Koliko je Lg L9 bolji od Lg 2x?Da li su u rangu?
Zanima me koliko je sada pametno kupovati npr Lg 2x i zanima me koliko je on gori od modela L9,posto su oba modela dual core mislim 1 ghz.L9 ima veci ekran ali ne znam kome je bolja kamera i video snimanje.Lg 2x ima polovan pod garancijom za oko 180 eura pa da li je to po vama puno.Vidim da se dosta pominje na forumu telenor smart hd,pa koliko je on u rangu sa lg 2x?
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Re: Koliko je Lg L9 bolji od Lg 2x?Da li su u rangu?
dule88, realno L9 kao noviji a i skuplji model je dosta bolji u poredjenju sa starijim bratom,ima veci erkan (sa vecom rezolucijom), duplo vise ram memorije itd, kamera i interna memorija su jedine prednosti LG 2X......
Smart hd je u osnovi alcatel ot-995, i njegova jedina prednosti u odnosu na 2X je sto ima blago veci ekran i naravno cena....
Po meni je previse dati 180e polovan telefon koga je vreme vec pomalo pregazilo, pogotovo sto se masa korisnika zali na bednu podrsku proizvodjaca i jako bugovit rad na ics-u
Smart hd je u osnovi alcatel ot-995, i njegova jedina prednosti u odnosu na 2X je sto ima blago veci ekran i naravno cena....
Po meni je previse dati 180e polovan telefon koga je vreme vec pomalo pregazilo, pogotovo sto se masa korisnika zali na bednu podrsku proizvodjaca i jako bugovit rad na ics-u
D500&E71
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
dule88, L9 jest noviji model i osetno je bolji od Lg 2X, ne znam koliko novca imaš na raspolaganju, ali slažem se sa loki13 da pomenuti Lg 2X nije trenutno dobra kupovina.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 14. Jan 2013. 00:03
- :: samsung e250i
- :: htc one x
L9 ima veci ekran,ali nema gorila glass i kamera je losija.
Mozda nije lose dodati 40 eura i umesto novog L9 uzeti koriscen ali pod garancijom Samsung Nexus i9250?Misljenja sam da tih 40 eura vise vredi dati za Nexus,pre nego za nov L9.
Mozda nije lose dodati 40 eura i umesto novog L9 uzeti koriscen ali pod garancijom Samsung Nexus i9250?Misljenja sam da tih 40 eura vise vredi dati za Nexus,pre nego za nov L9.
pa ni nexus nema gorilla glass a nema ni bolju kameru od l9 al ima manji ekran i dosta slabiju bateriju 
jedina prednost nexusa su apdejti i apsolutno ništa više. ja bih se lično u tom slučaju opredelio za prednosti l9 i progutao to što neću uvek imati najnoviju verziju softvera.

jedina prednost nexusa su apdejti i apsolutno ništa više. ja bih se lično u tom slučaju opredelio za prednosti l9 i progutao to što neću uvek imati najnoviju verziju softvera.
A hd rezolucija na nexusu,to se ne racuna?:)
Nexus je bolji uredjaj po mom misljenju,nijedan telefon ne radi tako fluidno i glatko,bar sto se androida tice:)
Nexus je bolji uredjaj po mom misljenju,nijedan telefon ne radi tako fluidno i glatko,bar sto se androida tice:)
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Ne racuna se posto ima PenTile matricu tako da su skoro na istom.Chobby88 napisao:A hd rezolucija na nexusu,to se ne racuna?:)

- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
I nexus za razliku od L9 ima ogranicen memorijski prostor, mozda coveku treba vise memorije za slike,muziku,igrice itd...
Nexus bi bio perfektan telefon da ima barem 25gb memorije,ovako

Nexus bi bio perfektan telefon da ima barem 25gb memorije,ovako

D500&E71