d500 v635

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?

moto ili samsung

v635
4
36%
d500
7
64%

Ukupno glasova: 11

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

d500 v635

Post od Mirko BGD »

otprilike znam kako ce da izgleda kraj, ali uzmite u obzir prednosti modela, npr moto ima slot za memoriske kartice, samsung nema......

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

D500 je definitivno bolji zbog mnogo toga, ali opet je to Samsung koji sam ja kupio pre 2 meseca, i ponovo sam se veoma razocaracao, dok je motorola mnogo napredovala.

Asfaloth
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 15. Jun 2005. 00:20

Post od Asfaloth »

Motorola nema IC, ali sam to svario i na svojoj Nokii, pa OK, memorija joj je dosta manja u odnosu na d500, cak i uz memo karticu koja ide u standardnom paketu, tako da bi se morala dokupiti druga, jer za kameru te jacine minimalna memorija za udobno koriscenje (bar meni) je 64 mb. Ako dodamo tu i mp3 plejer... Doduse, Samsung je skuplji, ali ima veliku memoriju. Takodje, nema antenu, dok Motorola ima, i uopsteno je lepseg dizajna. Sve je ostalo vise-manje isto, cini mi se. Samsungom d500 sam rukovao, dok ovom Motorolom nisam, tako da mozda gresim, ali moj izbor je Samsung.
Vrisak, Vladar, Vetar

mitar
Banned
Pridružio se: Ned, 23. Jan 2005. 15:45
Kontakt:

Post od mitar »

pa samsung d50.0 definitivno bolji je iima vise memorije bolji ekran ljepsi je zaboga ja sam hteo prije jedno 2 mjeseca da ga kupim nego onda odlucih da cekam 6680 pa odustao sam od njega ,sve u svemu izvanredan fon
The Bloody Alboz

Odgovori