Android do 150E
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 22. Mar 2012. 14:29
Android do 150E
Pozdrav,
mala pomoc treba mi mob do cca 150 Eura (kupujem za zenu)
Xperia u
Xperia sola
Huawei G300
Samsung Ace (ovaj mi deluje nekako lose)...
HTC Desire (stariji je model al je nov uredjaj i deluje jako dobro prodaje se za 140E)
Ovo za sad imam u ponudi, na ovaj HTC sam slucajno naisao...
Dvoumim se izmedju Xperia u (ovaj ima u crnoj o beloj boji) ili G300 (ovaj je jeftiniji za 50Eura), Sola je neka rezervna varijanta, ima li neko iskustva sa navedenim tel. i moze li se za ove novce naci nesto bolje???
mala pomoc treba mi mob do cca 150 Eura (kupujem za zenu)
Xperia u
Xperia sola
Huawei G300
Samsung Ace (ovaj mi deluje nekako lose)...
HTC Desire (stariji je model al je nov uredjaj i deluje jako dobro prodaje se za 140E)
Ovo za sad imam u ponudi, na ovaj HTC sam slucajno naisao...
Dvoumim se izmedju Xperia u (ovaj ima u crnoj o beloj boji) ili G300 (ovaj je jeftiniji za 50Eura), Sola je neka rezervna varijanta, ima li neko iskustva sa navedenim tel. i moze li se za ove novce naci nesto bolje???
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Re: Android do 150E
leteciholandez76, ja bih za lepsu polovinu isao na belu varijantu huawei g300,ako ne to onda xperia u...
Mozes pogledati i samsung ace plus s7500,on se po oglasima vrti za oko 150e,takodje ga ima u beloj boji
Mozes pogledati i samsung ace plus s7500,on se po oglasima vrti za oko 150e,takodje ga ima u beloj boji
D500&E71
XU ima samo 4GB memorije
, a to je za današnje uslove baš baš malo, inače je telefon skroz korektan.
Koji joj se više dopadne na oko između XU i G300

Koji joj se više dopadne na oko između XU i G300

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Razmisli i o Alcatelu OT-992D, jako dobar model, a u beloj boji izgleda odlično, cena je oko 130-150 evra na oglasima:

Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Sta mislite, da li je LG L7 najbolja kupovina u ceni do 150€ gore dole neki evric?
za zenu kupujem, prvi joj je android... 

Dvoumim se oko alcatela... U principu joj treba android i kamera...
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Android do 150E
Kupi zeni N8 ili 808, da slika bebce i da budu ekstra slike.
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Pitanje je zašto je potreban android? Ako za iste stvari može symbian poslužiti onda zašto ne uzeti u razmatranje nešto od ovoga što je Baraba naveo. 

Ako je 997 u pitanju, on je bolji od L7, ali je ovaj lepši, što svakako nije zanemarljivo za lepši pol, još ako joj uzmeš beliluca napisao:Dvoumim se oko alcatela... U principu joj treba android i kamera...

Jeftin Android i kamera ne idu zajedno

Trebaju joj neki "android" programi i sto bolja kamera... Kakav je taj alcatel 992 u odnosu na L7?
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Android kameru za te pare da nađeš nećeš, nemoj da se smoriš posle par dana i da joj menjaš fon kao tebi.
pa znam ali N8 je odlican samo sto nema neke google mogucnosti a i nov je preko 200e a ne bih davao toliko para jer je u svemu pocetnik... uslovi su da je ''kao ploca, sladak i da ima dobru kameru''... 

- znemanja
- Moderator
luca, E pa sa tim uslovima si "ni na nebu ni na zemlji" dobra kamera i android nikada nisu išli zajendo čak ni za cenu preko 200 evra. Alcatel OT-992D je odličan telefon u svim aspektima osim u kameri, kamera je užasno loša, ni na L7 nije ništa bolji, jednostavno nema dobre kamere do 200 evra a da je android. Mora da napravi kompromis ili loša kamera a android OS ili ekstra kamera a Belle OS.
Poslednja izmena od znemanja u Ned, 21. Apr 2013. 13:25, izmenjeno 1 put ukupno.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Usli su u izbor LG L7 i Samsung galaxy advance... Nece beli telefon, nece nista osim androida i mora da bude nov
trazimo sad, potraga je u toku 

izvinjavam se na duplom postu ali da bude preglednije ovako
hvala na odgovorima, uzeli smo novi xperia U - BELI
(zene...
)

hvala na odgovorima, uzeli smo novi xperia U - BELI

- znemanja
- Moderator
Znači neće beli telefon, ali na kraju je ipak uzela beli telefon

znemanja, its funny because it's true
.
luca, a ja ti baš postavio još slika sa L7, u temi o slikama.
Čestitke na novom belom telefonu
.

luca, a ja ti baš postavio još slika sa L7, u temi o slikama.
Čestitke na novom belom telefonu