Xperia SL,Xperia ion,xperia acro S ili LG P880

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
vojvodjanin81
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 20. Feb 2013. 15:40
:: Samsung S5 G900F

Xperia SL,Xperia ion,xperia acro S ili LG P880

Post od vojvodjanin81 »

Mislim da je ovo najbolja ponuda telefona u toj cenovnoj klasi i nikad mi nije bilo teze da odlucim.Po ceni vrlo slicni,takodje po performansama gledajuci Sonijeve modele.Recimo Ion ima za 0.25inca veci displej i memorijsko prosirenje u odnosu na XL a sa druge strane XL ima dual core procesor na 1700MHz a koliko sam video na youtube gde se poredio sa obicnim S bukvalno isti tako da tih 200MHz vise nije odigralo neku ulogu.Po specifikaciji kontam da je LG najjaci i sto kazu najzapostavljeniji model koji je u senci S3 i HTC One X.E sad mnogi ce reci nikako LG zbog katastrofalne podrske ali eto neki su rekli da stize JB za njega do sredine ove godine.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Re: Xperia SL,Xperia ion,xperia acro S ili LG P880

Post od iLuka »

meni se suzava izbor od navedenih na LG 4x hd vs. xperia acro s... LG je na papiru bolji, mozda i prakticno... :?

http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=4563

vojvodjanin81
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od vojvodjanin81 »

Hvala na odgovoru :) I zanima me po cemu acro S dajes prednost u odnosu na XL i Ion?Mislim meni zastita od vode,prasine i ne znaci toliko posto cuvam telefon.Ono sto mi je privuklo paznju a to je jako dobar prijem signala u GSM/3G mrezi kod modela Ion gde po merenjima casopisa connect Ion ostvaruje rezultat 26 od mogucih 30 u GSM mrezi i 22 u 3G.Poredjenja radi Xperia T ostvaruje 20 u GSM i svega 19 u 3G.Sto se tice LG mislim da je izuzetan telefon sa takodje dobrim prijemom signala osim sto mu zameraju slabu podrsku vezanu za buduce nadogradnje softvera i problem sa autofokusom i prevelikim zagrevanjem ali citam u komentarima da je to novim apdejtom reseno.

artifex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
:: Poco X3 NFC

Post od artifex »

Ja bih isao na LG...E sad istina je to sto ti kazes,da su brljavi sa updateima ali bi u narednih mesec-dva trebalo da izadje jelly bean za 4x HD...Bar je tako najavio LG ...ostaje da vidimo da li ce to ispostovati...

vojvodjanin81
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od vojvodjanin81 »

Tako sam i ja cuo da za LG P880 uskoro stize JB.Zanimljivo je da na sajtu Corninga nema P880 a na gsm areni stoji da ima gorilla glass pa ne znam jel to tacna informacija?

blackwhite
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 06. Feb 2013. 16:26
:: Apple Iphone XS
:: Apple Iphone 6s

Post od blackwhite »

Posto sam donekle kompetentan,mogu i ja da napisem nesto,jer trenutno imam ACRO S,a pre njega imao LG L9 ,koji je slican kao ovaj..

Generalno,LG je vrlo kvalitetan model bio,sa zanimljivim resenjima,precicama i sl...radio je bez greske...recimo,kao sto sam rekao ,preporucio bih ga svima,ama bas ni jednu zamerku nissam imao na njega...

ACRO S ..Uzeo ga neposrdno posle prodaje LG a ,i za ova dva tri dana koriscenja,takodje imam samo reci hvale..recimo prednost onom lguu bi dao u tim precicama ,koje je lg lepo osmislio...NIKAKO NE BIH DAO PREDNOST LGu ZATO STO MU JE EKRAN VECI 4,7 inca u odnosu na ACRO 4,3 inca(To ti kazem zato sto je i ovaj 4xHD 4,7 inca)! Veruj mi,razlika je skoro neprimetna,i tolika da telefon sa 4,3 ,bar meni LEZI TAMAN TOLIKO DOBRO U RUCI,koliko bi onaj strcao,sto mo je malo smetalo :D ..Kao sto si i sam video,ACRO S(konkretno) ima bolji displej i od ovog 4xHD...

