Koju Xperiu kupiti?
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 12. Nov 2012. 10:07
- :: htc
Koju Xperiu kupiti?
zelim da kupim sony xperiu ali ne znam koju, vazno mi je da ima dobru kameru i da baterija sto duze traje?
Re: koju xperiu kupiti?
a što baš xperia?
najvažnije pitanje je sad koji ti je budžet. od dobre baterije se odmah oprosti, em što je android, em što se cela xperia linija pokazala kao prosečna do još češće loša po pitanju baterije

najvažnije pitanje je sad koji ti je budžet. od dobre baterije se odmah oprosti, em što je android, em što se cela xperia linija pokazala kao prosečna do još češće loša po pitanju baterije
-
- Slučajni prolaznik
a ne znam, lepi su im modeli
pa recimo imam nekih 300 evra mada mogu i preko telenora nesto, ali nije im bas ponuda. koji su drugi predlozi? 

- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
Do 300e imas da nadjes novu P koja ima kameru kao arc koji pravi isto dobre slike naravno pod uslovom da znaš slikati. Za model S ce ti trebati 50e vise ali ćeš dobiti i malo jaču a i bolju kameru ali i problem sa senzorima pri dnu. Ostale modele nemoj ni da gledaš. Ako hoćeš neku klasiku uzmi arca mada on je vec mator,,
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
-
- Slučajni prolaznik
ok, hvala puno. a neki drugi telefon, mozda bolji za te pare? ponuda u telenoru je bas slaba koliko mi se cini
I ja bih ti preporučio Arc S, nije skup a nije loš i ne mislim da je mator. Ima ICS update i to će te služiti dovoljno dugo. MOžda N8 ako te zanima nokia, mada on ima fantastičnu kameru ljudi ga baš ne stavljaju u najbolju ponudu zbog zastarelog OS-a i osrednjeg hardvera, manjeg ekrana itd. Samsung S2 koji je nešto jači može za oko 300...
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
novisad008, je l' gledas samo nove ili moze i neki preko oglasa da udje u obzir? Cisto zbog orijentacije oko cene... 

-
- Slučajni prolaznik
draze mi je nekako da je mobilni nov
hvala kenzoki na savetima

- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Još jedan predlog za Arc S ili možda još bolje Xperia P, ako možeš da nađeš, znam da ima preko Vipa, dok je Telenor malo "tanji" sa ponudom Sony telefona.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
Xperia P i Xeria S su ti do 300eur... ''S'' je maaalo preko toga, oko 315eur ali su novi i sa garancijom od godinu do dve... 

Od svega jedino xperiu p ne bih nikako preporučio zbog vanredno slabe baterije. Čitam na xda da ljudi si kosu čupaju zbog iste + ograničena memorija od 16gb. Misim, give me a break, sony