Devojci za poklon Samsung S5230 ili U900 Soul?
Devojci za poklon Samsung S5230 ili U900 Soul?
Posto do sada nisam devojci kupio telefon kupicu joj za 8.mart ali se dvoumim izmedju ova dva zenska modela,pa me zanimaju vasa iskustva i utisci,S5230 ima veliki ekran,solidnu kameru bez blica,jaku bateriju,dobar je za net kako cujem,tochc screen radi dobro a U900 Soul lepo izgleda,ima odlicnu kameru,ali je stari model,pomagajte.
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 01. Apr 2009. 00:14
ja bi uzeo u900 mada ni 5230 nije los samo nadji neku zanimljivu masku, ima ga moja drugarica,bas joj se svidja 
samo ne gledaj da prodjes sto jeftinije pa da odaberes neki los i jeftin fon, to moze da te kosta posle malo vise xD
mislim da joj nece mnogo znaciti perfomanse fona vec izgled
)) mada zavisi...
C5-06 moze da bude jako elegantan ako izaberes lepu maskicu
ili mozda 6700...

samo ne gledaj da prodjes sto jeftinije pa da odaberes neki los i jeftin fon, to moze da te kosta posle malo vise xD
mislim da joj nece mnogo znaciti perfomanse fona vec izgled

C5-06 moze da bude jako elegantan ako izaberes lepu maskicu

- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
dule88, mnogo ti 80 evra za mobilni koji poklanjas devojci? Onda je bolje da joj za tih 40-50 evra kupis nesto novo, neki nakit ili parfem.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pa prvo si rekao da si nasao za 40-55 polovan pa onda da trazis...
Moja devojcica ima bas taj s5230 i evo za skoro godinu dana sljaka sasvim lepo. Samo neka ga nosi u futrolici, njih barem ima svakakvih i za svaciji ukus, cisto zbog displeja jer ume da se izgrebe prilicno lako u zenskoj torbi u kojoj mis kur** moze slomiti.
Moja devojcica ima bas taj s5230 i evo za skoro godinu dana sljaka sasvim lepo. Samo neka ga nosi u futrolici, njih barem ima svakakvih i za svaciji ukus, cisto zbog displeja jer ume da se izgrebe prilicno lako u zenskoj torbi u kojoj mis kur** moze slomiti.

tomas.hokenberi, osim materijalne situacije mnogo je faktora koji utiču na to šta je "malo" ili "mnogo", tako da bolje da ne idemo na tu stranu.
Moja ima neki 5-6 godina star Samsung i čeka istek ugovora da uzme nešto za dinar (ne da 5 para na telefone ali dinar će da da), a ja sam prošao za 8.m. sa kartama za Parni Valjak.
dule88, iz mnogo razloga S5230 je mnogo bolji model
Slajder crkne pre ili kasnije, jogdial može biti problematičan, sporiji, manji ekran..... Koliko vidim devojke se fino slažu sa ovi TS-om samo obavezna folija da ne bude posle godinu dana kao kod moje sestre - i'šmirglan ekran.
Moja ima neki 5-6 godina star Samsung i čeka istek ugovora da uzme nešto za dinar (ne da 5 para na telefone ali dinar će da da), a ja sam prošao za 8.m. sa kartama za Parni Valjak.
dule88, iz mnogo razloga S5230 je mnogo bolji model

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
U ovlascenoj radnji S5230 nema ima samo wi-fi verzija Samsunga i on je 12000 sa dve godine prave garancije,najjaca je radnja sa telefonima a imaju par radnji naravno,a imaju i novu Nokiu C2-02 slide i bas je lepa,znaci tesko je da se odlucim,a i ona je 12000 jel je mozda ima neko,kakva je kamera,kvalitet ekrana i slajda?