Pitanje u vezi kupovine Samsung Galaxy S3

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
iamivan
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
:: Sexus 6P Graphite
Kontakt:

Pitanje u vezi kupovine Samsung Galaxy S3

Post od iamivan »

Pozdrav svima. Postavio sam već pitanje u temi za taj telefon, ali rekoh 'ajde i ovde da postavim, možda pre dobijem odgovor pošto ima nekih koji ne prate S3 temu, a mogu da mi odgovore možda. :)

Imam neku šemu i mogu da pazarim S3 Pebble Blue za 300e.
Tom liku je telefon jednom ispao i polomio je tač ili ekran, ne znam tačno, pa ga je on odneo kod nekog servisera koji mu je za 20000-22000 dinara zamenio ceo ekran i postavio novu masku.

E, sad, pitanje je vredi li da se uzme taj telefon?
Čini mi se da je preko nekog operatora, tako da ima onu garanciju od 2 godine (jedna godina je već istekla valjda).

Znači, ispada da je telefon od spolja skroz nov. :grin:
Za par dana ću biti u prilici da ga isčačkam malo, pa zato sad pre toga pitam vredi li da se uzme.

Unapred hvala. :smile:

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Re: Pitanje u vezi kupovine Samsung Galaxy S3

Post od iLuka »

pa teoretski vredi ali ja nesto nemam poverenja u te servisere ni u ''likove koji prodaju'', mada nisam ni imao neka iskustva ni losa ni dobra sa njima... ipak je na tebi da odlucis...
ja bih skupio jos malo para pa uzeo nesto drugo :wink:

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Moja logika: ako je telefon ispao i slomio se i odrađen u servisu, sigurno mu je ostao neki problem od tog pada, zbog kojeg ga čovek i prodaje. Ja lično tako nešto ne bih ni uzeo u razmatranje.

iamivan
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
:: Sexus 6P Graphite
Kontakt:

Одг: Pitanje u vezi kupovine Samsung Galaxy S3

Post od iamivan »

luca napisao:pa teoretski vredi ali ja nesto nemam poverenja u te servisere ni u ''likove koji prodaju'', mada nisam ni imao neka iskustva ni losa ni dobra sa njima... ipak je na tebi da odlucis...
ja bih skupio jos malo para pa uzeo nesto drugo :wink:
Nije neki lik koga ne znam, već je neki ćaletov kolega. :smile:

Trenutno sam u mogućnosti samo do 300e da izdvojim, više trenutno ne mogu, a i neću. :P
araphel napisao:Moja logika: ako je telefon ispao i slomio se i odrađen u servisu, sigurno mu je ostao neki problem od tog pada, zbog kojeg ga čovek i prodaje. Ja lično tako nešto ne bih ni uzeo u razmatranje.
Čovek ga prodaje zato što je uzeo HTC 8S, pa mu ovaj ne treba. :smile:

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

pa ako je caletov kolega nek spusti onda jos malo i nek ti da garanciju na makar mesec dana od kupovine da ga probas i uveris se da je sve ok... 8)

i jos nesto - najvaznije:

kucaj sifru - *#12580*369#

U poslednjem redu je oznaka za plocu. Novija 1.400 i 1.500, stara problematična verzija 1.100.

Odgovori