S3 ili note2
S3 ili note2
Imam S3 relativno skoro sam ga kupio ali se razmisljam da predjem na note 2,jedini razlog je sto ima vise ram memorije,ne znam da li vredi dati 80e za to vise rama i koliko je to zaista potrebno meni kao obicnom korisniku?
- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
Re: S3 ili note2
Postoji i S3 sa 2Gb RAM-a (GT-I9305). 
A Note 2 pored više RAM-a ima i veći ekran, kao i S-pen, vrlo korisnu i praktičnu stvarčicu.

A Note 2 pored više RAM-a ima i veći ekran, kao i S-pen, vrlo korisnu i praktičnu stvarčicu.

- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Ja sam prešao sa S3 na Note 2 i nisam se pokajao ni sekunde za doplatu. Dobio sam telefon koji fluidnije i stabilnije radi, sa osjetno boljim trajanjem baterije i pravi je užitak bilo šta raditi na ovako velikom ekranu.
Moja je preporuka da odradiš zamijenu.

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: S3 ili note2
Takodje i ja preporucujem note 2 jer je fantastican tel sa extra preglednim ekranom kao stvorenim za surf net-om, a o mogucnostima s pen bolje da ne pricam jer je pravo zadovoljstvo crtati i pisati
Note IV N9100 dual
Kada sam kupovo S3 nisam namerno uzeo note2 zbog velikog displeja da da nebih slomio jer nosim mob u dzepu i volim sa jednom rukom da ga koristim i s3 u nekim momentima je veliki,videcu kako ce raditi sada na 4.3 trebalo bi skoro da ga dobije i jos malo da ga nosim jer je nov nema ni 2 meseca pa cu ga menjati 

- toda81
- Prijatelj foruma
Cudno je to da dok sam imao s2 i gazda stavi pored njega note moj tel izgkeda kao igrackica pored ogromnog ekrana na note, a sada kad imam note 2 nekako mi uooste nije veliki ekran dok pored njega ne vidim neki tel sa ekranom od 4" i jos kojim " vise. Hocu da kazem da se za par dana covek navikne na ovaj ogromni ekran i posle toga je sigurno veoma tesko da se ponovo oredje na model sa manjim ekranom jer priznajem da impozantno deluje ekran na note 2 u radu, a posebno kada gledas youtube, surfujes ili pises sa s pen
Note IV N9100 dual
Oke ubedili ste me
koja bi bila realna doplata za note,star 2-3 mesca, ja imam S3 star 2 meseca ima garanciju jos 10meseci...

- toda81
- Prijatelj foruma
Sigurno se neces pokajati ako uzmes note 2. Tesko je to proceniti na taj nacin. Ti prvo prodaj tvoj telefon, a ja te mogu uputiti na ciku iz BG koji uvozi telefone iz Norveske i prodaje nove za 350e. Ja sam kupio tel od niega, a ima jos mnogo zadovoljnih kupaca. Aki si mislio da das tvoj i doplatis, miskim da ces tesko pronaci nekog ko ce da pristane na to. Ja sam imao s2 i prodao sam ga za 180e i dodao jos 180 i kupio note od tog cike.
Note IV N9100 dual
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Note all the way!
Доплата испод 100е. Више не би смело поготово ако гањаш половног.
Доплата испод 100е. Више не би смело поготово ако гањаш половног.
ex ivan87
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Jos jedan vlasnik N2 se javlja i kaze predji na N2
Zaista posle N2 nema sanse da bih presao na nesto ispod 5,5 inca
Zaista posle N2 nema sanse da bih presao na nesto ispod 5,5 inca
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- toda81
- Prijatelj foruma
Tesko je preci sa veceg na manji ekran definitivno. Za par dana se civek navikne na veliki ekran i onda i on postane mali 

Note IV N9100 dual
Pa videcu za koliko mogu da ga prodam pa da vidim sta mi je ciniti...jos jedno pitanje ali budite iskreni i nemojte biti pristrasni prema note2
Dali ima razlike u brzini samog rada telefona i kolika je ona zaista ako postoji izmedju S3 I note2? Hvala svima na odgovorima 

- iamivan
- Mobil manijak
- Kontakt:
Janka reče da ima razlike u brzini rada, on je oba telefona koristio. 

- toda81
- Prijatelj foruma
Pa da, covek je imao oba i iskreno rekao, mada i da je ista brzina opet ne moze da se poredi note 2 i s3
Note IV N9100 dual
- Bandicoot
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
- :: S6 edge plus
- :: S9 plus
Isplatice ti se zamena, note 2 je bolji od s3...
A mozes da pogledas i LG Optimus G pro... Bolji je izbor od note 2.
A mozes da pogledas i LG Optimus G pro... Bolji je izbor od note 2.
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Brzina kao sama i nije toliko veća u svakodnevnom korištenju iako sam je ja osjetio. S3 je često znao zakucavati kad ga malo opteretim dok je sa note 2 to bukvalno nemoguće. 

gledao sam po oglsima uporedjivao sve i ne isplati mi se da dam 80e za zamenu,ja bih ga iskreno zamenio samo zbog 1 gb rama meni se ne svidja veliki displej,volim da koristim telefon jednom rukom,ako bas bude zapinjao taj jedan gb lako mogu da prodam i uzmem nexusa...
Onda uzmi N4 i kraj price.
Mada ne vidim sto ti taj 1gb rama toliko pravi problem.
Moj S2 sa istim ramom radi kao podmazan,custom rom
Mada ne vidim sto ti taj 1gb rama toliko pravi problem.
Moj S2 sa istim ramom radi kao podmazan,custom rom
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- iamivan
- Mobil manijak
- Kontakt:
Ako ti je samo do tog dodatnog gigabajta RAM-a, onda kupi S3 koja ima 2Gb. 

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Ako ti je bitno da možeš da koristiš telefon jednom rukom, a želiš brz i pouzdan telefon sa 2 GB RAM-a onda uzmi nexus4.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)