Sony Ericsson Xperia Arc vs Nokia X7

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
FiCO
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 24. Feb 2012. 11:11

Sony Ericsson Xperia Arc vs Nokia X7

Post od FiCO »

E u mogucnosti sam da uzmem jedan od ova dva mobitela.
E po karakteristikama skoro se i ne razlikuju, pa bi vas zamolio da mi vi kazete bolji izbor.

I jos jedno pitanje,

Kakva je razlika izmedu Xperie Arc i Xperie Arc S?

dzonsi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Sep 2010. 16:02

Post od dzonsi »

Zavisi sta ti treba,tj za sta bi koristio telefon,u svakom slucaju moje misljenje je da ti je bolje da uzmes Arc,zbog Androida...Razlika izmedju Arc i Arc S je u brzini procesora,S ima 1,4 GHz i mislim u malo boljem grafickom cipu,ali je to cist marketing :)

FiCO
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od FiCO »

Pa i ja sam to konto zbog Androida da uzmem Xperi-u, a znaci nije velika razlika onda ce me zadovoljit i Xperia Arc.

Imali neko da je imao ovaj telefon, jel imao problema nekih?

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

FiCO, ja sam imao Arc, moje utiske o njemu možeš da pročitaš u odgovarajućoj temi. Bez obzira na neke mane, mislim da je bolji telefon od X7. Najviše zbog androida, ali i zbog bolje kamere i izgleda.
Arc i Arc S su u principu isti telefoni, mislim da je razlika samo procesor, ali u realnom radu nema neke primetne razlike.

Pozdrav.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

gangsta
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 13. Apr 2010. 21:52

Post od gangsta »

ja bih licno sebi uzeo X7, mozda celokupno Arc ima neke stvari naprednije, ali na X7 sve sto ima radi bez greske i nije potrebno nista da se dodatno podesava, instalira, uskladjuje...a i sam telefon mi bolje i cvrsce izgleda (to je naravno licni utisak). sada ako si za celodnevno barkanje po tel, imas nekog znanja, iskustva i vremena oko toga, uzmi android :)

STrider90
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 09. Maj 2009. 16:38

Re: Sony Ericsson Xperia Arc vs Nokia X7

Post od STrider90 »

FiCO napisao:Kakva je razlika izmedu Xperie Arc i Xperie Arc S?
Arc S ima klokovan procesor na 1.4GHz, za razliku od 1GHz u Arcu. Ako otkljucas bootloader, lako mozes sam da klokujes procesor Arca i dobices Arc S. Ako je razlika izmedju Arca i Arca S do 5e uzmi ovaj drugi, u suprotnom ces samo baciti novac.
Od ova dva ja bih definitivno je izbor jasan-ako zelis kvalitetan telefon koji ce te odlicno sluziti za slikanje, surf netom, sms i razgovor uzmi X7. Ako si napredniji korisnik i zelis vise od toga uzmi Xperiu

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

i još jedna razlika oklop je kvalitetniji na eSu .
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

FiCO
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od FiCO »

Znaci necu pogrijesit sta god da uzmem uglavnom nokia me izade skuplja nova, a arc mogu dobit za male pare isto nov.

Al nekako mi ova nokia djeluje ljepsa al je kvari sto je symbian

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

lično x7 ne bih uzeo samo iz jednog razloga a to je kamera.stvar principa tj nema autofokus.sramota je da x6 ima bolju kameru od nje.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Odgovori