HTC Desire V ili neka druga DUAL SIM preporuka?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Mina.O
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 30. Sep 2013. 13:40
:: HTC One V

HTC Desire V ili neka druga DUAL SIM preporuka?

Post od Mina.O »

Pozdrav svima!
Ima li neko iskustva sa korišćenjem dual SIM telefona u inostranstvu? Naime, ziveću neko vreme u Begiji, pa mi treba telefon u kome će mi biti i ova trenutna, srpska kartica, i belgijska, kada je pribavim. Da li uopšte može da funkcioniše takav način korišćenja - jedan srpski, jedan begijski operater (kod oba bih bila na prepaidu)?
Trenutno gledam HTC Desire V, ima li neko nekih drugih preporuka?
Unapred zahvaljujem! :)

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Re: Dual SIM

Post od sugarcoated_ass »

Mina.O, nema razloga da ne funkcionise na taj nacin. Ako je telefon SIM free bilo koji od 2 slota moze da radi sa bilo kojom karticom. :)

Ja bih ti preporucio kao trenutni best buy dual SIM telefon, Alcatel One Touch Idol 6030D. Dosta je bolji od Desire V, a mala je razlika u ceni. 8)

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Mina.O, I od mene preporuka za idol 6030D, sjajn telefon po odličnoj ceni. Što se tiče SIM kartica, ako je telefon sim free, funkcionisaće bez ikakvih problema.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Wolf79
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 25. Jul 2013. 11:05
:: Meizu MX2
:: HTC Wildfire

Post od Wolf79 »

Ako imas mogucnost da kupis online telefon iz Kine, to je vrhunsko resenje. Na njihovom trzistu su dual-sim aparati bas mnogo zastupljeni, mnogo vise se prodaju od single-sim aparata. Za 150eur ima bas mnogo izbora, dual-sim modeli su obicno sa MTK6589T cipsetom, ima ih bas mnogo raznih specifikacija, ekrana itd.

Odgovori