Kineski fasilfikati S4
- pero0000
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Jul 2010. 10:02
- :: Samsung S10
- :: Nokia 6210
Kineski fasilfikati S4
Unapred se izvinajvam ako je bila slična tema.
Već duže vreme "merkam" ovaj telefon:
http://www.kupujemprodajem.com/Samsung- ... d=22465165
Da li je neko koristio ovaj telefon? Da li se uopšte isplati kupiti ga? Da li stvarno nema neke velike razlike(naravno da je razlika u procesoru i Ram memoriju prisutna, a takođe u količini interne memorije) u spoljašnem izgledu, izradi, prikazu na ekranu i radu kako ga prodavac reklamira(pročitajte oglas).
Da, jasno mi je da svaki prodavac hvali svoju robu, ali on ima toliko(137) pozitivnih ocena da je to malo zabrinjavajuće u pozitivnom smislu. Znam da se i to može namestiti, ali baš toliko ocena od različitih kupaca ili "kupaca" me je stvarno dalo u razmišljanje kupiti, ili ne kupiti ovaj telefon?
Već duže vreme "merkam" ovaj telefon:
http://www.kupujemprodajem.com/Samsung- ... d=22465165
Da li je neko koristio ovaj telefon? Da li se uopšte isplati kupiti ga? Da li stvarno nema neke velike razlike(naravno da je razlika u procesoru i Ram memoriju prisutna, a takođe u količini interne memorije) u spoljašnem izgledu, izradi, prikazu na ekranu i radu kako ga prodavac reklamira(pročitajte oglas).
Da, jasno mi je da svaki prodavac hvali svoju robu, ali on ima toliko(137) pozitivnih ocena da je to malo zabrinjavajuće u pozitivnom smislu. Znam da se i to može namestiti, ali baš toliko ocena od različitih kupaca ili "kupaca" me je stvarno dalo u razmišljanje kupiti, ili ne kupiti ovaj telefon?
Re: Kineski fasilfikati S4
pero0000, zar ti nemaš LG G2?
Uzgred, ja ne bih kupovao replike. Kako neko pre neki dan napisa, ako crkne, možeš odmah ceo telefon da baciš, jer odakle delovi za njega.

Uzgred, ja ne bih kupovao replike. Kako neko pre neki dan napisa, ako crkne, možeš odmah ceo telefon da baciš, jer odakle delovi za njega.
- pero0000
- Mobil manijak
@vl-do, imao sam ga. Prodao sam ga i kupio DSLR fotoparat i opremu. Sad mi treba nešto što jeftinije, a da radi pristojno i naravno ekran od 5".
Za tu cenu od 130€ sam spreman da prihvatim rizik da se nešto pokvari, dok za 400€ je to malo teže...
Za tu cenu od 130€ sam spreman da prihvatim rizik da se nešto pokvari, dok za 400€ je to malo teže...
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: Kineski fasilfikati S4
Bolje ti je u tom slucaju da kupis i polovan LG L9 sa 4.7"
Note IV N9100 dual
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sub, 16. Nov 2013. 21:20
- :: Xperia mini pro
i ja merkaù ovaj telefon vec duze vreme ali se plasim da bacim 140 evra kroz prozor jer za te pare mogu da uzmem lumiu 520 ili neki Gtrend
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Orginal je uvek, ali uvek bolji od kopije, ako želiš veliki ekran, pogledaj Alcatel Scribe Easy, ili još bolje Alcatel Scribe HD on ima ekran od 5-inča i poprilično je jeftin za to što nudi. Zatim tu je i provereno dobar LG L9 sa nešto manjim ekranom, zatim Prestigio 5500....
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Bandicoot
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
- :: S6 edge plus
- :: S9 plus
Bezite od tih kopija sto dalje, ako se nesto pokvari nema mu popravke... Moj drug ima kopiju s4 ono je uzas kako radi, osim istog dizajna, nemaju vise nista zajednicko, moja xperia mini bolje radi nego ta kopija.
Uzmi LG L9,super je telefon,bezi od ovih kopija.
I najgori original je bolji od najbolje kopije.
I najgori original je bolji od najbolje kopije.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Ja se divim ljudima koji imaju hrabrost da kupuju kopije telefona. Nije dzabe smišljena ona da "nisam dovoljno bogat da bih kupio tako nešto".
Neka je i kinez ali neke brendirane firme i sigurno je bolja kupovina od bilo koje kopije.
Neka je i kinez ali neke brendirane firme i sigurno je bolja kupovina od bilo koje kopije.
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
Sto se mene tice kod kopija nije stvar u parama. I da rikne za 150e nije smak sveta. Ovde je rec u osecaju koji sa telefonom ili nekim drugim uredjajem nosis u sebi. Probao sam par dana sa jednom replikom sata i rekao nikad vise!
Ma kupi repliku sta te briga,izadjes sada za novu i juri devojcice da slikas,padaju ove klinke sada na to jbg
one ne znaju dali je original iz rominga ili kinez 

- pero0000
- Mobil manijak
Da javim, da sam ipak odustao od kupovine "kineza". Kupio Samsung S5610, malko da se odmorim od Androida. 
Zahvaljujem svima koji su učestvovali u temi.

Zahvaljujem svima koji su učestvovali u temi.

- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
- :: Xiaomi Mi A1
- :: Gsmart Aku A1
- Kontakt:
Dobar izbor što se dumb telefona tiče! Taj telefon je kratko bio kod mene sad je kod mog oca,i mogu da kažem da baterija stvarno dugo traje i da je kamera za ovaj segment stvarno odlična. Jedina mana je po meni što nema wi-fi.