Sony Xperia U, Samsung Galaxy S Duos ili Alcatel-OT-997?
Sony Xperia U, Samsung Galaxy S Duos ili Alcatel-OT-997?
Koji od ova 3 telefona uzeti? Kojem je kamera bolja, koji ce da gura zahtevnije igrice...??? Ako imate predlog za neki drugi telefon iz ovog ranga cene recite 

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Re: Sony Xperia U, Samsung Galaxy S Duos ili Alcatel-OT-997?
S duos odmah izbaci sa liste posto ima uzasno zastareo hardver i pored ova dva nema sta da trazi.
Od preostala dva ja bih dao prednost 997 zbog veceg ekrana, 1 GB RAMa i slota za SD jer je U limitiran na 8GB interne od kojih ti je dostupno 6GB. Inace U nisam koristio tako da ne mogu dalje da ih poredim.
Od preostala dva ja bih dao prednost 997 zbog veceg ekrana, 1 GB RAMa i slota za SD jer je U limitiran na 8GB interne od kojih ti je dostupno 6GB. Inace U nisam koristio tako da ne mogu dalje da ih poredim.
Slažem se. Ako ćeš da igraš igrice definitivno 997. Xperia u mislim da ima kvalitetniju multimediju (kamera, muzika) ali ne može da parira sa svojih 512 rama. Plus je veći ekran uvek bolji za igre.
Ako rang obuhvata telefone od ~210 eura preporučio bih lg l9. Ima daleko veći ekran, isto giga rama i vrlo pristojnu bateriju.
Ako rang obuhvata telefone od ~210 eura preporučio bih lg l9. Ima daleko veći ekran, isto giga rama i vrlo pristojnu bateriju.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
... i nesto jaci cipset i GPU od 997 sto moze znaciti pri jacim igricama.antec napisao:Ako rang obuhvata telefone od ~210 eura preporučio bih lg l9. Ima daleko veći ekran, isto giga rama i vrlo pristojnu bateriju.

E da i moj glas ide za LG L9,a ako ti se taj telefon ne svidja,znaci od ova tri modela koje si nam predstavio,biram 997,jer ova dva nemaju sta da traze pored njega..
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
I moj glas ide za L9 ,a ako nemas dovoljno kesa za njega onda 997 jer medju ova tri nabrojana najbolji
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
- :: Xiaomi Mi A1
- :: Gsmart Aku A1
- Kontakt:
Одг: Sony Xperia U, Samsung Galaxy S Duos ili Alcatel-OT-997
Od ova tri navedena je svakako najbolji Alcatel 

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
U poslednje vreme dosta preporučujem ALcatel
, definitivno OT-997 najbolji odnos uloženog i dobijeng.

Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 29. Maj 2012. 21:34
- :: S3 Neo duos
С Дуос сам имао, то је нешто преспоро! Ужас! Брзо сам га се ријешио.
Имао сам и иксперију У, онако, шкрипуцка, иритира оно што свијетли испод типки, мален са својих 3,5"... Ништа посебно.
И на теми испод сам препоручио 997, а и овдје ћу.
Имао сам и иксперију У, онако, шкрипуцка, иритира оно што свијетли испод типки, мален са својих 3,5"... Ништа посебно.
И на теми испод сам препоручио 997, а и овдје ћу.