Koji giga mega grand parada telefon?
Koji giga mega grand parada telefon?
trebalo bi da kupim neki telefon za poklon, prakticno najvaznija stvar, ili stvari su sto jaca baterija i nesto veci ekran...sad vidim da ima dosta ovih relativno jeftinih telefona sa vecim ekranom, ali sam se potpuno pogubio sto se tice oznaka modela...mega, grand, pro, lite, nikako se ne snalazim...koliko sam uspeo da vidim u obzir dolaze ( ne zamerite ako nesto pomesam) lg pro lite, neki samsung mega, ili grand, lenovo a850?, ili je oznaka 860?, to sam uspeo koliko toliko da ukacim...sta je od svega toga najpristojnija ponuda i sta biste vi preporucili? naravno, moze i nesto sto nisam naveo a da je tu negde oko 5.5 incha, manje ili vise? bitno je i da nije nesto sto je osakaceno sa prostorom za aplikacije jer osoba voli da instalira sve i svasta pa da ne kaze sta si mi ovo kupio ne mogu dva programa da instaliram 

- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Re: Koji giga mega grand parada telefon?
Koji je budzet u pitanju?
I da li je sem ekrana jos nesto bitno i sta?
Da li u obzir dolaze samo radnje ili se telefon moze kupiti i preko oglasa,nov naravno?
I da li je sem ekrana jos nesto bitno i sta?
Da li u obzir dolaze samo radnje ili se telefon moze kupiti i preko oglasa,nov naravno?
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Jel izbor ogranicen samo na Android ili i WP sme da se umesa? U tom slucaju topla preporuka za 1520, naravno, ako ne probija budzet
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
novo, bilo gde...a wp bas ne bi, tj. samo je android bitan u ovom slucaju...budzet sta znam, do 300, vec preko toga mogu i bolji telefoni da se kupe...
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Prebaci 300€ za nešto malo i uzmi LG G2. Velik displej, jaka baterija, Android. Sve uslove ispunjava.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Slažem se sa Azimuth, ali ako si fan Samsung telefona, za oko 320 imas nov S4. G2 ti ide od 320-345 u zavisnosti isti od memorije (16/32GB)
- kvaka33
- Expert
Samsung galaxy mega I9200
Ekran 6,3 inca i moze da gura sta hoce bez problema
Ili samsung galaxy mega l9150
Ekran 5,8 inca
Mogu se naci novi sa cenom oko 250 evra preko oglasa
Dobri telefoni sa velikim ekranom
Ekran 6,3 inca i moze da gura sta hoce bez problema
Ili samsung galaxy mega l9150
Ekran 5,8 inca
Mogu se naci novi sa cenom oko 250 evra preko oglasa
Dobri telefoni sa velikim ekranom
- El Laki
- Prijatelj foruma
Lično nisam fan ogromnih telefona, ali i9200 je korektan model. Sa druge strane, i9150 displej od 5.8" A rezolucija svega 540x960?! Pa to nema ni 200ppi?! Pritom nije Amoled već TFT... Za to ne bih dao ni 100e 

