Da li neko moze da mi da savet koju Experiu da uzmem?
Bitno mi je da ima jako dobru kameru, pristojnu bateriju i dobar zvucnik, tako da mogu da se obavljaju razgovori, bez vecih smetnji?
Ako imate predlog i za neki drugi android, prihvatam
suzio si izbor oko modela makar, ali moras i oko cene. trenutno najbolja xperia je Z pa T pa S (vecina ce se sloziti da S ima najbolju kameru ali i najstariji hardver...)
cene - za nove aparate, naravno, Z - do 400e max, za T - do 260e max, za S - do 250e max ali imajuci u vidu da je toliko i model T, nemoj ni da gledas S...
Xperia Z je najnoviji model od Sony-a, ali kamera na Z se nije proslavila, čak šta više inferiornija je od kamere na S i T.
Nova Xperia S je oko 260e, a T je takođe 260-270e. S' obzirom da je T model bolji od S, stoga moj glas ide za Xperiu T.
Poslednja izmena od znemanja u Pet, 02. Avg 2013. 20:54, izmenjeno 1 put ukupno.
luca, t ima bolju kameru od sp,a sp ima jači hardver.
i moj glas ide za t,mada i s radi dovoljno brzo i ima po meni sasvim solidan hardver i ako je mator,a na strani s modela je i kamera.
hvala vam puno na komentarima i savetima.
Smanjio sam izbor na Sony Xperia Acro S LT26W i Sony Xperia T LT30p, ovaj najnoviji mi ne deluje kao da je nesto bolji od predhodnih, a i acro s mi deluje kao da je vrlo slican njemu.
@cvoruga, jel ti imas iskustva sa acro s?
moj predlog ide za T jer je kao što sam već i napisao najkompletnija xperia od sonija.sp još nisam probao ali dok ne probam za mene je svinja car životinja.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.