Nego mene zanima koliko mi je pametno da zamenim G2 za ip5?
Znam sta gubim i sta dobijam,koristio sam iphone ranije i dopada mi se cela ta filozofija a i izrada samog uredjaja.
Crni ne bih uzeo jer su vecina polovnih unisteni,jedino bi beli dosao u obzir.
A za novi nemam novaca trenutno,jedino bih mogao glavu za glavu da menjam.
G2 je jako pojeftinio, dobar ip5 je preko 350...
cekajte jos malo, desava se nesto sa apple kod nas, svi su ih povukli, pasce cene mozda. Do kraja aprila ce biti sve poznato.
Pazi,gotivim iphone,ali ni u ludilu necu doplacivati za ip5.
Nista epohalno nije bolje u odnosu na g2 sem tog iosa koji licno zelim da ponovo koristim,a to ne vredi doplate.
Bacam se polako u potragu i ocekujem Barabu sa svojim savetima,a mozda mi i nadje neki ip5
Chobby88, a meni je jedan od razloga što ne uzimam iPhone iOS, s druge strane sviđa mi se kvalitet izrade Apple proizvoda i posvećenost detaljima, kao i kvalitet aplikacija. Nadam se da će sledeći model imati barem 4,3 inča ekran, pa ga možda uzmem pored G2. Inače mislim da se definitivno ne isplati menjati G2 za iP5, a kamoli doplatiti.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
Chobdy88, većina nas ovde će ti dati neki subjektivan savet. Najbolje da pogledaš nekoliko video poređenja G2 vs ip5(s) i android vs iOS, tu ćeš najbolje videti šta ti više odgovara. Ako već hoćeš da menjaš G2, uzmi u obzir i druge androide, nexus 5, xperia z1, z1c, sgs5, kao i one koji treba da izađu, m8, z2, oppo 7...
Nennad, ti mu savetuješ drugi android a on hoće ios
Chobby88, ip5 sim free u mint stanju je 350e i više. Po meni se ne isplati uzeti star godinu dana osim ako nije u mint stanju, mada ja preferiram pre nov zamenski, imaš jedan star 3 nedelje za 400e. Koliko G2 ide polovan? I ja planiram da zamenim S4.
G2 polovan oko 320,iphone 5 od 300-350 su polovni.
Trazim iskljucivo u NS jer slanje ne dolazi u obzir,ali ako neko od vas ima neku kombinaciju neka javi.
Od androida sam sve probao i sve znam,nemam nikakav problem nego jednostavno hocu malo da promenim cisto da me mine zelja a na iphone ne mogu izgubiti nesto puno na ceni.
Poznajem jednog roma koji mi je danas nudio iphone telefone. dva iphone 4s i jedan iphone 5s,bez ogrebotinice(Mozda petica malo ogrebana),original su telefonu ali su zakljucani. Kada ih upalim pise mi Hi i mogu samo da podesim jezik na koji hocu telefon da radi i nista vise da li to znaci da je zakljucan na icloud tj da je ukraden ili da je samo zakljucana sim kartica? Inace ta dva iphona 4s mi je davao za 100€ a iphone 5 za 200€ ili da mu dam moj s3 za peticu? moze li pomoc sto pre da znam posto mi je covek rekao da moze da mi nabavlja iphone po tim cenama i sim free a i zaklucane
Onda uzmi simfree ali obrati paznju na ono sto je Baraba u nekoliko navrata pisao, da nije ukljucena ona neka opcija.
Btw, za te pare pa tacno da ga je sklapao u kokosinjcu ne moze biti. To je definitivno kradeno, samo je pitanje gde tj sta sve ide uz telefon. Ja nista od toga ne bih uzimao, a ti kako hoces.
@veljko, sta ti ocekujes takvom kupovinom? Sta ti on kaze? Jesi li njega pitao sta je to? Da li su zakljucani? Da li su original? Da li mislis da po tim cenama idu 4s i 5? Pogledaj malo oglase, pa vidi da li je to realno.
Oba 4s i i5 je trazio da povezem na komp tj na itunes,original su telefoni ali ocigledno ukradeni i zakljucani. Iphone 4s je bio 100€ (bilo ih je dva) i iohone 5 je bio 200€. Inace prodati su kupio ih je jedan lik a ciga kaze da moze da ih nabavlja iz nemacke. Bezim ja od toga,menjam moj s3 za iphone 4s pa kad iphonu5 jos malo padne cena onda cu uzeti sim free
Za te pare svakako je sumnjiv,mozda ga uzmes i sto kaze baraba prodas za delove,mozes da izvuces neki evro vise ali sto bi se cimao...
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Možda, ali MOŽDA, prethodni (nesrećni) vlasnik nije aktivirao ono o čemu je Baraba, pisao ranije.
To se mož' proba sa karticom na primer.
Ako je simlocked, onda... Tough luck.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.