iP5 vs 925 vs LG G2
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
iP5 vs 925 vs LG G2
Troumim se između ova tri modela trenutno, već par dana.
iP5
+
odlično izbalansiran uređaj za jednu ruku kao i manipulaciju jednom rukom,
displej,
kamera,
dugo drži cenu.
-
dosta mali izbor domaćih app i one se se slabo update za ios 7,
nema JB, te bih iGO i ove skuplje bitnije morao da kupujem.
925
+
kamera,
navigacija,
displej.
-
još veći nedostatak izbora domaćih app,
wp ima dosta mana, npr. u mailu mogu samo sliku da šaljem, ne mogu ostale fajlove (ako grešim ispravite me),
sporo ide update wp i novih funkcija, wp je na tržištu odavno wp6, wp7... mnogo pre su tu androida.
LG G2
+
displej,
kamera,
baterija,
funkcionalnost (mnogo domaćih app, mnogo integrisanih opcija u sistem)
navigacija
-
?
iP5
+
odlično izbalansiran uređaj za jednu ruku kao i manipulaciju jednom rukom,
displej,
kamera,
dugo drži cenu.
-
dosta mali izbor domaćih app i one se se slabo update za ios 7,
nema JB, te bih iGO i ove skuplje bitnije morao da kupujem.
925
+
kamera,
navigacija,
displej.
-
još veći nedostatak izbora domaćih app,
wp ima dosta mana, npr. u mailu mogu samo sliku da šaljem, ne mogu ostale fajlove (ako grešim ispravite me),
sporo ide update wp i novih funkcija, wp je na tržištu odavno wp6, wp7... mnogo pre su tu androida.
LG G2
+
displej,
kamera,
baterija,
funkcionalnost (mnogo domaćih app, mnogo integrisanih opcija u sistem)
navigacija
-
?
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Re: iP5 vs 925 vs LG G2
iOS vs WP8 vs Android. E baš si to lepo smislio,... idem po kokice... 

- slavisaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
- :: Huawei Mate 10 Pro
Moj predlog ti je lg g2, imas valjda jos nexus 4, tako da ti je on nekako logican, imao si ios, znas kakva je situacija, meni licno ne treba jb, od navigacije ide igo ali ne znam da li ima jos ona opcija da vazi za 5 razlicitih uredjaja, tako mozes uzeti sa jos nekim original igo i podeliti tu cifru. Ako ova opcija jos vazi onda ip5 pre lga, bas zbog tog jer dugo drzi cenu. A posto je ip5c isto ko i ip5 mislim da ce mu cena biti jaca jer je kvalitetniji.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Slavisa, mala ispravka, navigacija moze i na vise uredjaja ako je placena, bitno je samo uneti Apple ID.
Barabo, trolcino jedna:) Elem, wp postoji od verzije 7, i nema veze sa ranijim win mobile. Otprilike isto koliko i Android 4.4 i 1.3, zajednicko im je ime i firma koja ih pravi.
Sto se ove tvoje trileme tice, ja kazem, uzmi i5. Posto si stalan i postojan koliko i sneg na +20, ovo ce ti biti najbezbolnija varijanta kad odlucis da se vratis na sistem koji ti je zatrovao dusu.
Wp kod tebe nema sta da trazi jer ti nisi covek za wp, ti si covek za malu zelenu kanticu;)
Barabo, trolcino jedna:) Elem, wp postoji od verzije 7, i nema veze sa ranijim win mobile. Otprilike isto koliko i Android 4.4 i 1.3, zajednicko im je ime i firma koja ih pravi.
Sto se ove tvoje trileme tice, ja kazem, uzmi i5. Posto si stalan i postojan koliko i sneg na +20, ovo ce ti biti najbezbolnija varijanta kad odlucis da se vratis na sistem koji ti je zatrovao dusu.
Wp kod tebe nema sta da trazi jer ti nisi covek za wp, ti si covek za malu zelenu kanticu;)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- slavisaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
- :: Huawei Mate 10 Pro
To sam i rekao, da ako je placena moze valjda na 5 uredjaja, tako da se to moze podeliti sa nekim. Po meni uvek je bolja placena navigacija, uvek je imas kasnije
- Baraba
1808, ne bih ja, kakvi
slavisaj, u toj varijanti bih je kupio bez problema. Samo ima jedan problemčić, ajd nađi još 3-4 sa ios koji će kupiti igo
miodrage, svim silama upinjem da uzmem wp ali se ne da, još mi i ti sabotiraš. Nisam gore hteo ni da stavim manu vibraciju, em ne vibrira sve vreme sa melodijom zvona em ne vibrira kada se kucaju poruke. Ali, mislim da mudro zboriš, wp sporo napreduje i nije za zahtevne korisnike

slavisaj, u toj varijanti bih je kupio bez problema. Samo ima jedan problemčić, ajd nađi još 3-4 sa ios koji će kupiti igo

miodrage, svim silama upinjem da uzmem wp ali se ne da, još mi i ti sabotiraš. Nisam gore hteo ni da stavim manu vibraciju, em ne vibrira sve vreme sa melodijom zvona em ne vibrira kada se kucaju poruke. Ali, mislim da mudro zboriš, wp sporo napreduje i nije za zahtevne korisnike

keep calm stop trolling and buy G2.wpsucks:D
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
- :: Xiaomi Mi A1
- :: Gsmart Aku A1
- Kontakt:
Logična dilema bi bila iPhone 5s i Lg G2,a ne iPhone 5 i G2. Logičan izbor G2. 

Ja necu nista da komentarisem 
Znas i sam vec moje misljenje

Znas i sam vec moje misljenje
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
- :: Samsung Galaxy Note8
- :: LG G2, HTC HD2
Po meni svakako G2 kao nesto sto bih ja izabrao, ali posto su sva tri telefona objektivno gledano odlicna tu preovladavaju licni subjektivni afiniteti...
- Baraba
~Arkan~, 5s je mnogo love za nešto što nemam garanciju ovde, da ima legalno da se kupi definitivno bi bio u opciji umesto 5.
sam si rekao sta si rekao za ip5, lumia 925 po meni vec pregazeni hardver, vredi cekati samo gdr3 i neki uredjaj srednje klase sa istim, G2 - jaka masina, ali plastikaner kao i svi prethodni LG i Samsunzi... mene izrada dosta odbija...
ali znajuci tebe kako razmisljas - LG G2
ali znajuci tebe kako razmisljas - LG G2

- Baraba
luca, iP5 nije plastikaner pa ti stoji u plastici?
Zato izradu nisam ni pominjao. Šta mi znače neki fensi materijali kad moraš da ih oklopiš u silikon ili plastiku da se ne ogrebu? Ako ispadne ćao zdravo. Okreni obrni, plastika/siliknon je spolja
Za 925 i pregaženi hardver jesi u pravu. Shodno tome treba da bude jeftiniji, cenim da nije zbog izrade, koja mi se na 925 baš sviđa i što im je novji model, ali i to više nije jer su prestavili nove modele.
Zato izradu nisam ni pominjao. Šta mi znače neki fensi materijali kad moraš da ih oklopiš u silikon ili plastiku da se ne ogrebu? Ako ispadne ćao zdravo. Okreni obrni, plastika/siliknon je spolja

Za 925 i pregaženi hardver jesi u pravu. Shodno tome treba da bude jeftiniji, cenim da nije zbog izrade, koja mi se na 925 baš sviđa i što im je novji model, ali i to više nije jer su prestavili nove modele.
Прегажен хардвер... хоћете ли мало да обрађујете 4к видео на телефону или се још ложите на разне тестове и бројке у њима?
Врти лагано захтевнији тачвиз Андроид тако да се ће Вп8 бити игра. =)
А што се тиче поређења, овај ЛГ је много моћнији, нема ту места за дилему. =)

Врти лагано захтевнији тачвиз Андроид тако да се ће Вп8 бити игра. =)
А што се тиче поређења, овај ЛГ је много моћнији, нема ту места за дилему. =)
Слобода или смрт
TW ima Samsung.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Behemoth
Тако је...
Да смањим конфузију, мој С3 има исти чипсет.
Тако је...

Да смањим конфузију, мој С3 има исти чипсет.

Слобода или смрт
- Baraba
bestboy, i S3 je zastareo, nov je S4 a pregazio ga je LG G2
Istina, bitno je da lepo radi sistem. Ne ložim se na benč testove i ne igram igrice. Ali volim da imam poslednju reč tehnike kad već dajem te novce

Istina, bitno je da lepo radi sistem. Ne ložim se na benč testove i ne igram igrice. Ali volim da imam poslednju reč tehnike kad već dajem te novce

Sam si naveo mane kod ostalih,a kod G2 nisi nasao sto znaci da je definitivno to telefon za tebe.Bice ti mali ekran na 5-ici,to sam i ja mislio,kao super je sto mozes sve jednom rukom da odradis.
Upravo to. Niko ne spori da ce raditi jos dve godine kao sat i da ce gurati win update-ove bez greske ali dati pare za to sada kada za isti iznos imas mnogo noviji hardver, meni je to bezveze... Znas ko ce da ti kupi za par meseci lumiu 920,925 pa i 1020?! Niko. Veruj mi. Inace, 925 je odlican telefon, bas korak napred u odnosu na 920... @baraba, skinuo sam plastiku, sad nema greske 

- Baraba
fannY, kod LG nisam naveo mane jer nisam imao isti ali sam stavio znak pitanja, kratko sam ga čakao u poslovnici vip-a. Nisam kompententan da ih dam. Ali jeste Behemoth