Galaxy s4 ili Htc one

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
MakiRocket
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 30. Mar 2013. 14:13
:: Galaxy s6

Galaxy s4 ili Htc one

Post od MakiRocket »

Imam note2, hteo sam da ga zamenim za nexus4 ali sam odustao. E sada se dvoumim da ga zamenim za s4 ili htc one. Sa note2 sam prezadovoljan tako da sam siguran da s4 nece biti promasaj, ali isto tako i htc one nije za podcenjivanje. Gledao sam razne testove na YouTube, ali me zanima i misljenje drugih. Ako neko ima neki od ova 2 modela moze da napise utiske.

Hvala :D

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Re: Galaxy s4 ili Htc one

Post od iLuka »

htc one nece skoro kod nas a o S4 imas posebnu temu, baci oko, procitaj malo sto smo pisali... ima i utisaka vlasnika :)

trenutna cena za S4 je od 500 pa do 650eur po oglasima ovda na sajtu... :)

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

MakiRocket,Ako koristiš Note II, mislim da ništa nećeš dobiti ako pređeš na S4 ili HTC One, ali ako baš hoćeš da menjaš onda je S4 logično rešenje. HTC One ima manji ekran, a pritom još uvek ne može da se nabavi kod nas.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

MakiRocket
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od MakiRocket »

Pa to je ono sto ce verovatno presuditi da uzmem s4, velicina ekrana. Ipak note2 ima 5.5' ekran, i neki dosta manji bi mi bio smesan. A note2 menjam samo zbog velicine, inace telefon je za svaku pohvalu.
Kod htc one mi se dizajn svidja, ali je veliki za 4.7' ekran...ipak s4 slicnih dimenzija ima 5 inca...
Sto se tice htc-a nije mi problem da sacekam, imam dobar tel :wink: ali ipak mislim da ce to biti s4 :)
To

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Moj glas ide za S4,iako mi je "One" lepsi,nekako su mi ga upropastili sa kamericom,znaci kamerica mu je blagi uzas.. :shock: A i ako budes presao na S4,neces menjati firmu,znas vec sta te sve ocekuje.. :wink:

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

I od mene ide preporuka za S4 prvenstveno jer dobijaš jači uređaj u odnosu na Note 2 u svakom segmentu (eventualno baterija da je tu negdje) a kompaktniji, jer kao što si rekao problem na Note ti je veličina. Ja smatram da sa S3 ipak ne vrijesi prelaziti na S4 a Note 2 pogotovo jer je jači hardverski od S3 ali eto ako veličina presuđuje... :)

MakiRocket
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od MakiRocket »

Pa da, imao sam s3 i dao sam ga burazeru a ja uzeo da probam note2...i ne mogu da kazem nista lose za njega osim velicine, nekima ne smeta, a meni smeta sto ne mogu u dzep normalno da ga stavim...a s4 je velicine slicne kao s3, sto je meni ok, a ima veci ekran...tako da cu ga posle praznika sigurno uzeti :D ...ali i dalje mislim da htc one nije za podcenjivanje 8)

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Posle koriscenja Note 2 sam se zakleo : Nikad vise Samsung. Ja da kupujem telefon od 600 + eura i da mi laguje kad palim ekran, kada ulazim u dialer, kada ulazim u poruke... A ista je situacija sa S4 izgleda, lesa ga je isprobao i decko se zgrozio :)
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

@layne - maaaa nemoguceeee... :D

ja to pisao u temi samsung i idi da vidis sta je bilo na kraju... :uhuh:

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

I ljudi stvarno šta vi imate protiv tog laga? Pa to je namjerno napravljeno da možeš malo razgledati okolo dok čekaš da učita imenik, dialer ili otključa ekran. Što kažu za S3 "Inspired by nature" odnosno da malo razgledaš prirodu dok on obavlja te svoje radnje. :D :lol:

MakiRocket
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od MakiRocket »

Sada si me ubedio da uzmem s4 :D zato sto ja nikakav lag ne primecujem na note2, sigurno je isto i na s4 :wink:

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Ako ne primecujes lag na note 2 onda stvarno ne znam kako bi koristio Nexus 4 ili ip4... Tebi bi pozlilo od brzine, bez zezanja
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Layne_Staley, jednostavno nekom to ne smeta,da li ce u trenu oka da udje u kontakte,meni,poruke,itd...
Svako ima svoj ukus,i nesto sto mu je "lepo i bitno" tako da tu nemamo potrebe raspravljati.
A i ja sam za to,da ne menja firmu ako vec mu nista ne smeta na Note-u II..

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Istina je lag postoji u to sam se uverio kada sam malo čačkao S4, ali po meni to je baznačajno, telefon je zver, i taj lag ne umanjuje njegov kvalitet.Nekome to može da smeta, ali osim laga sa dialerom telefon je zaista brz, tako da ne vidm razlog da se S4 izbegava pogotovu kada mu cena padne na prihvatljiv nivo.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Zamisli kupis kola od 40000 eura (paralela sa telefonom s4). I krenes da vozis, a ono nece da ide lepo. Dajes gas, a ne ide... A unutra dvd plejer koji pusta blurej i projektor.. Ali opet, auto nece da ide...
Jednostavno, meni smeta. Mozda nekome ne, ali meni smeta.. Nista licno

MakiRocket
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od MakiRocket »

Mislim da je to preterivanje...ako je kao kod note2, onda je stvarno smesno komentarisati...ne vidim ja tu nista sporo...ok mozda se nekom ne svidja, ali ja uzimam s4, i ubedjen sam da se necu pokajati :)

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Naravno, svako ima pravo na svoje mišljenje, kome smeta taj lag zaobićiće S4, kome ne predstavlja problem biće srećni vlasnik S4, i svi srećni i zadovoljni :)

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

I ja sam u pocetku koriscenja pricao da je zanemarljivo... Sto sam sve vise i vise koristio, to me je sve vise i vise klalo... Vratio sam se nexus telefonima... Once you go nexus, you never go back...

MakiRocket
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od MakiRocket »

Ja imam note2 6 meseci i radi mi isto kao i prvog dana...ok ne kazem ja nexus je cist android, sigurno da radi extra brzo, i mozda je sekundu brzi pri otvaranju tastature ali to mi je najmanje bitno...bitnija mi je baterija, sto ne mozes da mi kazes da je na nexusu bolja, i ekran koji je takodje losiji...e sad ss4 ima slabiju bateriju od note2 ali sigurno bolja nego kod nexusa, a o ekranu da ne pricamo +memorija...otvaranje dialera mi je najmanje presudno, ali opet kazem nije to toliko strasno koliko su ljudi digli frku oko toga.

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Bateriju nema bolju... Ali ekran... Nemoj reci 2 puta... Note 2 ide u prilog jedino sto je veci. Uporedi ekran na nexus 4 sa note2, tj kvalitet slike.. A ekran na s4 je kanta, sad s ga video u becu... Pixeli se vide na dialeru, ono sta mi je lesa pricao, ja ne verujem, ali sam se sam uverio...

Odgovori