i razmisljam se izmedju ova dva modela,e sad me zanima koji da uzmem.Ako je neko voljan da mi pomogne bio bih mu zahvalan....pozz
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
sasabor, da je Iphone 4/4S imalo bi sta da se razmislja, cak bih preporucio Iphone (zavisno od tvojih potreba). Medjutim ako poredis Iphone 3G i HTC HD2 onda tu nema sta puno da se razmislja, pravi izbor je HTC HD2.
HTC HD2 je po svim karakteristikama ispred Iphone 3G. Iphone 3G cak nema ni onaj "wow Iphone" faktor u drustvu, ako ti je slucajno do toga stalo, posto je suvise star model Iphone-a za to.
HTC HD2 je po svim karakteristikama ispred Iphone 3G. Iphone 3G cak nema ni onaj "wow Iphone" faktor u drustvu, ako ti je slucajno do toga stalo, posto je suvise star model Iphone-a za to.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
sasabor, iako sam zakleti iPhonovac, ovde moram da glasam za HD2, jer 3G zaista nema sta da trazi pored njega. 3Gs bi mozda mogao da bude kao neka zamena, naravno skuplja, i sa kojom mozes dosta toga vise da uradis, ali kao sto tomas.hokenberi, i4(s) je pravo resenje.
Naravno, finansijski momenat je uvek presudan tako da...
HD2 je u osnovi WinMob telefon, ali se na njega uspesno budze, WP7 i Android.
Naravno, finansijski momenat je uvek presudan tako da...
HD2 je u osnovi WinMob telefon, ali se na njega uspesno budze, WP7 i Android.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
sasabor, sve sto je rekao tomas.hokenberi, je apsolutno tacno. Cak i da poredis HD2 sa 3gS opet bi imalo o cemu da se razmislja. Pre godinu i po dana ja sam imao HD2 a drugarica 3gS i opet je bilo pitanje koji je bolji u zavisnosti od onaga sta ti treba. Ona je uvek imala goomilu nekih aplikacija od kojih su neke bile bas dobre a neke nepotrebne dok je moj veci ekran bio mnogo bolji za surf,za gledanje filmova, i imao sam sasvim solidnu kameru. A ovo ti je kad ga poredis sa 3gS. 3G stvarno koliko god da je iOS dobar ne moze da se takmici sa HD2.
Nokia Lumia 1520
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
E ja cu da se usprotivim svima u inat i da kazem Trophy. Konkretno: sa Trophy-em sam se igrao i jako lepo radi. WP7 radi na njemu tako glatko da je to pesma, mogu da kazem u rangu iPhona.
E sad, na strani HD2 jeste veci ekran (mnogo veci), i ono sto skoro svi, ako ne i svi sa ovoga foruma smatraju za najveci plus, osim mene, a to je mogucnost stavljanja Androida na njega. WP7 takodje radi na HD2, ali imao sam prilike da vidim kako, i iako je ok, nije tako glatko i brzo kao na Trophy.
Posto se nisi jos odlucio, pogledaj HTC Mozart - po meni poboljsani Trophy.
Trophy nov imas u Tehnomaniji za 24999, a Mozart za 27999, sto je po meni sjajna cena.
HD2 nov ne znam gde moze da se nadje, a polovan... hmmm, pa jedino ako jako dobro poznajem osobu od koje kupujem, da ako nakon par dana otkrijem nesto da mogu njusku da mu polupam
E sad, na strani HD2 jeste veci ekran (mnogo veci), i ono sto skoro svi, ako ne i svi sa ovoga foruma smatraju za najveci plus, osim mene, a to je mogucnost stavljanja Androida na njega. WP7 takodje radi na HD2, ali imao sam prilike da vidim kako, i iako je ok, nije tako glatko i brzo kao na Trophy.
Posto se nisi jos odlucio, pogledaj HTC Mozart - po meni poboljsani Trophy.
Trophy nov imas u Tehnomaniji za 24999, a Mozart za 27999, sto je po meni sjajna cena.
HD2 nov ne znam gde moze da se nadje, a polovan... hmmm, pa jedino ako jako dobro poznajem osobu od koje kupujem, da ako nakon par dana otkrijem nesto da mogu njusku da mu polupam

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
WP7 mozes ubaciti na HD2 i da radi isto kao i na nekom WP7 telefonu.
Time si ubio dve muve jednim udarcem,ogroman ekran i odlican operativni sistem.
Ja sam koristio HD2 i mogu slobodno da kazem da je to jedan od najboljih telefona ikad napravljen.
Time si ubio dve muve jednim udarcem,ogroman ekran i odlican operativni sistem.
Ja sam koristio HD2 i mogu slobodno da kazem da je to jedan od najboljih telefona ikad napravljen.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
sasabor, Mislim da ćeš pogrešiti ako uzmeš trophy.Hd2 je kompletniji telefon, pre svega jer hardver omogućava da na njemu "poteraš" i WP7 i Android podjednako dobro.Tako da smatram da bi u tvojoj dilemi definitivno izbor trebao da bude HD2.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Re: iPhone 3G 16G vs Htc Hd2
Freyr, ja bih dodao da je zgodno da na taj "kupoprodajni sastanak" povedes i nekog dobrog ortaka. Prvi razlog je to da dva para ociju vide vise nego jedan par, a drugi je da predupredis situaciju tipa "ostadoh i bez para i bez telefona". Sto je sigurno, sigurno je. Mozda je sve 100% OK i sa telefonom i sa ponudom, ali to nikad nije 100% sigurno.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora