Iphone4 ili Galaxy S3
Iphone4 ili Galaxy S3
Prednosti i mane, odnosno sta moze Iphone a S3 ne, i obrnuto?
Re: Iphone4 ili Galaxy S3
Kako možeš da porediš ekran veličine 3.5" i 4.8"
?

Re: Одг: Iphone4 ili Galaxy S3
Sve prednosti su na strani s3....definitivno....mozda kamera na iphone...ali baterija... android....velicina ekrana....dizajn....kastomizacija....podrska xda zajednice...itd
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Jos jedna Android vs iOS tema. Oh, goody 

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Hahaahah neko zesce tovari forum
Moras da odlucis koji sistem ti vise odgovara, sve ostalo ces u hodu da naucis

Moras da odlucis koji sistem ti vise odgovara, sve ostalo ces u hodu da naucis

-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 23. Jan 2014. 18:23
- :: Galaxy S3 Neo
- :: Nokia 3510i
Evo ja kao laik da nesto kazem. Kvalitet izrade 4s je daleko bolji od bilo kog samsunga, sve ostalo je na strani S3 

To je dilema veličine ekrana i izrade (po meni).
Imam tablet, tako da mi velicina ekrana bas i nije bitna.
iOS nikada nisam koristio. Zato i pitam koje su razlike..
iOS nikada nisam koristio. Zato i pitam koje su razlike..
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
4 nikako ne moze da parira S3. 4s moze. Dakle S3.
-
- Neredovni učesnik
nije mi jasno sta moze na 4s da parira s3-cim mislim, cisto iz znatiželje pitam
Sa jedne strane veliki ekran sa bojama od kojih oči krvare, sapun dizajn i interfejs iz vrtića koji ga usporava. Sa druge strane dosta manji ekran ali malo bolji, bolji materijali ali mator (polovan)...
-
- Neredovni učesnik
Ovo je koliko shvatam ironija na temu S3 ! Ipak mislim da kvalitet displeja ne možemo da osporimo, a ostalo ...Coni napisao:Sa jedne strane veliki ekran sa bojama od kojih oči krvare, sapun dizajn i interfejs iz vrtića koji ga usporava. Sa druge strane dosta manji ekran ali malo bolji, bolji materijali ali mator (polovan)...
Re: Одг: Iphone4 ili Galaxy S3
druze ajde malo ovaj post rastumaci da znamo i mi glupi na sta si mislio....Coni napisao:Sa jedne strane veliki ekran sa bojama od kojih oči krvare, sapun dizajn i interfejs iz vrtića koji ga usporava. Sa druge strane dosta manji ekran ali malo bolji, bolji materijali ali mator (polovan)...
Nisam mislio ništa loše, nekim ljudima smeta amoled (jeste kontrast dobar ali saturacija je intenzivna). Što se interfejsa tiče, lično video da aosp zasnovani rom radi bolje od fabrickog. Nemam naviku da stavljam smajlije, ako se neko uvredio izvinjavam se, obrisaću post.
Za te pare ima to...Uvek moze da stavi neki launcher...A i nije ruzan telefon. 

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Krajnje je bezveze porediti ova dva modela, iP4 je previše mator telefon, sve, ali apsulutno sve je na strani S3.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Amoled je losiji od lcd, i uvek ce biti. Boje na amoledu su jarke, neprirodne, gledanje takvog ekrana u trajanju od vise casova izaziva bol i peckanje ociju, zamor misica oka zbog intenzivnih boja i osvetljenja, i kod nekih cak i neke psihicke manifestacije tipa povecana razdrazljivost... Nadalje, kvalitet izrade jednog Samsunga i iPhona je neuporediv, djubre od plastike naspram odlicne kombinacije stakla i metala zaista nije za poredjenje.
I na samom kraju, OS, za mene licno izbor je vrlo logican, a to nije misljenje vecine ovde.
Znaci, iPhone je daleko bolja opcija za sve!
I na samom kraju, OS, za mene licno izbor je vrlo logican, a to nije misljenje vecine ovde.
Znaci, iPhone je daleko bolja opcija za sve!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Kao korisnik dva telefona koja poseduju AMOLED ekran, nisam primetio ništa od toga, tako da smatram da je AMOLED najbolje što može da ponudi tršište ekrana za mobilne telefone. Slažem se da je IPS odličan, uverio sam se u to kod G2, ali za moj ukus AMOLED je No.1.
Smatram da su priče oko peckanja očiju, izazivanja bola i zamaranja mišića oka pri gledanju u AMOLED najobičnije gluposti. Ekran je stvar lične preferencije, stoga neka svako bira prema svom uksu, za mene je AMOLED savršen.
Smatram da su priče oko peckanja očiju, izazivanja bola i zamaranja mišića oka pri gledanju u AMOLED najobičnije gluposti. Ekran je stvar lične preferencije, stoga neka svako bira prema svom uksu, za mene je AMOLED savršen.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Bandicoot
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
- :: S6 edge plus
- :: S9 plus
Jedino na strani ajfon 4 je kvalitet izrade, dok sve ostalo je na strani s3.. tako da je s3 bolji izbor. Bolje dodaj jos malo para za ajfon 5, ili 4s.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pa nije bas mala razlika izmedju 4 i 5
zapravo, razlika je skoro pa duplo, ako pricamo o sim free verzijama.