P6 vs Razr xt910 vs Lg 4x hd

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Maserati
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 25. Okt 2013. 08:53
:: arc s
:: k310i

P6 vs Razr xt910 vs Lg 4x hd

Post od Maserati »

Posle mnogo interesovanja oko svih modela izbor se nekako sveo na ova pomenuta tri, pa bih molio pomoc. Prvo mozda i najvaznije je da sam hteo i zelim i dalje motorolu, ali u medjuvremenu su se pojavili navedeni modeli... Cenovni rang je 250-300 eura u koji se dati telefoni uklapaju. Znam da ne bih pogresio pri odabiru bilo kog, ali bitne su mi odredjene stvari, pre svega dizajn, ekran-ne velicina i gubitak na ceni. Mozda bih i bez razmisljanja uzeo xt910, ali mi se cini da model polako zastareva i da za nekih godinu dana nece biti u trendu i da ce jako izgubiti na ceni. Drugi favorit je P6, ali ne znam kako se pokazao a i 50e je skuplji od motorole, a nisam siguran koliko ce drzati cenu. Na kraju i lg, sa mozda i najboljim odnosom cena-kvalitet od ova navedena tri, ali mi se najmanje dopada dizajn. Ukoliko ima neko neki predlog rado cu ga saslusati, a savete iscekujem, pozdrav za sve na forumu :) :) :) !

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Re: P6 vs Razr xt910 vs Lg 4x hd

Post od kvaka33 »

Pozdrav
Za 300 evra imas nov Nexus 4 16GB da kupis
Ako ti je skup mislim da je onda LG4XHD logican izbor
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Nexus 4 i vozi Misko :)
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

Bandicoot
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
:: S6 edge plus
:: S9 plus

Post od Bandicoot »

Za 250 e imas xperiu T ili V koje imaju odlican dizajn, a za 300 e imas nexus 4.

Maserati
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Maserati »

Jednostavno mi se nexus ne svidja, ali uopste :uhuh: ... Zbog cega logican, odnos cena-kvalitet? Imam arc s i zasitio sam se, dizajn telefona mi je dosta bitan, karakteristike mogu biti delimicno i zanemarene na ustrb njega, ali opet u rangu ili bolje od xperie. Da li je 250e mnogo za motorolu?!

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Post od kvaka33 »

Motorola je odlican telefon ali mator
Ako neces nexus4 (ni meni se ne svidja nista posebno)ali odlicne perfomanse ,uzmi LG4XHD imao sam ga imas ovde temu na forumu pa pogledaj neke stvari vezane za njega
E da i uzmi beli meni je definitvno lepsi naravno ako se odlucis za njega
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

Bandicoot
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
:: S6 edge plus
:: S9 plus

Post od Bandicoot »

Jeste mnogo to je vec polako zastareo model, kao sto rekoh pogledaj ove dve xperie...

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Još jedan glas za xperiu T ili V, odlični telefoni.Naravno, moj savet je da razmisliš još jednom i Nexusu 4, možda ti vizuleno nije dopadljiv, ali je telefon jako kvalitetan, a ptitom po preformansam ostavlja iza sebe i dosta skuplje modele. Sa trenutnom cenom od 280 evra to je best buy u tom cenovnom rangu.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Maserati
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Maserati »

Hvala na savetima :)! Nexus ne dolazi u obzir zbog izgleda. Kad bih uzeo xperiu t ili v, ne bi mi se ucinilo kao da bih napravio korak napred, ista marka, losiji dizajn telefona sa boljim karakeristikama svakako i noviji, eventualno t...
I izgleda da ipak primat odnosi lg nad motorolom za sad, mada je razr moja zelja vec dugo vremena, izgleda ga je pregazilo vreme. Nije u pitanju toliko cena do 300e, koliko stvar ukusa, zato mi je huawei zapao za oko.

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
:: Google Pixel 4XL
:: Google Pixel 2XL

Post od wucinac »

LG 4X HD ti nebi preporucio iz razloga sto nece biti update softvera za taj model. Motorola Razr je prevazidjen model. P6 nisam video ni cackao pa ti ne mogu reci nista o tom modelu. neznam kako ti se svidjaju Samsung modeli, mada bi ih licno preskocio. Sony Xperia T ili V su cini mi se najbolji izbor, jer ti se Nexus 4 ne svidja.
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Post od cvoruga »

LG G :) .

Odgovori