Nokia N8 ili HTC Sensation XE
Nokia N8 ili HTC Sensation XE
Koji od ova dva modela je bolji Nokia N8 ili HTC Sensation XE? I ako je moguce da pojasnite zasto to mislite,hvala unapred. 

- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Re: Nokia N8 ili HTC Sensation XE
milinko92, bolji je onaj koji vise odgovara tvojim potrebama...
Ako vise korstis kameru,music player onda je definitivno bolji N8, jos ako se uzme da mu baterija min.duplo duze traje u odnosu na sen. xe...
Sensation xe ima veci ekran,android platformu samim tim imas milion aplikacija i igrica za njega....
Ako vise korstis kameru,music player onda je definitivno bolji N8, jos ako se uzme da mu baterija min.duplo duze traje u odnosu na sen. xe...
Sensation xe ima veci ekran,android platformu samim tim imas milion aplikacija i igrica za njega....
D500&E71
U sustini koristim sve podjednako,ali mi je najbitnija baterija tj. da traje duze od dana.
Ako ti je bitna baterija,onda je tu N8,znaci uz sve sto je kolega napisao dodao bih fenomenalnu izradu i cvrstinu,izvanredan ekran,koji se fenomelano vidi,odziv touchscreen-a je isto fenomenalan.Sto se tice aplikacija imas one koje su ti sasvim potrebne,e ako je tebi vise potreban telefon za uzivanje u aplikacijma,sve ono sarenilo, e tu onda moras da izaberes neki android,ali znaj da i to ima tamnu stranu sve te aplikacije i sve ono sarenilo, sa nekim vecim koriscenjem(slobodno mogu da kazem i normalnim..) ne moze da ti izdrzi jedan dan,znaci svako vece tvoj telefon ce se druziti sa punjacem..Sada je na tebi da izaberes,mi smo ti izneli nekoliko stavki,ako treba jos nesto pitaj..
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Ako je kamera i trajanje baterije prioritet onda definitivno N8.Andorid je malo fluidniji OS, ima više aplikacija, ali je veliki potrošač energije i sa prosečnim korišćenjem teško sastavlja dan. N8 radi na symbian Belle OS koji ima nešto manje aplikacija nego android, ali sve što je potrebno je tu, prednosti su fenomenalna 12Mpx kamera, sjajan AMOLED ekran, jako dobar kvalitet izrade i naravno autonomija baterije koja bez problem sastavi 2 dana čak i pri nešto intenzivnijem korišćenju.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Zahvaljujem na veoma korisnim informacijama,ovo ce mi dosta pomoci u krajnjoj odluci koji od ova dva modela da uzmem. 

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
milinko92, sistemskih aplikacija ima za symbian sasvim dovoljno. Hvale mu domace aplikacije kao B92, blic, polovni automobili itd... Bilo ih je nekad ali kako ubise symbian polako gase aplikacije na ovi-store.
Zato dobro razmisli ako ti tebaju tako neke aplikacije android sve to ima. I koliko god android zbog nekih pojedinosti nekome je odbojan (kao meni) silom prilika cemo morati kad tad preci na njega.
Zato dobro razmisli ako ti tebaju tako neke aplikacije android sve to ima. I koliko god android zbog nekih pojedinosti nekome je odbojan (kao meni) silom prilika cemo morati kad tad preci na njega.
To jeste tacno,saglasan sam sa vama.Iako mi se nekako HTC vise svidja kupicu Nokiju jer sam imao iskustva sa takvim telefonima ranije i nisu me razocarali.