Nexus 4 vs Note 2
Nexus 4 vs Note 2
Budzet mi se sveo na 270e (ni evro vise),koji od ova dva modela uzeti ili pak nesto trece.Telefon najvise koristim za muziku i fotografiju,internet,pored poruka i poziva i uzimam ga na duze staze.Zbog vece komfornosti u radu,vise naginjem note-u ili nekom slicnom phabletu,nexus mi je primamljiv zbog update-a softvera i cistog androida,mada ne znam da li ce N4 ici dalje od kit kat verzije.Unapred hvala na savetima.
Re: Nexus 4 vs Note 2
Ja bih uzeo Note 2.
Bolja baterija, kamera, veci displej i komfirniji rad na njemu.
KitKet stize do kraja meseca, a da li dolazi naredni apdejt nije ni bitno jer ces uvek na XDA forumu moci da skines neki "kuvani" rom.
Ja imam Note 2 i pretadovoljan sam sa onim sta nudi.
Bolja baterija, kamera, veci displej i komfirniji rad na njemu.
KitKet stize do kraja meseca, a da li dolazi naredni apdejt nije ni bitno jer ces uvek na XDA forumu moci da skines neki "kuvani" rom.
Ja imam Note 2 i pretadovoljan sam sa onim sta nudi.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Kome ne smeta veličina Note nema konkurenciju
.

Dakle,odluka je pala. 

Note dva od srca preporucujem
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Ako veličina telefona nije problem onda definitivno Note 2, telefon je i dalje zver.No, ni s Nexus-om 4 nema greške, tako da koji god da izabereš ne možeš da pogrešiš.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Ali sigurno neces pogresiti a ni pokajati ako uzmes Note II... 

Note 2 definitivno. Jaka baterija, veci ekran, po mom misljenju najbitnije stavke. I naravno hardver, koji je na nivou zadatka
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Mislim da je čovek već kod trećeg odgovora prelomio u korist Note 2 

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: Nexus 4 vs Note 2
I naravno Dzej
Note 2 bez razmisljanja i dobijas navigaciju kao "svadbeni dar" od mene 

Note IV N9100 dual
@toda81 da li ta navigacija moze na s3 pa da i meni dadnes kao svadbeni dar,svadba mi je za 15ak dana 

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Bitno je da je u pitanju .apk fajl i mora da moze na svaki android. Samo treba ubosti pravu rezoluciju i nema nikakvih problema.
Telefon uzimam u toku iduce nedelje,ostavio sam sebi nekoliko dana da odlucim da li da uzmem Note II ili Note 8.0 N5100,posto i tableti sa 3g/voice podrskom dolaze u obzir.Ako ima nekog da je koristio oba uredjaja zanima me koji je bestbuy u pogledu svakodnevnog koriscenja?
@toda tablet mi je bolja opcija za navigaciju.
Hvala,u svakom slucaju. 
@toda tablet mi je bolja opcija za navigaciju.

Iznutra su identicni, jedina razlika je u velicini ekrana, tako da odluka zavisi od tvojih licnih afiniteta, mada ja licno smatram da je za svakodnevnu upotrebu prakticniji N2, ipak je to telefon...
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
ertz, naravno da moze. Samo mi se javi na pp i napisi za koji tel ti treba, tj koja je rezolucija ekrana i saljem ti.
ivanvuj, na tabletu je sigurno bolje jer je preglednije
ivanvuj, na tabletu je sigurno bolje jer je preglednije
Note IV N9100 dual
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
Za svakodnevnu upotrebu je prakticniji touch wiz, sa svim svojim integrisanim opcijama. Na ostalim modelima stalno skidas neke toggle buttons i neke vidzete koji su kod samsunga fabricki. U svakom slucaju, i jedan i drugi su dobri, ali ipak prednost dajem note-u u svakom segmentu, narocito kameri, multimediji, multitaskingu i sl.