Telefon za internet
- RandjaPO
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 07. Jul 2010. 09:53
- :: iPhone 6
- :: Nokia 808 PureView
Telefon za internet
Evo ovako,dobio sam VIP-ovu karticu sa dve godine neogranicenog interneta.E sad posto kao primarni telefon koristim Nokiju 808 i u njemu mi je kartica sa brojem koji svi znaju tako da nema teorije da stavljam ovu unutra.Hteo bih da cujem predloge za neki telefon do 100e a da pruza sasvim zadovoljavajuce surfovanje internetom,koliko je to moguce u ovom cenovnom rangu.Specifikacije i OS su mi u ovom slucaju totalno nebitni.I da ne zaboravim,dolazi u obzir i polovan telefon.
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Re: Telefon za internet
Glasam za nokiju E71.I sam sam je uzeo zbog interneta i qwerty tastature,a i generalno je jedan od najboljih nojinih telefona.E72 zaobidji,ima malo Ram-a i puceo bi ti browser na njemu.E71 je extra.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
RandjaPO, Pazi, kao korisnik i ljubitelj symbina uređaja mogu da kažem da je surfovanje na bilo kom symbina uređaju prava boljka i zaostaje za androidom. Moj savet je neki android uređaj, dodaj još koji evro i kupi neki alcatel vrhunski su. Evo ja korstim kao sekundarni Alcatel OT-992D i prezadovoljna sam, uređaj po pitanju surfovanja ne zasotaje ni sa daleko skupljim telefonima, a verujem da mu se cena kreće ispod 150evra.
Poslednja izmena od znemanja u Čet, 10. Jan 2013. 19:38, izmenjeno 1 put ukupno.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
-
E te price su malo izvikane za surfovanje na anroidu.Moj N9 je bolji za net i brze radi fabricki browser,brze otvara stranice nego i Wildfire S i Neo koji sad imam.
Uostalom kad se na noku instalira UC browser ili Opera,to je druga prica.
Od android telefona preporucujem xperia ray,mislim da se moze naci za 100ak evra.

Uostalom kad se na noku instalira UC browser ili Opera,to je druga prica.
Od android telefona preporucujem xperia ray,mislim da se moze naci za 100ak evra.
- znemanja
- Moderator
Sale_M, Evo ja koristim OT 992D, N8 i pre par dana je kod mene bila bratova N9 čisto da mu ubacim par aplikacija.N8 kao manu treadicionalno ima sporije surf iskustvo i sa opera browserom, a fabrički i da ne pominjem.N9 je brz, ali gubi u odnosu na dual core procesor u alcatelu, OT992D brze otvara stranice, brže radi pinch to zoom, ipak je andorid u prednosti.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
-
Ja ti kazem N9 kida kako otvara stranice..nemam razloga da nesto izmisljam i hvalim zato sto je moj fon...Mnogo brze otvara od mog Nea,e sad jedino ako na dual core proc. otvara brze,nisam proverio.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Za te pare nadjes iPhone 3G cisto za surf. Aplikacije neces imati, jer se sve preradjuju za noviji sistem.
Ili neki Android, ali ne znam da li u tom jeftinom rangu ima neki dobar osim tog Alcatela. Mozda neki "havajac", ili ZTE.
Ili neki Android, ali ne znam da li u tom jeftinom rangu ima neki dobar osim tog Alcatela. Mozda neki "havajac", ili ZTE.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Za 100e može se naći Desire S ili Desire Z, ali ne znam da li ti modeli zadovoljavaju potrebe.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Huawei G300, iste veličine kao Alcatel, a jeftiniji, ako je bitan samo surf.
Mada, za ozbiljniji surf (pošto već imaš neograničen net) ja bi išao na tablet. Znam da je skuplji, ali je srazmerno tome i veće zadovoljstvo surfovanja.
Mada, za ozbiljniji surf (pošto već imaš neograničen net) ja bi išao na tablet. Znam da je skuplji, ali je srazmerno tome i veće zadovoljstvo surfovanja.
