ZTE Skate ili Motorola Motoluxe

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
HogarStrasni
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 04. Apr 2012. 22:20

ZTE Skate ili Motorola Motoluxe

Post od HogarStrasni »

Koji telefon je bolje uzeti ZTE Skate ili Motorolu Motoluxe? Prvi je u Telenoru, a drugi u VIPu. Trenutno sam u VIPu.
Sta je po vasem bolje?

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Licno bih isao na Motolux. Dizajn je bas kulerski. Skate samo ako ti je bitan veci ekran. Najbolje otidji do poslovnica i isprobaj ih malo na licu mesta.

Tacty
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 11. Feb 2010. 15:37

Post od Tacty »

skate je plastikanac s kojim dobijes nesto veci ekran. motorolu sam gledao danas, tja, ekran mi se ne svidja, previse je nekako zrnasta slika, ocito su tu stedeli. probao sam da kucam poruku, ima po meni nedopustivo zastajkivanje dok ukuca slovo za smartphone 2012 godine. ne znam kako je s paketima, ali po meni to je telefon koji bi bio zanimljiv za plafon 150 evra. sto se izrade tice motorola je svakako bolja.

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Tacty, zrnasta slika? Definisi termin zrnasta. Rezolucija, 480x854, je sasvim ok za Android uredjaj srednje klase. Sad kad ima i boljih ekrana, ono sto je bilo najbolje pre godinu, godinu i po vise ne valja?! Ne znam kakve vi to oci imate kad mozete da uocite toliko sitne detalje u pikselaciji kod danasnjih modernih ekrana... :dry:

Prosecnom korisniku ce Motoluxe odgovarati i vise nego sto je potrebno.

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

Ja bio uzeo Motoluxe,Zte mi ne uliva poverenje...no way
em je motorola bas dizajnerski dobra masinica...a ni hardwerski uopste nije losa,kao ACE,koristio sam ga,meni je dovoljno bilo!

Tacty
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 11. Feb 2010. 15:37

Post od Tacty »

nije losa motorola, ali je malo pristup pilićarski. uskoro ocekujem motoluxe deluxe verziju. stavili su 800mhz procesor samo da bi mogli za par meseci da stave od 1ghz i da ga nazovu deluxe. to je pilicarenje i kao kupac bih se osecao bas kao magarac da tako nesto kupim. ekran cete videti i sami, uglovi su losi i boje su prilicno isprane. samo kuciste i izrada su ok, ali ko sto rekoh gore...ics nisam siguran da ce uopste dobiti zvanicno, to ce verovatno moci deluxe verzija ;)

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
:: Google Pixel 4XL
:: Google Pixel 2XL

Post od wucinac »

Po meni definitivno vredi uzeti Motorolu. Ako je jedina mana tackasti ekran tj rezolucija, u sta cisto sumnjam, ovo je jako dobra kupovina. Moze se uzeti u i MTS-u.
Za procesor se nebrinem jer su sigurno na xda napravili da radi brze.
Sto se tice ICS-a i to ce biti napravljeno samo treba malo strpljenja.
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

Odgovori