Evo i ja da se ukljucim i naravno pohvalim E72

koji bi ti i ja preporucio.
Kucanje na njegovoj tastaturi sto je tebi i najbitnije je odlicno. Ako dobro baratas qwerty tastaturom i znas napamet gde su slova, monogo brze ces sa njom raditi nego sa obicnom tastaturom a i ako dosad nisi imao telefon sa takvom tastaturom brzo ces se navici.
Kucanje i sa jednom rukom je izvodljivo, naravno ide duplo sporije nego kada se koriste dve ruke.
Ima odlican ekran koji se lepo vidi i na suncu, poseduje i "Optical trackpad" koji je vrlo karistan za kretanje po meniju i po internetu, kamera je dobra sa autofocusom, cvrste je izrade a baterija zaboravis kada si je napunio.
Telefon je brz za rad ali ima i jednu manu a to je pretrazivanje internetom. Opera mini radi odlicno ali kako ona nema sve mogucnosti ponekad se mora upotrebiti i opera mobile. Opera mobile sporije ucitava od njegovog brosvera a i sto je najgore posle druge ili trece otvorene malo vece stranice izbaci memori full i tu je kraj sa pretragom.
Njegov brosver brzo ucitava stranice ali i on ispisuje obavestenje memorifull, mozda je to kod mene zbog veceg broja aplikacija.
I na kraju mozes ga naci nov na crno za 200 eu. a polovan od 100 do 150 eu.
Nadam se da sam ti u necemu pomogao.