Nokia 500 vs HTC Wildfire S

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
serijski-ubica
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 13. Nov 2007. 07:21
Kontakt:

Nokia 500 vs HTC Wildfire S

Post od serijski-ubica »

Razmisljam se preko mts-a da uzmem jedna od ova dva telefona, al sam naravno u dilemi. Nokiu kao Nokiu obozavam, oduvek sam imao njihove telefone al nisu ni oni sto su bili nekad pa jbg... Kod telefona mi je dosta vazan izgled, tako da prednostu tu mi imao Nokia, a HTC je u prici naravno zbog Androida... Dajte neke savete, iskustva sa ova 2 telefona itd...

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
:: Iphone 7
:: Lenovo P780

Post od bachika »

serijski-ubica, ako ti je samo izgled važan onda uzmi koji ti se više dopada!! 8)
Ja lično preferiram android jer volim da imam veliku iskorišćenost telefona + volim da se igram :oops:
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU

serijski-ubica
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 13. Nov 2007. 07:21
Kontakt:

Post od serijski-ubica »

ma da je samo izgled, onda bi uzeo nokiu svakako, da je ona sa androidom to je to ne bi ni razmisljao, samo to me kopka jel dosta drugara ima telefone sa androidom i mnogo zanimljivih aplikacija...

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
:: Iphone 7
:: Lenovo P780

Post od bachika »

Pa da ponovim sve zavisi od tvojih želja i potreba.... Ako želiš veliku dostupnost aplikacija i igara na svakom koraku definitivno uzimaj android!!!
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

drug ima nokiju 500. nista posebno ali lepo izgleda. mozes da je uzmes ako ne zelis da das previse novca jer uz nju ide i neki popust. ako hoces da das vise od 10k ja bih ti preporucio galaxy w
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/3185 ... xy-W-I8150
u handy prodavnici je 13k uz mixnetm. wildfire je 9k u mts. razlika u ceni postoji ali ako uzmes preko distributera ne placas 3g servis 3k za 2 godine pa mu sve dodje na isto a imas mnoooogo bolji telefon od ova 2 koje si hteo.

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Zligor, sad je i kod partnera obavezna 3g pretplata. Razlog zbog koga nisam produžio ugovor sa mt:s-om, već prešao na Telenor. 8)

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

jedna od najboljih stvari koje su nam se dogodile je MNP :)
bas kao sto su kolege iznad rekle, ja o symbianu i nokiji nebih ni razmisljao... android je u pravom smislu reci android :)
mislim da je nokia 500 cisto bacanje novca jer koristi OS koji ce za par meseci biti potpuno ugasen, i vise se telefoni sa symbanom nece proizvoditi :(
topla preporuka za wildfire ili jos bolje za W i 8150, mnogo ozbiljna masina sa odlicnim performansama ;)

nenad.fil
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 20. Nov 2008. 19:30

Post od nenad.fil »

A ko to kaze da se symbian vise nece proizvoditi?

Carla, Donna, barem jos godinu, dve.

A mozda se i vrati na velika vrata...

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

mezzano, e to im je epic fail onda. nije neka para ali ipak 3k :dry:
nenad.fil, tesko da se vrate na velika vrata http://www.gsmarena.com/nokia_q1_result ... s-4120.php

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

mislim da sam procitao na GSM areni pre mozda mesec dana da je nokia saopstila da je poslednji aparat sa symbian OS pusten u prodaju ili ce biti pusten u prodaju tokom 2012 i da se symbian aparati vise nece proizvoditi... (sto je i logican potez, zasto proizvoditi robu koja ne moze da nadje put do svog kupca :( )

prezaliti necu sto se nokia okrenula ka windowsu a ne ka Androidu, mislim da ni sama nokia to nece prezaliti...

Odgovori