Potvrđujem, ja sam najnormalnije surfovao na 5800xm koristeći OperuSale_M napisao:Uostalom kad se na noku instalira Opera,to je druga prica
- Baraba
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ali N9 ne košta 100e već 100e x 2, a već stari Wildfire S sa početka 2011god. nije mu neko poređenje.Sale_M napisao:...
Stare nokie sa symbianom n95, e71, n82 itd. nema šta tu da traže što se tiče surfa, android ih šije debelo.
Izmenio: IDzO
#4 ne citirajte ceo post na koji odgovarate već izdvojite samo deo na koji se odnosi vaš komentar, a u slučaju da odgovarate na poslednji post u temi citat je nepotreban jer se podrazumeva da se na njega nadovezujete
Sledeći put brisanje bez upozorenja!
Pročitaj -> Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
I od mene preporuka za 992. Tu je negde i prvi galaxy s, verujem da bi sa cyanogen modom radio besprekorno.
- RandjaPO
- Mobil fan
Nasao sam ovaj Alcatel polovan za 110e,po slikama fino izgleda tako da cu sutra otici da ga pogledam jer mi je u blizini.U tom nekom uzem izboru su mi,pored ovog Alcatela,i Desire Z i iPhone 3G.Svima su im cene tu negde tako da cu jos malo pogledati.Hvala svima na odgovorima i ako se neko seti jos nekog modela koji je dobar za surf neka javi.
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
RandjaPO, i ja imam kao sekundarni OT-992D i sasvim je OK. Porazmisli i o kupovini nekog polovnog tableta sa 3G podrskom, za surfovanje je to jos bolji izbor.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- RandjaPO
- Mobil fan
tomas.hokenberi, imam vec Asus Transformer Prime ali nazalost on nema 3G mogucnost,ipak ne bih jos jedan tablet pa zato jurim neki telefon jer bih ga stalno nosio sa sobom.Kako ti se cini surfovanje sa tim telefonom?
- znemanja
- Moderator
RandjaPO, Ako se dvoumiš između Desire Z i OT-992D, definitivno idi na OT-992D, pre svega ima dula core procesor, veći ekran, veću rezoluciju (rezolucija je ista kao i na galaxy S2 ), nova verzija andorida je u njemu, a kvalite izrade je, za tu cenu, neverovatno dobar, sve je savršeno uklopljeno.Na strani Desire Z je samo hardverska qwerty tstatura.Prastari iP3GS zaista nema šta da traži pored ovih telefona, tako da sa OT-992D nećeš pogrešiti.
Одг: Telefon za internet
Jeli moguce da ljudi jos uvek porede simbijan nokie sa androidima......za surf.......
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
belibilja, moguce jer te symbian nokie za razliku od android telefona mogu da ponude min 2 dana bez punjaca (pogotovo ako je tel iz e-serije),sto je po meni dosta bitno za sekundarni telefon.....
D500&E71
- RandjaPO
- Mobil fan
Samo da javim da sam uzeo Alcatel za 100e,sasvim fino ocuvan.Kamera je katastrofa ali posto mi to i ne treba na ovom telefonu oprosticu mu.Ono sto ne mogu da oprostim je trajanje baterije,dobio sam telefon sa punom baterijom ali cisto sumljam da ce se izvuci do veceras.Za taj novac sasvim pristojan telefon ali moram jos da vidim koliko ce trajati baterija mada ako se bude i dalje ovako praznila izgleda da se nece dugo zadrzati kod mene.
- znemanja
- Moderator
RandjaPO, Meni OT-992D izdrži dan bez probelma, a koristim ga kao sekundarni pored N8, znači samo Play Store, surfovanje, FB i sl, dan sastavi bez problema, plus na sve to držim osvetljenje na 100% jedino kada mi baterija padne ispod 15% onda smanjim i osvetljenje da bih izvukao još baterije, ali od ujutru od 9h pa do uveče do 23-24 kada ga stavim na punjač bez problema sastavi taj period.