Препоручите ми телефон који би могао да замени већ одавно пензионисану Nokia N73?
Битна ми је добра камера, кристално чист звук слушалице (због разговора) и издржљива батерија (нисам баш захтеван, јел')...
moja preporuka ide za nokia 808 PV mada ona još nije izašla.e sada malo ozbiljno potpisujem ono što je napisano iznad mene.imao sam dati mob i sve pohvale .jedina zamerka je kada se nalazi u džepu a zvučnik okrenut ka butini slabo se čuje zvonjava zbog pritiska.sve ostalo za veliku pohvalu.
Да, видиш о цени нисам размишљао и сад ми испада скупа ова Нокија... :/
Шта мислите о SonyEricsson Xperia X8? Он је јефтин, изгледа ми баш лепо само не знам за камеру, слушалицу и батерију...
X8 ni jedno ni drugo ni trece, kamera je uzas (3.2 fiksni fokus), slisalica aj da kazemo prosecna a baterija 1.5 dan u proseku. Dela ti nama reci koliko para planiras da das, pa cemo predlagati.
Размислио сам и не дају ми се толике паре (као што Nokia N8 кошта), значи између 1оо и 15o€...
#4 ne citirajte ceo post na koji odgovarate već izdvojite samo deo na koji se odnosi vaš komentar, a u slučaju da odgovarate na poslednji post u temi citat je nepotreban jer se podrazumeva da se na njega nadovezujete
Poslednja izmena od IDzO u Uto, 15. Maj 2012. 10:35, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog:Nepravilno citiranje
Za te pare mozes da uzmes N97 koji od svega ima dobru bateriju.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Za taj novac neces naci nista novo a da odgovara tvojim zahtevima,pa cak je pitanje i od polovnog sta ima za taj novac.N8 bi bio idealan izbor ali kazes da ti je skup,E72 je takodje odlican model ali nov neces naci za taj novac,tako da ti ne preostaje nista drugo nego da dodas jos malo para ili da smanjis zahteve.
Доста вас препоручује N8 и Е72, размислићу за N8 пошто не волим qwerty тастатуру. Мени није хитно потребан нов телефон, тако да ћу још мало размислити и видети да ли да узмем N8.
Хвала свима, доста сте ми олакшали.
П.С. А шта кажете за половну Nokia 500 или C7???
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.