Moja sestra me je pitala da uzme telefon sa dobrom kamerom predlozio sam joj Nokiju 808 PureView ali je rekla da oce Simbijan operativnio sistem i da oce da mobilni ima sto bolju kameru ostale karakteristike je ne zanimaju...
Telefon nov ili polovan do 300 e ako moze neka sugestija .
mile500, sa 808 nece pogresiti sigurno,taman se i moze naci za malo vise od 300e
Ako bas ne moze da doda preko,onda neko joj drugi izbor bude nokia n8 (takodje je symbian i ima odlicnu kameru)
Ja mislim da bi se uklopila sa cijenom i androidom ako bi uzela xperia s ako se moze naći za te pare...? Mada ovaj telefon je što se tiče kamere neprevaziđen.
mile500, Najbolje rešenje je Xperia S, nov košta oko 280 evra, ali opet i ta kamera je lošija u odnosu na PV808. No, ako je android obavezan onda Xperia S će završiti posao.
Sada sam joj rekao ona se ipak odlucila za Nokiju gledao sam da uzmem preko paketa ali sam odustao kada sma video da je fon skuplji nego da ga kupim u radnji,tako da cu da vidim da nadjem polovan video sam na oglasima ima jedan za 310 e ali nema nista nije napisano o garanciji :/ tako da je to previse ako ima neko na prodaju 808 sa garancijom neka mi se javi
mile500 napisao:Ozb sutra cu da se raspitam hvala na ifo imas li jos neki savet imali neko iskustva sa 808?
Zbunilo me je jer ovde pise 433 e :/
Imam iskustva sa 808, pitaj ako te nesto zanima konkretno? Googlaj "kupimobilni.com" i pogledaj tu radnje i cene 808. Opet, ne bih ovaj fon uzimao bez garancije, mislim ni jedan tako skuplji.
Pitao bi te koliko je raylika izmedju slike uzete sa S3 i sa ove Nokije da li mozes da mi nesto slikas i posaljes sliku ? i naravno tvoje misljenje koliko je bolja slika sa ove Nokije od S3?
Fox napisao:mile500,imas sad na oglasima malo koriscen,beli sa garancijom za 280e.
Nema nisam nasao :/
Poslednja izmena od McLaren F1 u Sre, 20. Mar 2013. 18:06, izmenjeno 2 puta ukupno.
Rezlog:Zabranjeno je uzastopno postovanje u istoj temi, koristi opciju "izmeni".
Idi u Kafić, imas temu slike sa mobilnih, kreni unazad pa pogledaj, kacio sam dosta slika i sa 808 i S3.
S3 ima veoma dobru kameru, ako hoce android sa dobrom kamerom to je S2, S3 ili neki sony. Svi oni su vise nego ok sa fotkanje ako slije cuvas kuci na pc.
A 808 je klasa za sebe bez konkurencije, ali nije tako zanimljiv telefon kao ovi gore pomenuti sa Androidom.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.