ma nisam fan samsunga, to je za poklon...sta mislite o galaxy grand 2?
kakav je lg pro lite u odnosu na ova sad vec 3 samsunga?
kakav je lg pro lite u odnosu na ova sad vec 3 samsunga?
- El Laki
- Prijatelj foruma
Mega 5.8 tj i9150 je najslabiji od pomenutih i njega zaobiđi.
Mega i9200 je jači od LG-a: više memorije, bolja rezolucija, bolji procesor.
LG kao najslabiju tačku ima rezoluciju od 200ppi ali vrlo kvalitetan displej IPS, dobru bateriju i ok kameru. Može da gura igrice, ali ne mnogo zahtevne jer nije gejmerski telefon.
Zavisi kome kupuješ telefon. Za nekog nezahtevnog koji koristi samo najosnovnije (pozivi, dopisivanje, fejs, utd) možeš LG, pre svega zbog cene. Ako je zahtevniji lik u pitanju, onda S2 ili Mega 6. 3.
Masa, imaj jedno na umu, a to je da su svi oni slabiji od S4 ili G2,pa samim tim i dosta manje koštaju. Moj ti je savet S2 ili LG, a ako se otvaraš za Mega 6.3 doplati za neki od ona dva prvobitno pomenuta
Mega i9200 je jači od LG-a: više memorije, bolja rezolucija, bolji procesor.
LG kao najslabiju tačku ima rezoluciju od 200ppi ali vrlo kvalitetan displej IPS, dobru bateriju i ok kameru. Može da gura igrice, ali ne mnogo zahtevne jer nije gejmerski telefon.
Zavisi kome kupuješ telefon. Za nekog nezahtevnog koji koristi samo najosnovnije (pozivi, dopisivanje, fejs, utd) možeš LG, pre svega zbog cene. Ako je zahtevniji lik u pitanju, onda S2 ili Mega 6. 3.
Masa, imaj jedno na umu, a to je da su svi oni slabiji od S4 ili G2,pa samim tim i dosta manje koštaju. Moj ti je savet S2 ili LG, a ako se otvaraš za Mega 6.3 doplati za neki od ona dva prvobitno pomenuta
- kvaka33
- Expert
Ma ok ja sam coveku dao ono sto je trazio,a da ne pukne neku vecu lovu,posto mi delovalo da trazi nesto ipak sto nije neka zver cim pita za lg pro lite ,ali ok njegova lova ,njegov izbor
- El Laki
- Prijatelj foruma
Mene buni što kaže 300e budžet A gleda G Pro Lite i ostale dosta jeftinije. Zavisi šta tačno traži i za koliko para, poređenje S2, G Pro Lite, G2 i S4 nikako ne ide i samo zbunjuje sve koji hoće da posavetuju.
Slazem se sa Azimuth. Definitivno je g2 best buy.
- kvaka33
- Expert
A ne znaju ljudi sta hoce ,ima dosta telefona sa velikim ekranom a nisu preterano skupi recimo huawei ascend mate nije los ,moze se nabaviti jeftino a radi posao itd
Rascistis sta hoces, kazes budzet ,onda idemo da trazimo najbolje za te pare,ovako bez veze pisemo
Rascistis sta hoces, kazes budzet ,onda idemo da trazimo najbolje za te pare,ovako bez veze pisemo
- El Laki
- Prijatelj foruma
Tačno tako 

- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Kad vec zeli veci fon,odlican predlog sto je @kvaka33 predlozio...huawei ascend mate,odlican fon za te pare...mnogo bokji u svakom slucaju od mega 6.3 i 5.8....
Huawei
uh, ajd da ponovim da je poklon u pitanju za ne preterano zahtevnog korisnika...jeste mi draga osoba ali ako ce posao recimo da zavrsi g pro lite nema razloga da bacam 100+ evra vise ako ne moram...a 300 sam naveo kao neku granicu dokle bih isao...a ko sto i sami vidite svi ovi koje predlazete uglavnom su izmedju 200 i 300...verovatno sam i ja pogresio jer kad kazes 300 odma stizu predlozi za neki od 350 

- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Huawei acsend mate,puno bolji telefon od lg g pro...a samo malo vise kosta...po svemu je mnogo bokji...pogledaj pa ces se uveriti....
Huawei
- kvaka33
- Expert
Ja sam ti dao odmah telefone ispod 300 evra,sa velikim ekranima to sto neki ovde misle da je 50 evra sica to je ocigledno tako ovde
Ali sve jedno G pro lite nije telefon koji treba a da kupis ,imas mnogo bolje telefone koji se uklapaju cak i u budzet od 250 evra,sad opet ti kazem tvoje pare tvoj izbor,ali se odluci sta hoces od telefona i za koju cenu si spreman da platis ,jer samo tako mozemo doci do nekoga modela
Ovako previse lutas jer ne znas sta hoces ,a cak ne znas ni koliko bi para dao
Ali sve jedno G pro lite nije telefon koji treba a da kupis ,imas mnogo bolje telefone koji se uklapaju cak i u budzet od 250 evra,sad opet ti kazem tvoje pare tvoj izbor,ali se odluci sta hoces od telefona i za koju cenu si spreman da platis ,jer samo tako mozemo doci do nekoga modela
Ovako previse lutas jer ne znas sta hoces ,a cak ne znas ni koliko bi para dao
deluje zanimljivo ascend mate, jedino sto ovde svi kukaju na neki bug sa procentima baterije...mega samsunzi takodje delluju ok, ali cini mi se da je samsung grand 2 mozda jos i bolji izbor...