Molim vas za pomoć.
Uskoro kupujem POLOVNU N6600 i molim vas da mi date par savjeta na šta da obratim pažnju pri kupovni. Koliko vidim priča se o nekim verzijama firmware-a i sl.
Mijenjam SE k500i korišten 1 mjesec + nekih 60 eur za polovnu N6600.
Da li se to po vama isplati?
Kakav je zvuk na N6600? Jel toliko katastrofalan?
Hvala.
Polovna N6600
- SnoopDoggyDogg
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 04. Feb 2005. 14:41
pa za tih 60 eurica,dobices symbian,veci ekran,veci tel
sto se tice zvuka,nije katastrofalan,ogg format je meni sasvim ok,ni mp3 nije los,mada ga ne mozes koristiti za zvono,ogg mozes,ako mislis da slusas muziku,moraces da uzmes sluske,a firmware se uvek moze nadograditi,nije to skupo,ti obrati paznju na izgled,otvori ga pogledaj,sta znam,neka neko doda nesto,jer se oko polovnih stvari nesto bas i ne razumije

ne moze da skodi!
Baterija moze biti problem, uvek je pitanje kako je formirana, koliko je stara.. Ali to saznas tek za par dana koriscenja (za par sati, ako ne valja). Inace, obrati paznju na ostecenja maske, da li je menjana itd. Takodje, probaj svoju karticu, pokreni par aplikacija da vidis kako rade, i to bi bilo to.. Mozda da kupis u nekoj radnji gde prodaju polovnjake, ako daju garanciju mesec dana ili tako nesto... U svakom slucaju, slusaj svoje srce 
Naravno, neka ti da slusalice i memo karticu, CD, ne znam sad da li je u standardnom paketu kabal, ali to sve pise na ovom sajtu ako potrazis specifikacije telefona.

Naravno, neka ti da slusalice i memo karticu, CD, ne znam sad da li je u standardnom paketu kabal, ali to sve pise na ovom sajtu ako potrazis specifikacije telefona.
Vrisak, Vladar, Vetar
Jaoj, pa nema formiranja litijumskih baterija, mnogo je bilo price o tome.
Mada sam i ja bio nesiguran ranije, al evo na D500 i jos par modela sam punio samo dok se ne napuni i ok su baterije.
Pa... Ako ti bas treba za zvuk nemoj 6600 da uzimas... Po mom misljenju jeste katastrofalan, a preko zvucnika je pretih. Al eto, moze se reci da je to telefonu jedina mana... (mada i ne bas tako mala, al shta da se radi)
Da, moraju da ti daju telefon, bateriju, punjac, MMC karticu (32 mb), CD, uputstvo i to je to ja mislim.
Znaci, ako ti kazu da ne dolazi u standardnom paketu nesto od ovoga (a znaju cesto), lazu...

Pa... Ako ti bas treba za zvuk nemoj 6600 da uzimas... Po mom misljenju jeste katastrofalan, a preko zvucnika je pretih. Al eto, moze se reci da je to telefonu jedina mana... (mada i ne bas tako mala, al shta da se radi)
Da, moraju da ti daju telefon, bateriju, punjac, MMC karticu (32 mb), CD, uputstvo i to je to ja mislim.

Pa dobro, to je otplike to. Pročitao sam ja desetine testova N6600.
Muziku ću nekako svariti. Nek vibrira.
Hvala na komentarima.
Ja do prije 2 mjeseca nisam imao neko posebno mišeljenje o symbian telefonima.....
dok jaran ne kupi nokiu 6630.
Prvo sam mu rekao da je budala što dade tolike pare, a onda sam ja shvatio da sam ja budala kad vidje šta sve može. Što je najgore on ga je kupio što mu se sviđa izgled. Pa kad on može imati symbian, pa što ja ne bi, koji se ko eto u to razumije.
Al su igre beton...., to je ono što me najviše zanima, da se na poslu može igrati dok nema šefa.
Uz ovu N6600 dobijam mem. karticu, a oklop joj je zamjenjen.
Muziku ću nekako svariti. Nek vibrira.
Hvala na komentarima.
Ja do prije 2 mjeseca nisam imao neko posebno mišeljenje o symbian telefonima.....
dok jaran ne kupi nokiu 6630.
Prvo sam mu rekao da je budala što dade tolike pare, a onda sam ja shvatio da sam ja budala kad vidje šta sve može. Što je najgore on ga je kupio što mu se sviđa izgled. Pa kad on može imati symbian, pa što ja ne bi, koji se ko eto u to razumije.
Al su igre beton...., to je ono što me najviše zanima, da se na poslu može igrati dok nema šefa.
Uz ovu N6600 dobijam mem. karticu, a oklop joj je zamjenjen.