Kopije telefona
Kopije telefona
Na Fb sam nasao stranicu koja prodaje kopije telefona.
https://www.facebook.com/pages/Mobilni- ... 51?fref=ts
Pa me interesuje, ako je neko saradjivao sa njima, vredi li to kupovati i kakav je kvalitet?
Poruka koja mi je stigla u inbox:
U PONUDI IMAMO SLEDECE MODELE TELFONA:
Samsung Galaxy - s3 .130 evra. ILI ( 15.000 - Dinara )
Samsung Galaxy - S-4 mini .130 EVRA. ILI ( 15.000 - Dinara )
Iphone 5S - .150 evra. ILI ( 17.400 - Dinara )
Samsung Galaxy S4 .140 evra. ILI ( 16.300 - Dinara )
Samsung Galaxy Note-2 .140 evra. ILI ( 16.300 - Dinara )
Samsung Galaxy Note 3 190 evra ILI ( 22.000 - Dinara )
Htc Butterfly X920e 165 evra ILI ( 19.000 - Dinara )
Razlika u originalu i nasim kopijama je,slabija kamera,i boje.Org ima 16.770000 a kopija
14.000.000 boja...Novogodisnja akcija telefona je u toku.Inace su svi modeli skuplji!
Nasi proizvodi su jedinstveni,i nisu kinezi...Ovo su verzije Samsung Galaxy tel koju ne proizvodi zvanicna kompanija vec strana kompanija iz Dubaija.
Ne kvare se nema polovnih i nema garancije na kopije,to ne moze niko da vam da.Osim samog prodavca...
https://www.facebook.com/pages/Mobilni- ... 51?fref=ts
Pa me interesuje, ako je neko saradjivao sa njima, vredi li to kupovati i kakav je kvalitet?
Poruka koja mi je stigla u inbox:
U PONUDI IMAMO SLEDECE MODELE TELFONA:
Samsung Galaxy - s3 .130 evra. ILI ( 15.000 - Dinara )
Samsung Galaxy - S-4 mini .130 EVRA. ILI ( 15.000 - Dinara )
Iphone 5S - .150 evra. ILI ( 17.400 - Dinara )
Samsung Galaxy S4 .140 evra. ILI ( 16.300 - Dinara )
Samsung Galaxy Note-2 .140 evra. ILI ( 16.300 - Dinara )
Samsung Galaxy Note 3 190 evra ILI ( 22.000 - Dinara )
Htc Butterfly X920e 165 evra ILI ( 19.000 - Dinara )
Razlika u originalu i nasim kopijama je,slabija kamera,i boje.Org ima 16.770000 a kopija
14.000.000 boja...Novogodisnja akcija telefona je u toku.Inace su svi modeli skuplji!
Nasi proizvodi su jedinstveni,i nisu kinezi...Ovo su verzije Samsung Galaxy tel koju ne proizvodi zvanicna kompanija vec strana kompanija iz Dubaija.
Ne kvare se nema polovnih i nema garancije na kopije,to ne moze niko da vam da.Osim samog prodavca...
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
- :: Xiaomi Mi A1
- :: Gsmart Aku A1
- Kontakt:
Re: Kopije telefona
To su obične kopije,ne kupuj to.
Ђубре најобичније, бежи од тога главом без обзира, ако хоћеш кинески фон купи са пандавила. Има шта хоћеш за 50% мање новца који овде траже.
Слобода или смрт
Da valja nebi se zvalo kopija,bolje uzeti bilo sta original nego ta sranja...
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Ako si dokon i imaš previše para onda uzmi nešto pa da vidiš kako izgledaju kopije. Ako je stanje suprotno sa novcem i vremenom onda kupi normalan telefon za onoliko para koliko imaš.
Kupi si lumiu 625 i uživaj.
Kupi si lumiu 625 i uživaj.
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
- :: Samsung Galaxy Note8
- :: LG G2, HTC HD2
Ja bih voleo da mi neko lepo objasni čemu kupovanje kopija koje liče na neki drugi telefon a ne vrede pišljiva boba osim da se qrče u kafićima dok drugi misle da imaju original!?
Lično za ovakve (ili druge) kopije ne bih dao ni pet para već bih za te pare gledao da kupim neki normalan telefon, ali jbg ti ne liče na S4 ili i5...