Eto,nadam se da sam malo pomogao..na tebi je da odlucis,i srecno u kupovini! :wink:

vojvodjanin81
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od vojvodjanin81 »

hvala blackwhite :) Samo da te pitam jel se oseti neka razlika u brzini rada zbog LG tegra3 procesora sa 4 jezgra?Koji brze ucitava stranice na web browseru?I da li je razlika u kvalitetu fotografija primetna u korist Sonija?Privuklo me je sto i pomocna kamera snima hd video sto je odlicna stvar priliko razgovora preko skajpa.

vojvodjanin81
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od vojvodjanin81 »

uh pardon,napisao si L9 a ja sam skontao P880 :) Ok,L9 je najbolji telefon u njegovoj klasi i tu nema zbora.

blackwhite
Mobil fan
Mobil fan

Post od blackwhite »

PAzi,ja ti pricam o LG l 9 modelu ,koji ima dual core procesor na 1Ghz (njega sam imao) ...i kad bi poredio sad taj LG i ovaj ACRO S koji sad imam i koji ima jaci procesor 1.5Ghz dual core,veruj mi ja nisam primetio razliku...

E sad da li se primecuje neka znacajna razlika izmedju dual core procesora od 1,5 i tegra quaad core,to ne znam..mislim da u opstem radu to ne mozes da primetis,mislim da se to primecuje samo u zahtevnim programima(koji bar ja nisam cuo jos,ne postoje,koje nece da izgura i dual core) i 3D HD igricama...mada meni i ovo gura sve zivo do sad BEZ I NAJMANJIH PROBLEMA..

Razlika u kvalitetu displja i fotografija je meni i te kako primetna,ovde na ACRO S su fotog. end Video pa bar 40posto bolje!

Opet kazem,pricam ti o modelu LG L9 i modelu ACRO S

vojvodjanin81
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od vojvodjanin81 »

Naravno,kazem ti samo sam ono u prvi mah greskom mislio da pricas o P880.Generalno svi hvale acro S i vidim i ti si prezadovoljan njim :) A definitivno Lg pravi dobre telefone.Cak je ovde u odlejku koje modele izbegavati drgrga kao iskusan serviser rekao da mnogi LG zaobilaze a da prave jako kvalitetne telefone.

blackwhite
Mobil fan
Mobil fan

Post od blackwhite »

Tako je..
LG je jako kvalitetan ,ACRO S takodje,jos kvalitetniji po meni

Kazes da ti nije bitno sto je vodootporan i sl,ali kapiram da nekad ides na bazen,more,reku i sl..pa ti se desi da ga diras mokrim prstima,ili recimo na bazenu neko ga isprska..a tu sa ACRO S nema greske,zato mislim da je to veoma velika prednost ovog telefona! :)

vojvodjanin81
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od vojvodjanin81 »

A jel si ostavio fabricku foliju?jedino sto mi smeta kod Sonija a to je sto nema gorilla glass.

blackwhite
Mobil fan
Mobil fan

Post od blackwhite »

PAzi ova folija se i ne primecuje..da nisam citao neke testove,ne bih ni primetio da postoji folija preko ekrana..da,stoji i ona.. 8) kvalitetna je veomanije kao one folije sto ima da se kupe po nekim sajtovima

vojvodjanin81
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od vojvodjanin81 »

aha...ja sam imao xperiu U i uz njega se dobijala u kutiji cak folija za displej i krpica za ciscenje iako je telefon imao folije na sebi i to me zacudilo otkud u telefonu srednje klase sva ta oprema.Jel si dobio hdmi kabl za acro S?

blackwhite
Mobil fan
Mobil fan

Post od blackwhite »

MA jok,ovo je fabricki namestena folija,kosa cak ne moze lako da se skine ja mislim,jer je bas uradjena full..

Ne nisam dobio HDMI cable

vojvodjanin81
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od vojvodjanin81 »

a koliko ti baterija izgura i koliko mu treba da se napuni?sa kojom verzijom androida si ga dobio?

blackwhite
Mobil fan
Mobil fan

Post od blackwhite »

bre ,sta znam,za sda ga lozim ko zmaj ,pa izgura jedan dan,i to bas izgura...mislim da bi i dva nekim normalnim koriscenjem..moracu malo duze da ga koristim kako bi znao koliko odprilike sta moze ...za sad mi deluje kao dobra baterija..A sto se tice punjenja,pa bogami puni se sat ,sa ipo...

A dobio sam sa ICE CREAM SAndwichom... svi ACRO su sa tom ver.

Odgovori