Da li je neko nabavio One X+,kako se pokazao sa 1.7 ghz quad core procesorom,kakav je kvalitet ekrana,brzina,kamera u odnosu na Note 2 i S3?Vidim da ga ima u Mts-u za o.k cenu,a daju i beats sluske,e sad,koliko je pametno uzeti u Mts-u telefon,to je pitanje zbog postpejd paketa,brzine neta?I da li je One X+ kodiran na Mts?
S3 sam imao i previse je zadnja maska osetljiva na ogrebotine,a i fon je prevelik,jeste ekran fantazija,ali...note 2 je extra ali bas prevelik.Pomagajte.
Htc One X+,Samsung S3 ili Note 2?
Re: Htc One X+,Samsung S3 ili Note 2?
Mislim da je samo pitanje ukusa ovde... Svi su xtra modeli i tu negde... Jedino velicina i pitanje sense ili touch wiz... 

Slazem se,ali One X+ vidim da je po oglasima 500 eura kao i u boljim radnjama da je za oko 10000 skuplji npr od Note 2.S3 mi ne odgovara,zadnja maska je previse osetljiva,za razliku od zadnje maske S2,a Note 2 sam drzao samo u Telenoru,i bas je veliki.Znam da npr S3 ima bolji ekran od One X modela ali verujem da su poboljsali ekran na + modelu. 

- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Mozda ipak malo da sacekas ...mesec dana...jer ce icaci dosta novih i jacih telefona sa ekranom od 5"...ali u svakom slucaju od ovih sto si izdvojio..dobro bih razmislio izmedju one x+ i note2...oba su dobra...pitanje je na tebi sta ti vise odgovara...neces pogresiti koji god da uzmes...
Huawei
S3 nema bolji ekran od one x+,ima pentile matricu i napucane boje za razliku od lcd na htc-u,neko voli jedno neko drugo,stvar je licnog izbora.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
dule88, Mislim da je ovde One X+ pravi izbor.Koristim mt:s internet već nekoliko godina i nikada nisam imao problem, radi savršeno, tako da nema razloga da te OneX+ iz mt:s odbija samo zato što je iz mt:s-a. Što se tiče Note, to je zasita vrhunski, uređaj, ali preveliki, svaki put kada ga vidim, pomešam ga sa tabletom
S3 se ni meni ne sviđa samo zbog te glosy plastike na zadnjem poklopcu, nekako deluje jeftino, ali opet S3 je sjajan telefon i sada ima baš prihvataljivu cenu.

Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Prepaid sam korisnik i kada sam sracunao trosim oko 2500 mesecno. Gledao sam neki postpaid, vidim mts ima fine pakete.
Ne bih uzimao nista ispod nekog od ova tri modela jer imam htc evo 3d pa se zato dvoumim dal da uzimam one x+ ili da sacekam neki mesec, mozda izadje nesto bolje?
One dobre igrice za tegra grafiku sigurno nisu free 2 play, a ne mozemo da kupujemo preko android marketa pa ne znam koliko dobiam u odnosu na evo 3d?
Ne bih uzimao nista ispod nekog od ova tri modela jer imam htc evo 3d pa se zato dvoumim dal da uzimam one x+ ili da sacekam neki mesec, mozda izadje nesto bolje?
One dobre igrice za tegra grafiku sigurno nisu free 2 play, a ne mozemo da kupujemo preko android marketa pa ne znam koliko dobiam u odnosu na evo 3d?
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 22. Maj 2013. 15:29
- :: HTC ONE X+
Ja sam uzeo HTC ONE X+,i mogu vam reci da je extra telefon,brz,kvalitetan,nijednom za ovih 6 meseci od kako sam ga uzeo nije zabagovao.Za kameru,mogu da kazem da je super,ali je ipak bolja na S3 modelu.Baterija,sa uvek ukljucenim internetom i Wi-fi drzi oko 15-17 sati,ako se vise igrate sa kamerom ili internetom bogami moze i za 6-7 h da se istrosi.U svakom slucaju,super telefon,i jos uvek mi nije dosadio.Jedina mana,je ispupcena zadnja kamera,koju sam izggrebao bez silikonske maskice za 3 meseca.Sreca te sam uzeo displex pastu za poliranje ekrana,i vratio sam joj fabricki izgled.Zadnji poklopac ako bi se menjao zbog na primer stakla kamere je sada negde od 45 pa navise eura,sve zavisi od prodavaca.