htc Desire x ili lg l7 II

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
miki72off
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 24. Jun 2013. 19:48
:: lumia 630

htc Desire x ili lg l7 II

Post od miki72off »

Imam dilemu izmedju ova dva telefona...
Znam da je lg malo u prednosti sa kamerom i baterijom ali kako sam nesto gledao i ako ima dosta jacu bateriju ne drzi drasticno duze(sto ne mora da znaci, to sam gledao na gsmareni)... Licno mi htc uliva vise poverenja nego lg, pa me interesuje vase misljenje i iskustva...
hvala puno na pomoci

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Re: htc Desire x ili lg l7 II

Post od znemanja »

LG L7 II je u prednosti, ima jaču kameru, veći ekran, noviji OS (4.1.2 dok je Desire na 4.0, ne znam da li je Desire X dobio JB update). Što se tiče baterije, njeno trajanje je subjektivno i zavisi od mnogo faktora, ali svi andoird uređaji retko kada sastave više od 1 dana, tako da je tu situacija manje-više izjednačena, lično išao bih na L7 II.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Bandicoot
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
:: S6 edge plus
:: S9 plus

Post od Bandicoot »

I ja bix isao na Lg L7 II, najvise zbog veceg ekrana i novijeg OS-a, i malo duzeg trajanja baterije.

miki72off
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 24. Jun 2013. 19:48
:: lumia 630

Post od miki72off »

Hvala puno na savetima...
Sa hardversko/softverske strane se apsolutno slazem sa vama... Vise me je interesovalo ako je neko imao iskustva sa nekim anomalijama na ovim telefonima... Navukao sam strah od c3-01, pa se sad plasim tih ucestalih kvarova :) ... Svi ga hvalise, kad ono medjutim, vrlo brzo pocese da ga kude zbog taca, pa me interesuje da li se zna za neku takvu ili slicnu manu na nekom od ova dva telefona...

Odgovori