Lumia 920 ili 820?
Lumia 920 ili 820?
Treba mi savet. Da li se isplati dati 150+ evra vise za Lumia 920 ili uzeti za toliko jeftiniju 820? Tj. da li 920 vredi 30-40% vise od 820, s obzirom da su isti procesor, RAM, pa i kamera skoro? Pritom mi nije bitna memorija jer se na 820 moze prosiriti, a ni velicina ekrana, ali zato jeste rezolucija, pa me zanima da li je neko koristio oba telefona i koliko je bolji ekran na 920? Koliko vidim ekran je jedina sustinska razlika ova dva modela, pa me zanima da li je bas toliko bolji kad je vec tolika razlika u ceni... Hvala 

Re: Lumia 920 ili 820?
detaljno poredjenje ovde -
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=4968
sad ce kolega @miodrage, ima lumia 920 pa ces dobiti ''iz prve ruke''
ja ne bih davao za 920 ako imas kombinaciju za 820
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=4968
sad ce kolega @miodrage, ima lumia 920 pa ces dobiti ''iz prve ruke''

ja ne bih davao za 920 ako imas kombinaciju za 820

- slavisaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
- :: Huawei Mate 10 Pro
Lumia 920 je flagship model, valjda ce imati vise updejta. Kad bi se ja odlucivao, uzeo bh 920 bas zbog rezolucije ekrana
lumia 920 ima internu memoriju od 32 gb, a ova druga ima prosirivu , to joj je jedina prednost,
dakle ja bih isao na 920
P.S.
koja je cena kod nas?
lumia 920 ima internu memoriju od 32 gb, a ova druga ima prosirivu , to joj je jedina prednost,
dakle ja bih isao na 920
P.S.
koja je cena kod nas?
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Jovana89, sve zavisi koliko ti je oko osetljivo
Meni koji sam dosao sa iPhone4 kad sam uzeo 820 u ruke je ekran bio nekako mutan, ne znam ni sam kako da to opisem, vrlo moguce da je tu bilo i predrasuda, pa i nisam bas objektivan, a drugo AMOLED ekrane i ne ljubim nesto preterano.
L920 ima jedan od najboljih ekrana koje sam ikada video.
Sto se memorije tice, tu toplo preporucujem L920, evo i zasto. Imas 32 GB fixno i ne boli te glava. 820 ima cini mi se 16 GB, i kazu ljudi, super, prosiricu karticom... Samo napred. To je jedna od vecih boljki WP8 sistema - iako kartice postoje prosirivost njima je kataklizma. Sad je nesto u zadnjem update-u sredjeno pa moze osim slika jos ponesto da bude na kartici, ali generalno, nijedna aplikacija ne moze biti instalirana na kartici, a muzika iako moze, da bi to pravilno radilo zahteva internu memoriju. Stoga - da isplati se dati 150€ vise, mada ne znam po kojoj onda ceni imas L820, jer sam ja po oglasima nasao nove L920 za 350€, cak sam jednu nasao za 270, ali je to bila hitna prodaja, dok sam ja nazvao, prodat je uredjaj.
Savet - prati 10-ak dana oglase, sacekaj da uleti nesto povoljno i neces pozaliti sigurno!

L920 ima jedan od najboljih ekrana koje sam ikada video.
Sto se memorije tice, tu toplo preporucujem L920, evo i zasto. Imas 32 GB fixno i ne boli te glava. 820 ima cini mi se 16 GB, i kazu ljudi, super, prosiricu karticom... Samo napred. To je jedna od vecih boljki WP8 sistema - iako kartice postoje prosirivost njima je kataklizma. Sad je nesto u zadnjem update-u sredjeno pa moze osim slika jos ponesto da bude na kartici, ali generalno, nijedna aplikacija ne moze biti instalirana na kartici, a muzika iako moze, da bi to pravilno radilo zahteva internu memoriju. Stoga - da isplati se dati 150€ vise, mada ne znam po kojoj onda ceni imas L820, jer sam ja po oglasima nasao nove L920 za 350€, cak sam jednu nasao za 270, ali je to bila hitna prodaja, dok sam ja nazvao, prodat je uredjaj.
Savet - prati 10-ak dana oglase, sacekaj da uleti nesto povoljno i neces pozaliti sigurno!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
L820 ima 8 Gb memorije a ne 16.Medjutim po mom misljenju L920 ne vredi toliko vise koliko kosta u odnosu na ovaj.
Ja bih isao na 820.
P.S. ekran na 820 je vrlo dobar,bices zadovoljna iako nije prevelike rezolucije.
Pozz..
Ja bih isao na 820.
P.S. ekran na 820 je vrlo dobar,bices zadovoljna iako nije prevelike rezolucije.
Pozz..
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet