kao u naslovu, treba da kupujem LG L9 ili HTC Desire 500 za korisnike koji malo vise koriste aplikacije, wifi,...
u neku ruku bih odabrao LG ali imam strah od brenda. nekako je jos uvek nov na naasem trzistu.
takodje imam dodatnu dilemu za manje zahtevnije korisnike i treba da uzmem par komada ali dilema.. izmedju Galaxy Core vs Sony Xperia M vs HTC Desire X. cene u telenoru iste. tu me interesuje izdrzljivost baterije i brzina.
kupujem LG L9 ili HTC Desire 500
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: kupujem LG L9 ili HTC Desire 500
Ja sam se dvoumio izmedju gaoaxy core i lg l9 i na kraju sam zeni kupio l9 i ni malo se nisam pokajao, tj ona se nije pokajala. Tel ima veliki ekran, solidno je brz, imas 4gb prostora za instalaciju aplikacija tako da ni tu nemas brige kao na starijim android telefonima koji su bili tioa dw se moze instalirati desetak app i to je to. Root-ovao sam ga i preko titsnium backupa odradio restore svih mojih aplikacija koje ja imam na note 2 i sada je njen lg kopija mog note 2 kada su u pitanju aplikacije i izgled. Koja si tarifa u telenoru i do koliko bi love dao maximalno uz tu tarifu za telefon? Samo da znas da sam ja l9 uzeo na 6 meseci. Baterija izgura dan od jutra do uvece uz oko 3h ukljucenog ekrana i sve vreme ukljenim wifi-em
Note IV N9100 dual