Koju Lumiu uzeti?
Koju Lumiu uzeti?
Hocu da uzmem neku Nokiu Lumia, ali ne znam za koji da se odlucim, pa da pitam malo strucnije od sebe
Razmisljao sam nesto izmedju Lumia 1320 i Lumia 925 ili ako imate neki drugi predlog u rangu od 200 do 300 eura
Hvala
Re: Koju Lumiu uzeti?
To je otprilike najbolje za te pare od lumia... 1320 je produzena verzija 920 a 925 malo hardverski modifikovana 920... Ja bih zbog velicine isao na 925 jer sam je video juce uzivo i telefon je jednostavno prelep sa prelepim ekranom, bas ono sto je falilo na 920 je promenjeno na 925...
A gledajuci karakteristike, koji je bolji, koji bi mi preporucio? 
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=5451
ja bih uzeo 925, belu, ako nadjes... A i malo je bolja od 1320...
ja bih uzeo 925, belu, ako nadjes... A i malo je bolja od 1320...
Posle par meseci upotrebe, mogu samo da preporucim 925, u kojoj god boji. Mada, ja sam sebi uzeo belu, ta mi je najlepsa.
- miodrage
- WP_guru

- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Lumia 920 ima 32 gb, 925 samo 16, a kako nema sd kartica, razmisli o tome. 1320 je ogroman, a u rangu je 920, znaci odlican uredjaj.
Druga opcija, ako ti jako ne gori pod nogama, sacekaj jos oko mesec i po, a onda da vidis kakvi ce biti novi 8.1 uredjaji, tipa Monepenny, Martini i ostali...
Druga opcija, ako ti jako ne gori pod nogama, sacekaj jos oko mesec i po, a onda da vidis kakvi ce biti novi 8.1 uredjaji, tipa Monepenny, Martini i ostali...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Okej hvala vam puno. Sada sam bacio pogled na ponudu kod operatera i u Telenoru je cena 925 bez ugovora 72000, preterase ga oni 
-
darkonda
- Mobil stručnjak

- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
- :: iphone 5s 32gb
Cudno mi je kako su tako skocili sa 4,5 inča na 6! Da su napravili neki od 5' i bateriju recimo 3000mah, ja licno ne bi se razmisljao sta da uzmem.
Icon ima 5 inca (ali oko 2400 mAh), i za sada je Verizon ekskluziva. Ortak ima 920, zaljubljen je u taj telefon, a i razumem ga, meni se ne svidja samo sto je veci i tezi, ali mislim da je savrseno izbalansiran (ekran, kamera, dizajn, 32 gb). A video kod nekog lika 925, covece, 4,5 inca a malo veci od moje 520.
A koja je razlika izmedju 920 i 925? Ja je i ne vidim bas, sem 32gb na 920ici 
925 ima bolji ekran, ako se ne varam, amoled je u pitanju. Takođe, osnovna konstrukcija na 925 je od aluminijuma, nešto je tanji telefon, i po mom mišljenju daleko bolje izgleda. Kamera ima neko poboljšanje, valjda jedan neki element više, ali sve u svemu najbitnija razlika je u izgledu i ekranu po meni. Ne kažem da 920 izgleda loše, ja sam prvo planirao njega da uzmem, ali 925 jednostavno izgleda daleko bolje.
- miodrage
- WP_guru

- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
925 ima manje memorije, sto je za mene bitno, ima jedno socivo u kameri vise i ekran, po meni je amoled losiji od ips lcd, ali stvar ukusa.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Imate oba u delta cityju, jedan pored drugog, juce sam ih poredio. Necu reci sta i kako, stvar je ukusa