Potreban savjet

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
n_s
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 21. Jan 2013. 22:34
:: xx

Potreban savjet

Post od n_s »

Imam oko 100e i zanime me da li je bolje da sada kupim novu xperiu mini pro ili da stedim i dalje za neki bolji polovan telefon, ako da, koji ?

Hvala unapred!!!
Poslednja izmena od n_s u Pet, 25. Jan 2013. 20:17, izmenjeno 1 put ukupno.

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Re: Potreban savjet

Post od mrkixxx »

Razbij ili izgubi taj stari.... :lol:
Sala naravno!

Sve zavisi sta oces od telefona.
Ja bih ustedeo jos malo za neki sa vecim ekranom i malo vise memorija ram/rom

Malone
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 07. Avg 2006. 10:32

Post od Malone »

Mozda operateri na prolece dobiju neke bolje telefone umesto huawei g300/zte blade 3. Bice sigurno bolji i mozes fino da se izigras. Trenutno su oko 120e na crno tako da ce i ti novi modeli isto da kostaju. To su potpuno novi u tom cenovnom rangu, a ako uzimas nesto staro par meseci, verovatno mozes da nadjes i bolji telefon.

n_s
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od n_s »

Telefon cu vecinom koristiti za slusanje muzike, igrice, poruke, internet, neka slika i video i tako to :D :D

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Moj savet ti je da batalis Android i generalno ove "smart" telefone. Uz toliko igrica, filmova, neta i muzike bateriju ces puniti 4 puta na dan. Lepo ti uzmi PSP za ove igrarije a telefon neka sluzi za sta je i namenjen.

Malone, pa ako mama i tata nece da mu daju pare za telefon onda sumnjam da ce mu placati i racune. Decko je gotovo sigurno na pri pejdu pa samim tim otpada varijanta uzimanja preko operatera.

pero0000
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Jul 2010. 10:02
:: Samsung S10
:: Nokia 6210

Post od pero0000 »

Ne žuri sa kupovinom nikada, jer se vrlo često u prevelikoj želji da se što pre i po svaku cenu kupi telefon ili bilo šta drugo, pogreši. Ako si do sad mogao da koristiš taj Samsung, možeš još neko vreme dok ne skupiš malo više para, pa da kupiš neki malo bolji Android (polovan oko 200€), ili nov preko operatera. Kao što je već Malone napisao, zte blade 3 je vrlo dobra kupovina. Imao sam prilike da ga probam i koristim par sati, pa mislim da je za te pare (oko 170€ nov) jako dobra kupovina. U svakom slučaju sačekaj da vidiš šta će ti još neko ovde preporučiti, ali obavezno pre kupovine isprobaj telefon uživo i nikad ga ne kupuj na osnovu slika i video klipova sa Interneta.

n_s
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od n_s »

Azimuth, ma ne koristim ja telefon mnogo, vecinom pisem poruke, a ovo ostalo kad' ubijam dosadu :)

pero0000, Hvala na savjetu, verovatno cu ipak i sacekati malo... Mozda roditelji popuste :wink:

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

n_s, nisam ja mislio nista lose, naprotiv, govorim ti kako bi ustedeo pare. Ako bi ti telefon sluzio samo za nabrojane radnje onda ti je zaista apsurdno da uzimas ne znam kakav telefon. Bolje se usmeri na nesto sto ce ti pruziti sve to ali na nekom drugom nivou, na neki uredjaj koji je za takve stvari pravljen. Daleko od toga da sve to na telefonu ne mozes raditi, ali prosto mislim da imas boljih opcija. Npr taj PSP ili neki tablet ako su ti igrice i internet prioritet.
Kako god, tvoje su pare i ti odlucujes. Veci displej znaci i bolju preglednost, ali i vecu potrosnju baterije. Za toliko male pare od polovnjaka ti je mozda najbolje da uzmes SGS koji jeste stariji model ali i dalje radi sasvim lepo i ima pristojno velik displej. Ili ako bi isao na novo onda ovo sto su ti ljudi gore predlozili.

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

n_s, Pa budžet je poprilično mali, definitivno skupi još para i idi na recimo SGS+ ili Alcatel OT-992D.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Odgovori