Lično za ovakve (ili druge) kopije ne bih dao ni pet para već bih za te pare gledao da kupim neki normalan telefon, ali jbg ti ne liče na S4 ili i5...
- Bandicoot
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
- :: S6 edge plus
- :: S9 plus
Moj drug ima tu kopiju s4, ono je ocaj kako radi... Samo mu je izgled isti.
- lolipoplolita
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 11. Jan 2015. 00:54
- :: iphone5s
Pozdrav svima!
Večeras sam otvorila nalog, kako bih sa vama podelila svoje iskustvo u vezi replike mobilnih telefona. Naime, pre nekoliko meseci, sasvim slučajno sam naišla na fb stranicu najbolje replike mobilnih telefona, jako sam se zainteresovala jer stranica ima preko 25 hiljada lajkova,mnogo pozitivnih komentara i zadovoljnih kupaca. I tako ja rešim da poručim i sebi jedan telefončić, u međuvremenu stvar proverim i na youtube, hm..nema razlike u odnosu na original što se tiče izgleda i donesem odluku i poručim telefon. U pitanju je bio iphone 5s gold. Dobijem u inbox poruku sa opisom telefona i detaljnim uputstvom za uplatu. Uplatim uredno 16.000 din i nakon par dana stigne telefon. Bila sam pozitivno iznenađena izgledom telefona, nema razlike u odnosu na original, međutim kamera je jako loša, funkcije pristojne. I tako sam bila zadovolna telefonom nepunih mesec dana dok je sam od sebe prestao da se puni. Telefon sam odnela u servis gde mi je rečeno da je telefon jako loša kineska kopija a ne DUBAI kako se ti telefoni i opisuju na toj stranici. Tako da je moj iphone posle mesec dana zvršio u smeću dragi moji. Na sreću nisam ništa specijalno ni očekivala, zbog toga se i nisam preterano nervirala. Svoje iskustvo sam vam prenela kako ne bi bacili 150 i više eura, kao ja. Ne vrede ni paru!!!!!
Veliki pozdrav
Večeras sam otvorila nalog, kako bih sa vama podelila svoje iskustvo u vezi replike mobilnih telefona. Naime, pre nekoliko meseci, sasvim slučajno sam naišla na fb stranicu najbolje replike mobilnih telefona, jako sam se zainteresovala jer stranica ima preko 25 hiljada lajkova,mnogo pozitivnih komentara i zadovoljnih kupaca. I tako ja rešim da poručim i sebi jedan telefončić, u međuvremenu stvar proverim i na youtube, hm..nema razlike u odnosu na original što se tiče izgleda i donesem odluku i poručim telefon. U pitanju je bio iphone 5s gold. Dobijem u inbox poruku sa opisom telefona i detaljnim uputstvom za uplatu. Uplatim uredno 16.000 din i nakon par dana stigne telefon. Bila sam pozitivno iznenađena izgledom telefona, nema razlike u odnosu na original, međutim kamera je jako loša, funkcije pristojne. I tako sam bila zadovolna telefonom nepunih mesec dana dok je sam od sebe prestao da se puni. Telefon sam odnela u servis gde mi je rečeno da je telefon jako loša kineska kopija a ne DUBAI kako se ti telefoni i opisuju na toj stranici. Tako da je moj iphone posle mesec dana zvršio u smeću dragi moji. Na sreću nisam ništa specijalno ni očekivala, zbog toga se i nisam preterano nervirala. Svoje iskustvo sam vam prenela kako ne bi bacili 150 i više eura, kao ja. Ne vrede ni paru!!!!!
Veliki pozdrav
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Lolita,bez uvrede ali mnogo je takvih kao ti..kupuju kopije samo da bi imali sta da stave na sto u kaficu...Za tih 140 evra si mogla da kupis telefon koji bi ti trajao godinama(android,wp..)
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Dubai... Hahahaha!
Sta jos necu cuti/procitati. Ko u to poveruje i zasluzuje da ga oderu!
Sto se tice 140€ - Lumia 625, 720, 820... Nema greske! Ali na to se nece lepiti pogledi potencijalnih sponzora. Eh srbijo... Manja si od ovog namerno stavljenog malog s.

