Samsung Galaxy Core I8260 ili Nokia Lumia 620 ili Lumia 520
Samsung Galaxy Core I8260 ili Nokia Lumia 620 ili Lumia 520
Koji telefon mi savetujete da uzmem:
Samsung Galaxy Core I8260 ili Nokia Lumia 620 ili Lumia 520 ???
Samsung Galaxy Core I8260 ili Nokia Lumia 620 ili Lumia 520 ???
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Re: Samsung Galaxy Core I8260 ili Nokia Lumia 620 ili Lumia
coda063, aj' molim te procitaj ovu temu - viewtopic.php?f=17&t=20985, pa onda da pomazemo. Ovako ne mozemo nista konkretno da uradimo. 

Jedna od Lumia bez ikakvog razmisljanja..............................
Nokia Lumia 820
-
- Sertifikovani Trol
markonato, cekaj bre! Svadjacete se posle... samo da prvo vidimo koju ces lumNiu da branis. 
Btw, Galaxy Core ne preporucujem ni najvecem neprijatelju...

Btw, Galaxy Core ne preporucujem ni najvecem neprijatelju...
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Pa ovde je izbor izmedju 2 Lumie, ovo trece uzeti u razmatranje je sumanuto
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
- :: Xiaomi Mi A1
- :: Gsmart Aku A1
- Kontakt:
Alcatel OT Idol!
Ako moraš između ova 3 da biraš,idi na lumiu 620,od navedenih je svakako najbolja.

Ako moraš između ova 3 da biraš,idi na lumiu 620,od navedenih je svakako najbolja.
Lumia.....licna preporuka..nakon andrida..novi wp8 je osvezenje..
- RandjaPO
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 07. Jul 2010. 09:53
- :: iPhone 6
- :: Nokia 808 PureView
U tom cenovnom rangu bezi od bilo kog Androida, a posebno od ovog samsunga. Razmisli izmedju 520 i 620 pa vidi koji ti vise lezi. 520 ima veci ekran i lepsi dizajn dok 620 ima prednju kamericu i led blic, razmisli sta su ti prioriteti pa nam kazi.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Re: Одг: Samsung Galaxy Core I8260 ili Nokia Lumia 620 ili L
Pomenuti Samsung zaobidji u najsirem luku. No, imajuci u vidu da telefoni koji su pomenuti kostaju oko 150-170 evra, predpostavljam da je to neki okvirni budzet. Moj najiskreniji savet je da pogledas Alcatel Idol, sjajan telefon koji nudi daleko vise od Lumie, a za nesto vise para tu je LG l9 koji predstavlja best buy do 200 evra.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
-
- Sertifikovani Trol
znemanja, ovde bih se slozio sa tobom da znam da je tako kao sto si napisao, ali niti znamo kako ce uzimati telefon jer od toga i zavisi raspon cene ni za cega ce se telefon najvise koristiti. Ako je npr. kamera jedna od bitnijih stvari tu nikako Idol ne moze da bude dobar izbor jer pravi dosta losije fotke od L620.
Mozemo ovako da nagadjamo do besvesti, a da nista ne postignemo posto nemamo dovoljno podataka. Bolje da lepo sacekamo da coda063 da jos neki info nego da se gusi tema.
Mozemo ovako da nagadjamo do besvesti, a da nista ne postignemo posto nemamo dovoljno podataka. Bolje da lepo sacekamo da coda063 da jos neki info nego da se gusi tema.
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
- :: Xiaomi Mi A1
- :: Gsmart Aku A1
- Kontakt:
psyhound, apsolutno se slažem, i ima zilion ovakvih tema novajlija se pojavi i napravi temu između telefona sa različitim operativnim sistemima,kasnije ga nema nigde,a rasprava ide u negodled.
Ja znam da W8 ne treba uopste neki procesor niti RAM, znam ja da je brz i bez bagova, ali nekako mi je Android jaci po pitanju aplikacija i velikih opcija u telefonu. Razmisljam se za Core zato sto je stvarno sjaj mobilni, nema uopste nekih bagova i brz je. Lumia je stvarno lep telefon, ali Core mi nekako dominira.
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Tačno, ali to isto važi i za onu dvojicu dežurnih WP smarača, koji na svako (pa i ovako nedorečeno) pitanje uvek imaju isti odgovor.psyhound napisao:znemanja, ovde bih se slozio sa tobom da znam da je tako kao sto si napisao, ali niti znamo kako ce uzimati telefon jer od toga i zavisi raspon cene ni za cega ce se telefon najvise koristiti.

