Do nedavno sam imao HTC Desire koji je extra fon ali je imao svoje mane(nema pravi multitouch i gasenje baterije pri 20%) te sam ga prodao pa sad gledam neki bolji.
Kakve mane imaju gore navedeni telefoni? Koje su im boljke koje su korisnici vremenom skontali?
Da li dodatni ram cin brzi DS ili je GS bolji zbog cpu i gpu?
Cuo sam da DS ima official ICS, da li je to istina? Probao bih i JB i ICS na fonu pa me zanima da li rade glatko i da li npr mogu Angry Birds da sljakaju bez seckanja i slicno na tm novijim verzijama OS?
Koji ima bolju bateriju?
Ono za cega bi sluzio fon je:koriscenje interneta, naravno pozivi i poruke, neko obicno igranje(ubijanje dosade)... Prosecni sam korisnik androida, volim da ubacuje romove i cackam oko toga, poneku zahtevniju igru koja mi se svidi bih probao pa me zanima koji bi je bolje pokrenuo.
Znam da GS ima veci ekran i bolji gpu i cpu i vise interne memorije ali opet DS ima vise rama, blic i noviji je... uzeo bih ga jer mislim da ce bolje raditi ali opet GS je GS tako da je nedoumica velika

Tako da prosto ne znam za koji da se odlucim pa sam gore naveo neka pitanja u nadi da ce resiti moju nedoumicu

Izbor je striktno izmedju ova dva, da se ne nude neki drugi

Navalite