Sto se tice 140€ - Lumia 625, 720, 820... Nema greske! Ali na to se nece lepiti pogledi potencijalnih sponzora. Eh srbijo... Manja si od ovog namerno stavljenog malog s.
Lolita 25000 i nije nešto merodavno, to su 4-5 sela u Srbiji [emoji4] neću da ti sipam so na ranu, ali mi ovde što visimo znamo to, a ovi što hoće da kupe kupiće i pored ovog tvog iskustva... To je tako.
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Sad ima kako dobrih telefona za 150€ tako da dati za tako nesto tolike pare je ludost. Ako toliko lozis na iphone trebala si da das jos 100€ i uzmes 5c kojeg imas u veselim zenskim bojama i bio bi za tebe pravi hit. Ali ljudi ne razmisljaju pa misle da mogu da ustede al jbg. Da je bio 20€ pa ok i da ne valja bacis ali dati 150€ za nesto sto kosta u kini 20$ je bas naivno da ne kazem glupo
Nemas razloga da joj pricas tako. Sama je rekla da je pogresila i savetuje druge da ne urade isto, platila je cenu svoje lakovernosti i trenitne neinformisanosti i to je to. Mali je broj ljudi koji je u stanju da prizna svoju gresku, svaka joj cast na tome.
Ne gledaju bas svi telefone nasim ocima, zato se ljudi jos uvek navuku na takve ponude. Ljude bre jos uvek navuku na religijska sranja, gde nece na kopije telefona...
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
80% ljudi koji uzimaju kopije su samo kompleksasi koji nemaju 400e+ da kupe original, ali pate od Galaxy\Iphone sindroma, pa ga zele po svaku cenu setati po gradu. Takvi i zasluzuju da ih deru.
10% njih kupuje ne bi li prevarilo nekoga i prodalo mu kao original, te se visestruko oparili
10% njih kupuje jer su jednostavno lakoverni i nisu upuceni u to sta su kopije
10% njih kupuje ne bi li prevarilo nekoga i prodalo mu kao original, te se visestruko oparili
10% njih kupuje jer su jednostavno lakoverni i nisu upuceni u to sta su kopije
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Drakenzen napisao:Nemas razloga da joj pricas tako. Sama je rekla da je pogresila i savetuje druge da ne urade isto, platila je cenu svoje lakovernosti i trenitne neinformisanosti i to je to. Mali je broj ljudi koji je u stanju da prizna svoju gresku, svaka joj cast na tome.
Ja apsolutno nisam imao nameru da uvredim devojku nego sam jednostavno reko da za 150€ ima super orginala a ako bas hoce ip onda je 5c za oko 250€ ok kupovina. To je za ubuduce njoj i svima ostalima koji razmisljaju da uzmu kopiju i da se ne zeznu. Te kopije imaju sasvim pristojne cene koje su nerealno previsoke za ono sto nude. Pozz
I treba da vas šišaju još više i skuplje, pa pozeraj i fenseraj i folirancija se plaća.
Da dodam samo da je recimo na forumu o satovima, kojih ima 100000000 puta više kopija i replika nego mobilnih,
zabranjeno postovati o takvim satovima, ne znam što to ne važi i ovde.
Da dodam samo da je recimo na forumu o satovima, kojih ima 100000000 puta više kopija i replika nego mobilnih,
zabranjeno postovati o takvim satovima, ne znam što to ne važi i ovde.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Bez uvrede za devojku, ali šta si očekivala od kopije, nadam se da je lekcija naučena, bolje koristiti 3310 nego kupovati smeće kao što su te kopije.
Na kraju krajeva, ko pati od Galaxy/iPhone sindorma, neka kopa kanale ili neku obavlja neku drugu fizikaliju mesec-dva dana pa neka kupi orginal, ljudi koji kupuju te kopije lažu sami sebe.
Na kraju krajeva, ko pati od Galaxy/iPhone sindorma, neka kopa kanale ili neku obavlja neku drugu fizikaliju mesec-dva dana pa neka kupi orginal, ljudi koji kupuju te kopije lažu sami sebe.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Re: Одг: Kopije telefona
Mislim da je skapirala, nije potrebno da svi ponavljate nesto vec opste poznato
Dosadni ste [emoji12]