Pozdrav svima!
Kanim se da kupim dva telefona, jedan za sebe a drugi za gospodju. Mnogo je zapetljano odlučiti se, pa sam smislio kriterijume:
1. Oba da budu Andoidi, tastatura nije previše bitna.
2. Jedan treba da je više poslovni telefon (bilo bi lepo da ima zgodne opcije za prelazak sa poslovne na kućnu mrežu, i sinhronizujuće aplikacije), a drugi obavezno da ima dual-sim (i to stand-by varijanta).
3. Ne dajem više od 400 evra za oba zajedno, izuzev ako postoji baš super odlično dobar razlog da to učinim.
4. Bilo bi super da se oba mogu da pri pisanju poruka obrnuti za 90 stepeni, pa da tasteri budu veći, posebno gospođin dualsim.
5. Kamere bi bilo dobro da NE bude jača od 3px - jer nam bolje ne trebaju.
6. Valjao bi mi GPS makar na jednom.
To sam sve sabrao i za sebe našao Motorolu Defy+MB526, između ostalog i jer ga nude u Handyu, što je valjda legalno. Ali, nikako da se odlučim za gospođin dualsim.
Imate li kakav predlog za dualsim pod popisanim uslovima? Imate li možda i pametniju varijantu od Motorole?
Hvala svima!
Pomoć oko kupovine dva telefona
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Re: Pomoć oko kupovine dva telefona
Hm, trenutno najbolji android dual SIM telefoni su Alcatel OT-992D i OT-997, oba mogu da se nađu ispod 200 evra, pored toga ova dva modela su najbolja kupovina u tom cenovnom rangu i u odnosu na ostale karkateristike.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
oort,oba gore navedena Alcatela su bolji modeli od tog modela Motorole. Treba uzeti u obzir da je samo 997D dual sim model,997 je model sa jednim SIM slotom.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
- :: Xiaomi Mi A1
- :: Gsmart Aku A1
- Kontakt:
Za gospodju Alcatel OT-992D a za sebe uzmes Samsung Galaxy Nexus (oba polovna) i uzivas! 

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
oort, Alcatel One Touch 997D i 992D, ubedljivo najbolja kombinacija za tu lovu. Jos ti i ostane kusur. 

-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 29. Maj 2012. 21:34
- :: S3 Neo duos
Одг: Pomoć oko kupovine dva telefona
Зашто не оба 997Д. И остане ти 40-60 евра за додатну опрему.
Aha! Dooobro. Ovo je ili jednoglasno ili neki 997 klan
)
Nego, koliko je to legalno? Čini mi se da su ove prodavnice što na ovom sajtu nude 997D žešće sumnjive. Do sada sam imao samo legalne Nokie, pa nisam mislio. Šta se zbiva ako kopim dva Alcatela, odem u ovlašćeni servis (MESC, koliko vidim), a oni kažu "Kume ovo je kradeno"?

Nego, koliko je to legalno? Čini mi se da su ove prodavnice što na ovom sajtu nude 997D žešće sumnjive. Do sada sam imao samo legalne Nokie, pa nisam mislio. Šta se zbiva ako kopim dva Alcatela, odem u ovlašćeni servis (MESC, koliko vidim), a oni kažu "Kume ovo je kradeno"?
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
oort, ma zovi Logic Shop, naruci 2x997D i dobijas legalno svercovane nove telefone, i to sa 2 godine garancije! 
100% su telefoni novi i nisu kradeni, ali su samo malko cudnim putem stigli iz Nemacke.

100% su telefoni novi i nisu kradeni, ali su samo malko cudnim putem stigli iz Nemacke.

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Jeste, ispali su iz kamiona negde na putu, nekim cudom su neosteceni, jedino eto, na njih nisu placene nikakve dazbine, ali ih to ne sprecava da budu lepo koristeni 

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
E jeste šašavi...
Ajd' dobro, nek' vam bude ovaj put... 2x997D prodato!