Uskoro planiram da kupim telefon pa me zanima misljenje svih koji mogu da mi pomognu oko odlucivanja. Dakle da li da kupi samsung D500E ili Nokia 6630?
Molim vas ako i pri savetu mozete da navedete prednosti mane jednog u odnosu na drugi bilo bi super:)
Hvala
P.S: Jeli moguce na oba telefona gledati TV ili filmove?
zavisi kakav si korisnik
ako trazis mnogo od telefona onda 6630
a ako ti je dizajn na prvom mestu a sve ostalo nebitno onda d500
ja sam ona prwa vrsta tako da bih uvek uzeo 6630
slazem se sa dexom , iako bi ja radije uzeo 6630 jer ima symbian , sto znaci cool aplikacije , zabava , igre , theme itd , al ak ti treba sminkerski telefon uzmi d500 , sala , d500 je izuzetno lijep mobitel sa dosta dobrim funkcijama npr. mp3 player je dosta jak...
Ja imam d500 odlican je samo mu je mana sto nemogu da se instaliraju igrice na njemu bar kod mene nemoze neznam sto al 6630 nije los mozda cu da se predomislim pa da kupim 6630
Neodlucni vodi se polemika skoro na svim delovima foruma, 6630 ili d500!Malo kucni misem i videces sta ti treba! I da naravno 6630 malo je veci ali je i on opet "fensi" tel
Nokia 6630, definitivno. Za mene. I bicu "originalan", pa cu reci ovo - zavisi sta ti treba! D500 je odlican telefon, tu nema price, melodije su izuzetno ciste i jasne, cak i mp3, uz njega dobijes i pojacivac zvuka (mada nisam primetio razliku). Takodje je lep telefon, mada ne kao ostali iz Samsung palete. Znaci, vise lepote i funkcionalnost - d500, manje lepote i veca funkcionalnost - 6630.
MOj izbor je 6630!!! Odlican telefon za nesto vise od 200 evra, a za Samsunga se mora izdvojiti preko 250 evra. Naravno da nije moguce gledati filmove na oba telefona. D500 ima samo 90 MB sto nije dovoljno za filmove, a 6630 ima tu mogucnost. I 6630 ima OS Simbian!!!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.