E u mogucnosti sam da uzmem jedan od ova dva mobitela.
E po karakteristikama skoro se i ne razlikuju, pa bi vas zamolio da mi vi kazete bolji izbor.
I jos jedno pitanje,
Kakva je razlika izmedu Xperie Arc i Xperie Arc S?
Sony Ericsson Xperia Arc vs Nokia X7
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
FiCO, ja sam imao Arc, moje utiske o njemu možeš da pročitaš u odgovarajućoj temi. Bez obzira na neke mane, mislim da je bolji telefon od X7. Najviše zbog androida, ali i zbog bolje kamere i izgleda.
Arc i Arc S su u principu isti telefoni, mislim da je razlika samo procesor, ali u realnom radu nema neke primetne razlike.
Pozdrav.
Arc i Arc S su u principu isti telefoni, mislim da je razlika samo procesor, ali u realnom radu nema neke primetne razlike.
Pozdrav.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
ja bih licno sebi uzeo X7, mozda celokupno Arc ima neke stvari naprednije, ali na X7 sve sto ima radi bez greske i nije potrebno nista da se dodatno podesava, instalira, uskladjuje...a i sam telefon mi bolje i cvrsce izgleda (to je naravno licni utisak). sada ako si za celodnevno barkanje po tel, imas nekog znanja, iskustva i vremena oko toga, uzmi android 

Re: Sony Ericsson Xperia Arc vs Nokia X7
Arc S ima klokovan procesor na 1.4GHz, za razliku od 1GHz u Arcu. Ako otkljucas bootloader, lako mozes sam da klokujes procesor Arca i dobices Arc S. Ako je razlika izmedju Arca i Arca S do 5e uzmi ovaj drugi, u suprotnom ces samo baciti novac.FiCO napisao:Kakva je razlika izmedu Xperie Arc i Xperie Arc S?
Od ova dva ja bih definitivno je izbor jasan-ako zelis kvalitetan telefon koji ce te odlicno sluziti za slikanje, surf netom, sms i razgovor uzmi X7. Ako si napredniji korisnik i zelis vise od toga uzmi Xperiu