S3 vs Nexus 4 vs optimus G
S3 vs Nexus 4 vs optimus G
Sta je najbolje od ova tri modela za svakodnevnu upotrebu multimediu slike igrice i zasto? 

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Re: S3 vs Nexus 4 vs optimus G
Nexus 4 je proverno dobar, stok android, ROM-ova koliko hoćeš, sa paraandorid ROM-om ostavlja iza sebe i dosta skuplje modele, mane su nešto lošija kamera i ne porširiva memorija. LG Optimus G je takođe odličan telefon, ima proširivu memoriju i bolju kameru od N4. S3 je sada već malo mator model i ne bih ga razmatrao.
Ako kamera nije baš primarna stavka, ja bih išao na Nexus 4.
Ako kamera nije baš primarna stavka, ja bih išao na Nexus 4.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Pa bitna mi je kamera,sem 1gb rama ne vidim nista zastarelo ovde da nebih i S3 razmatrao? Msm opet zelim da cujem vasa misljena?
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Ne mislim da je S3 baš zastareo, ali kada se uporedi sa Nexus 4 sa paraandroid ROM-om, S3 deluje kao igračaka.No, mana Nexus-a je upravo kvalitet kamere koji nije nešto posebno. Moj savet je da pogledaš neke youtube klipove i testove, evo recimo na GSMareni postoji uporedni test Nexus-a 4 i SIII.
http://www.gsmarena.com/google_nexus_4_ ... ew-864.php
http://www.gsmarena.com/google_nexus_4_ ... ew-864.php
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- slavisaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
- :: Huawei Mate 10 Pro
Postoji SIII sa 2 gb ram memorije, mozes njega potraziti ako ima kod nas
Ako je to onaj S3 za USA (2 giga ram-a, Qualcomm i Adreno), radi dosta bolje od worldwide verzije, moj ortak ga koristi, ali da li ćeš ga naći kod nas....
- Bandicoot
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
- :: S6 edge plus
- :: S9 plus
S3 nema sta da trazi pored ova dva telefona...
Moj glas ide za Lg optimus G..
Moj glas ide za Lg optimus G..
Pa ima i9305 2gb rama,skuplji za 20e, uzeo bih neksus ali mi se ne svidja malo prostora i losa kamera,optimus g izgleda da nije los ali sam ja imao Lg P990 2x i tako sam razocaran u njihov softver,podrsku, kameru itd,ne znaci mi nista malo jaci hardver ako softver to ne pokriva,a opet samsung mi je nesto drugo najbolja kamera msm nisam ja neki slikar ali volim recimo kada u gradu opalim neku sliku da to valja i da se vidi,jedino me kopka taj 1gb rama da uzmem njega,ovaj od 2gb nema fm radio sto je po meni opet bitno...
Poslednja izmena od weska88 u Pon, 28. Okt 2013. 12:24, izmenjeno 1 put ukupno.
LG se mnogo popravio sa svojim azuriranjem.
1gb rama je sasvim dovoljno za normalan rad.
Eto ja imam jedan telefon koji ima 1gb a drugi sa 2 i ne vidim neku razliku u radu.
Oba rade odlicno bez ikakvog zastajkivanja.
1gb rama je sasvim dovoljno za normalan rad.
Eto ja imam jedan telefon koji ima 1gb a drugi sa 2 i ne vidim neku razliku u radu.
Oba rade odlicno bez ikakvog zastajkivanja.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
A kako se to lg popravio sa podrskom?
Optimus G je i dalje na 4.1.2 a xda tema je kao pustinja.
Optimus G je i dalje na 4.1.2 a xda tema je kao pustinja.