Dakle trebao bih u skorije vreme kupiti neki niskobudzetni telefon koji ce mi sluziti iskljucivo za pozive - mozda dve-tri poruke mesecno. Dakle najbitnije je da ima bas dobar zvucnik (da mogu normalno da cujem sagovornika a da ljudi oko mene ne slusaju nas razgovor kao sto je to slucaj sa pojedinim modelima). Telefon moze biti i crno beli ali mora biti nov i nije mi bitno da je otporan na padove. Sve ostale opcije su samo plus.
Budzet je 35e pa bih molio da ne bude ono "ako mozes dodaj jos 10" i slicno.
Koji niskobudzetni telefon za 35 evra?
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Re: Koji niskobudzetni telefon
radnik69, u tom cenovnom opsegu su ti svi aparati manje vise isti, slabo koji se posebno istice i prakticno svi ce ti jednako "odraditi posao".
Ja bih uzeo Samsung E2121. On se uklapa u tvoj cenovni opseg, a daje jos par stvarcica pored osnovnih funkcija.
Ja bih uzeo Samsung E2121. On se uklapa u tvoj cenovni opseg, a daje jos par stvarcica pored osnovnih funkcija.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
I ja bih preporucio neki od Samsungovih E-ova od E1050 pa svi nadalje koji ulaze u budzet. 

Hvala na odgovoru.
Znam da za pomenutu sumu nema veliki izbor ali sam hteo da pitam za svaki slucaj posto sam po internetu citao da se dosta njih zalilo na Nokiju 100 koja mi izgleda kao bas super telefon (konkretno na zvucnik koji se na zadnjoj strani telefona).
Nadam se da ovaj Samsung nema taj problem
?
Znam da za pomenutu sumu nema veliki izbor ali sam hteo da pitam za svaki slucaj posto sam po internetu citao da se dosta njih zalilo na Nokiju 100 koja mi izgleda kao bas super telefon (konkretno na zvucnik koji se na zadnjoj strani telefona).
Nadam se da ovaj Samsung nema taj problem

-
- Sertifikovani Trol
radnik69, ja sam koristio neko vreme Samsung E1200 kao sluzbeni i radio je odlicno. Zvucnik je bio sasvim zadovoljavajuci i zvono se uvek lepo culo, a u toku razgovora je glas sagovornika uvek bio cist i jasan, ne preglasan kao na nekim Nokiama u tom rangu.
E to mi je bitno, da neko zna iz iskustva a ne ono rekla kazala. 99% uzimam E1200 tako da hvala jos jednom 

-
- Sertifikovani Trol
radnik69, pun naziv, koliko se secam, je E1200M Keystone. 
Nema na cemu i srecna kupovina.

Nema na cemu i srecna kupovina.