LG Optimus 4X HD P880 vs Samsung Galaxy Note N7000
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
LG Optimus 4X HD P880 vs Samsung Galaxy Note N7000
imam ponudu neku za menjanje ,zaista me zanima vase misljenje ,oba telefona su novija i niti jedan nema garanciju
ako i pristanem pod kojim bi to uslovima bilo u smislu da li da doplatim da li da ne doplatim ,da li meni da doplate uz naravno i misljenje o telefonima sto je i najbitnije
hvala drustvo unapred,zaista cenim vase misljenje
ako i pristanem pod kojim bi to uslovima bilo u smislu da li da doplatim da li da ne doplatim ,da li meni da doplate uz naravno i misljenje o telefonima sto je i najbitnije
hvala drustvo unapred,zaista cenim vase misljenje
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Re: LG Optimus 4X HD P880 vs Samsung Galaxy Note N7000
kvaka33, a ti imas 4X koliko vidim, ponuda zamene za note po meni je neopravdana osim ako nemas potrebu za znacajno vecim ekranom, u tom slucaju ja bih gledao da menjam glavu za glavu (mada nema polovnih 4X na oglasima,tako da je procena cene nezahvalan posao)...
D500&E71
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
kvaka33, Lično ne bih menjao osim ako je veći ekran nešto što ti je baš neophodno, u svemu ostalom LG 4X HD je bolji, a cena polovnog je jako blizu novog, na oglasim sam nalazio svega par primeraka polovnog 4X za 280-290 evra, a nov je 295-310 evra.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- kvaka33
- Expert
loki13, znemanja, ne mogu da kazem da me ne privlaci veci ekran,opet kad pogledam sve je na strani lg-a,noviji model,jaci procesor,bolja grafika,bolji ekran novija generacija ,samsung opet malo prenaduvan ,mada je stvarno odlicna firma,lg po obicaju sa cenom tako kako je jel ....
- znemanja
- Moderator
kvaka33, Tačno tako, LG u svemu dominira nad Note I, osim u veličini ekrana, po meni bolja solucija je da prodaš 4X i dodaš keš za Note II .LG možeš da prodaš gotovo po idnetičnoj ceni po kojoj si ga kupio, a note II nov je oko 460 evra, cenim da je polovna oko 400e.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- kvaka33
- Expert
znemanja, kad bih imao toliko da dodam bilo bi divno 

- znemanja
- Moderator
Ako doplata ne dolazi u obzir, onda možeš da uradiš sledeće, nov Note I je 360 evra, a polovan oko 290-300e. Možeš da zameniš LG za Note ali da ništa nedoplaćuješ, pa ako ti Note dosadi ili uvidš da ti nije nužan veći ekran, uvek možeš da prodaš Note za oko 280-290 evra i za taj novac uzmeš ponovo, ali nov, LG 4X i još dobiješ garanciju 

- kvaka33
- Expert
znemanja, legendo ,i ja sam razmisljao o tome,moracu da se mozda pozabavim i tom solucijom 

kvaka33, u temi o 4X si napisao da si ga kupio 12.3 a to je pre 2 nedelje, i već razmišlajš da ga menjaš
.
Ne kapiram što bi menjao telefon star 15 dana, da ga menjaš za LG Nexus4 pa i da razumem,
mada ni tad mi ne bi bilo jasno, ali ajd

Ne kapiram što bi menjao telefon star 15 dana, da ga menjaš za LG Nexus4 pa i da razumem,
mada ni tad mi ne bi bilo jasno, ali ajd

- kvaka33
- Expert
cvoruga, a nije ni meni druze,ne kazem ni da bih ga menjao ni da ne bi ,jednostavno sve opcije su uvek otvorene 

Ako ti je toliko zapelo da ga menjaš, ponudiću ti ja moj L7 uz tvoju simboličnu doplatu 

- kvaka33
- Expert
a nije toliko ,odusevio me u svakom segmentu ,iskreno ni ja vise ne znam sta hocu
moze ti meni L7 ja tebi moj i 50 evra

moze ti meni L7 ja tebi moj i 50 evra

Kao sto ti rekoh,ako ti nije bitan veci ekran ne vidim nijedan razlog sto bi prelazio na Note.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Osim velicine ekeana prednosti "retrovizora" su: 1. Stilus
2. Baterija
3. Kamera
4. Zvuk
5. Ne mozes da se "osuris" pikajuci neku igru
6. Zajednica
2. Baterija
3. Kamera
4. Zvuk
5. Ne mozes da se "osuris" pikajuci neku igru
6. Zajednica
ja ne bih menjao za note... ako ti se bas menja (sto razumem
), onda dodaj jos malo para pa uzmi ili polovan S3 ili Nexus 4 nov...
note je vec pregazena macka, osim velicine... S3 ce imati jos koji update a o nexus 4 da i ne govorimo

note je vec pregazena macka, osim velicine... S3 ce imati jos koji update a o nexus 4 da i ne govorimo

- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Slazem se sa lucom...Ako ti se bas menja 4x onda je najbolje da skupis kes za nexus 4. A sto se tice zajednice 4x,sa JB je otkljucan bootloader tako da ce mozda da se pojave romovi kao za L9...
- kvaka33
- Expert
Hvala narode
definitivno za sada ostajem na LG4X ,ako se sakupi para bice za nexus ako ne ,dobar je i ovaj
definitivno za sada ostajem na LG4X ,ako se sakupi para bice za nexus ako ne ,dobar je i ovaj

- kvaka33
- Expert
cvoruga,
eno gore imas post dao sam ti ponudu
ma znam da je odlican ,treba se malo navici na njega kad godinama koristis samsung S8500 wave, pa galaxy s, pa galaxy s2 nekako ti se ureze u dusu iako si svestan da ih lg4x jede za dorucak
Evo sad sam sedeo sa drugarom on ima one x,ma pojeo sam ga za dorucak ahahaha,sto se videa tice i zvuka pokidao sam ga .,kaze sad ce da proda svoj i uzme lg nije znao da je tako dobra ˝masina˝ ,ja mu kazem pa imas nexus pravi ga lg ovaj najnoviji ,on kaze, pa zar njih ne radi samsung joj joj ,sta radi marketing,mogao bi lg malo se isprsi za marketing definitivno
to kazem zato sto je on prosecan korisnik a takvih je najvise a eto neke normalne stvari ne zna,htc,samsung i to je to nema vise po njemu ccc

ma znam da je odlican ,treba se malo navici na njega kad godinama koristis samsung S8500 wave, pa galaxy s, pa galaxy s2 nekako ti se ureze u dusu iako si svestan da ih lg4x jede za dorucak
Evo sad sam sedeo sa drugarom on ima one x,ma pojeo sam ga za dorucak ahahaha,sto se videa tice i zvuka pokidao sam ga .,kaze sad ce da proda svoj i uzme lg nije znao da je tako dobra ˝masina˝ ,ja mu kazem pa imas nexus pravi ga lg ovaj najnoviji ,on kaze, pa zar njih ne radi samsung joj joj ,sta radi marketing,mogao bi lg malo se isprsi za marketing definitivno
to kazem zato sto je on prosecan korisnik a takvih je najvise a eto neke normalne stvari ne zna,htc,samsung i to je to nema vise po njemu ccc
kvaka33,
.
Što se marketinga tiče, Samsung S3 je bio zvanični telefon Olimpijade, Sony T nosi James Bond, HTC se reklamira u Ligi Šampiona.
LG-ju iz nekog razloga to nije bitno, kao ni podrška zajednice, tako da ne čudi neinfomisanost tvoj drugara
.
Pogledaj samo po ovom forumu, u LG podforum niko nije zalazio, osim slučajno,
iako je LG izbacio dosta dobre telefone, Optimus serija : Black, 2X, 3D, GT540 .
Tek pojavom L9 i njegovom extra povoljnom cenom, ljudi obraćaju pažnju na LG.
Sad naravno svi znaju za Nexus 4
, ali zbog Google-ta, opet ne zbog LG-a.
Ista situacija je i u sferi monitora, kad sam ja kupovao LCD pre par godina,
svi su znali i kupovali samo Samsung, tek svaki 10-i je bio LG,
iako je po testovima LG bio egal ako ne i bolji u nekim segmentima, ali i dalje ga niko nije kupovao
.
Izvinjavam se za off

Što se marketinga tiče, Samsung S3 je bio zvanični telefon Olimpijade, Sony T nosi James Bond, HTC se reklamira u Ligi Šampiona.
LG-ju iz nekog razloga to nije bitno, kao ni podrška zajednice, tako da ne čudi neinfomisanost tvoj drugara

Pogledaj samo po ovom forumu, u LG podforum niko nije zalazio, osim slučajno,
iako je LG izbacio dosta dobre telefone, Optimus serija : Black, 2X, 3D, GT540 .
Tek pojavom L9 i njegovom extra povoljnom cenom, ljudi obraćaju pažnju na LG.
Sad naravno svi znaju za Nexus 4

Ista situacija je i u sferi monitora, kad sam ja kupovao LCD pre par godina,
svi su znali i kupovali samo Samsung, tek svaki 10-i je bio LG,
iako je po testovima LG bio egal ako ne i bolji u nekim segmentima, ali i dalje ga niko nije kupovao

Izvinjavam se za off