Da ih pitaš koliko je sati, odgovoriće ti Lumia 9:20 ili WP 8:00

-
- Sertifikovani Trol
coda063, pa onda uzmi Core i resen problem. U tom slucaju ne vidim smisao otvaranja ove teme, osim mozda kao potencijalni teren za troll temu. Ako zelis savet, moj ti je da zaobidjes Core u sirokom luku jer je telefon daleko od dobrog uredjaja.
1808, hahahaha! Good one!
1808, hahahaha! Good one!

- Bandicoot
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
- :: S6 edge plus
- :: S9 plus
1808, Ahahahahah ta ti je dobra
I ja ti preporucujem da zaobidjes taj Samsung, ima boljih izbora nego Samsung..
I ja ti preporucujem da zaobidjes taj Samsung, ima boljih izbora nego Samsung..
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
A zato ovaj 1808 kesa svuda, ulazi u svaku bozju temu i troluje protiv WP, i onda smo mi dezurni smaraci. Pa to je cista zamena teza, ali kod mene nema da prodje. Svaki put kad ga vidim imam osecaj da mi stuca ekran u ritmu Drn-droiiiii..d.
I na svako pitanje u pogledu poredjenja OS-ova cu uvek dati isti odgovor: sve samo ne zelena kanta.
I bas zato ne ulazim ni u jedno poredjenje gde je kanta jedina opcija.
U ovom slucaju, izbor bar za mene ne postoji. Kao ni da je u pitanju S4 ili koji god uredjaj iz palete Googla.
Coda063 se javio da mu mozda vise lezi Android, postujem, i kazem, zaobidji ovaj, i gledaj neki uredjaj iz skupljih kategorija jer nazalost Android je ocajno optimizovan, i na slabijim uredjajima uzasno lose radi, dok na najjacima, pa ajde recimo da ne radi lose. WP je tu keva, on na svim uredjajima fercera podjednako dobro, i korisnicko iskustvo je isto, koristio ti Lumiu 520, ili 1020. Kao i Apple, i Microsoft se vodio njihovom devizom: It just works!
I na svako pitanje u pogledu poredjenja OS-ova cu uvek dati isti odgovor: sve samo ne zelena kanta.
I bas zato ne ulazim ni u jedno poredjenje gde je kanta jedina opcija.
U ovom slucaju, izbor bar za mene ne postoji. Kao ni da je u pitanju S4 ili koji god uredjaj iz palete Googla.
Coda063 se javio da mu mozda vise lezi Android, postujem, i kazem, zaobidji ovaj, i gledaj neki uredjaj iz skupljih kategorija jer nazalost Android je ocajno optimizovan, i na slabijim uredjajima uzasno lose radi, dok na najjacima, pa ajde recimo da ne radi lose. WP je tu keva, on na svim uredjajima fercera podjednako dobro, i korisnicko iskustvo je isto, koristio ti Lumiu 520, ili 1020. Kao i Apple, i Microsoft se vodio njihovom devizom: It just works!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
miodrage,
Hvala na savetu, razmislicu dobro izmedju njih.
Hvala na savetu, razmislicu dobro izmedju njih.
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Ej, miodrage, pogledaj malo ove delove tvojih postova ispod...miodrage napisao:A zato ovaj 1808 kesa svuda, ulazi u svaku bozju temu i troluje protiv WP,...
miodrage napisao:....ja sam covek koji mrzi Android iz dubine duse,...
miodrage napisao:...jesam mrzioc Androida,...
miodrage napisao:Ja kao zakleti mrzioc Androida naravno da cu da savetujem Lumiu,....
miodrage napisao:......radikalni mrzioc Androida i svega sto ima veze sa Google-om ...
miodrage napisao:....a kao opet radikalni mrzioc Androida i ljubitelj WP sistema, predlazem Lumiu.....
miodrage napisao: ali ja kao radikalni mrzioc Androida ni to ne mogu da svarim,....
miodrage napisao:....Ja jesam radikalni mrzioc Androida, ali sam covek koji...
miodrage napisao: nisam se uopste promenio, i dalje sam radikalni mrzioc svega sto ima veze sa Androidom....
Ajde sad kad si toliko "pametan" reci ko ovde troluje protiv nekog OS-a. Ako koza laže, rog ne laže.miodrage napisao:...pazi kad kao verni Jabucar i radikalni mrzioc Androida moram da ti se usprotivim.

Kao što vidiš nema zamene teza, zaslužio si medalju za smaranje sa ovakvim komentarima hvaleći Lumiu i WP8.miodrage napisao:... i onda smo mi dezurni smaraci. Pa to je cista zamena teza,...
1808 pobedio
.

- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Ne razumem sto da ne uzme Core uopste nije los telefon
Nije neka klasa ali nisu ni ove dve nokie visa klasa
Nije neka klasa ali nisu ni ove dve nokie visa klasa
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba