Polovan android telefon do 100e
Polovan android telefon do 100e
Pozdrav, hteo bih da kupim polovan telefon do 100e (realno do 10 000 din). To bi mi bio prvi android telefon. Bitan mi je veliki ekran i nista vise u sustini posto bih ga koristio pretezno za internet. Rezolucija i sam kvalitet nisu toliko vazni. Trenutno mi je za oko zapao LG L5. Kakvi su vasi saveti i preporuke? Da li se moze za pomenute pare naci telefon koji je jos uvek u garanciji?
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Re: Polovan android telefon do 100e
Za te pare alacatel ot-995 4,3 incha ekran.Xperia Arc isto ima za te pare.LG L7,bolji je od L5. 

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
imao 995...prodao ga za 90e..kupio lumiu 520 za 110e(novu) i sad ne bih pristao da mi neko da android ispod 200e za ovaj,..
brzina, fluidnost,sigurnost..sve na strani lumie..
baterija sa netom na 995 trajala 4,5h..na lumia 520 lagano dan izgura..razmisli jos jednom.
baterija sa netom na 995 trajala 4,5h..na lumia 520 lagano dan izgura..razmisli jos jednom.
imao 995...prodao ga za 90e..kupio lumiu 520 za 110e(novu) i sad ne bih pristao da mi neko da android ispod 200e za ovaj,..
Prelistao sam dobar broj sajtova, 995 nisam video ispod 120 a L7 ispod 130e. To mi je mnogo. Sto se tice lumie, windows platforma me ne zanima.
Ako mora android onda alcatel 992d, do sto eura nema boljeg.
995 sam vidjao za 100e nove.... meni je 995 bolji od 992.. veci ekran..bolja kamera.. oba sam koristio... mmeni je bio 995 dosta bagovit iskreno..ispadanje iz mreze..kocenje,,restart...997 je bolji izbor..najbolji
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
Jeste da si rekao da te PW ne zanima, al razmisli još jednom.. Za te pare ćeš uzeti njanjav android koji će ti kočiti (zato što nema dual ili quad zverove i rama vise nego moj komp), a mogao bi solidan WP koji će ti fluidno raditi.. Svakako si rekao da ti je najbitnije surfovanje internetom, tako da nedostatak aplikacija na windows storu ti predpostavljam neće smetati, zbog čega se većina ipak odluči za android..
Ali ako si baš zagrizao za android evo ti par predloga:
LG Optimus 2X P990
HTC HD2 (ali moraćeš malo da se zezaš oko stavljanja androida na njega)
i telefon koji ja trenutno koristim Motorola Defy+ (ima solidnu podrsku cyanogen moda i kad baciš 4.1.1 radiće fenomenalno
)
Ali ako si baš zagrizao za android evo ti par predloga:
LG Optimus 2X P990
HTC HD2 (ali moraćeš malo da se zezaš oko stavljanja androida na njega)
i telefon koji ja trenutno koristim Motorola Defy+ (ima solidnu podrsku cyanogen moda i kad baciš 4.1.1 radiće fenomenalno

velika zabluda postoji sto se tice aplikacija.. makar u mom koriscenju telefona..imao sam android skoro 4 godine,,..i sve ono sto sam od apl.koristio tamo apsolutno postoji i za wp....
marko01, moj predlog je Galaxy S i9000. Ima odlicnu podrsku od cm tima. Posedujem taj fon godinama, pa pitaj sta te interesuje.
Galaxy S, Note 2 demo unit, Note 3 demo unit
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
kuzobrat
Pa naravno da je tako, sve nazovi esencijalne aplikacije (tipa skype, whatsapp, nesto za vreme, angry birds, speedtest i tako to) postoje na WP8, ali oni hardkor korisnici koji žele svaki dan novu igricu i nešto novo da čačnu neće biti zadovoljni sa time što ima windows store da ponudi...
Pa naravno da je tako, sve nazovi esencijalne aplikacije (tipa skype, whatsapp, nesto za vreme, angry birds, speedtest i tako to) postoje na WP8, ali oni hardkor korisnici koji žele svaki dan novu igricu i nešto novo da čačnu neće biti zadovoljni sa time što ima windows store da ponudi...
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Do 100 evra može da se nađe polovan Ot-992D, za nekih 10-15 evra više OT-997, ispod stotke se nalazi Galaxy S.
Moj savet bi ipak bio OT-997 ako 10 evra više nije problem.
Moj savet bi ipak bio OT-997 ako 10 evra više nije problem.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Galaxy S ili Xperia Arc su mozda od svih najbolje opcije do 100 e.Alcatel 997 bi bio jos bolji,ali je skuplji,tako da moja preporuka ipak neki od ova dva.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
Razmislio sam i u obzir dolazi i Win platforma. Lumia 510 mi je najprivlacnija, mozda cak razmislim i okupovini nove. Sad jedno generalno pitanje pre nego sto se odlucim konkretno za neki uredjaj. Koliko uopste traju telefoni novije generacije i da li se isplati kupiti polovan? Ne bih da mi crkne posle par meseci.
Zasto bi uzimao Lumiu 510 koja je zaglavljena na wp 7.8 kada za 100 € imas Lumiu 520 koja je sigurno najbolji izbor 

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Ma pogresio je sigurno je misleo na 520. Lumia 520 je trenutno najbolji izbor za 130-140 e.
Odlican izbor kao sto sam i gore opisao....moze se naci i za 110,120e.. nov naravno sa dve godine garancije,....
Ipak sam odlucio da se strpim jos malo i uzmem nov LG L5
Hvala svima na pomoci.

Hvala svima na pomoci.