Defy+ za Nokia e72

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Cooomi
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
:: iPhone 13 mini

Defy+ za Nokia e72

Post od Cooomi »

Dobio sam ponudu da menjam telefon (star je već 2 i nesto godine) za e72, e sada ovo ne bih ni uzimao u obzir da ne planiram uskoro da kupujem novi smart telefon, pa sam razmišljao da jedno vreme prodrmam malo monotomiju i da mi bude kasnije rezervni telefon ako novi bude u problemima... Ima još gdinu dana garanciju i full pakovanje. Kaže da baterija drži 5 dana. Zanima me da li radi ovi navigacija kod nas, ili ako ima garmin za njega? I vaše mišljenje u vezi zamene..

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Re: Defy+ za Nokia e72

Post od kvaka33 »

Defy +je mator fon e72 je biblija ,mocan telefon ali isto tako i mator
Moj ti je savet prodaj nokiu i uzmi neki normalan telefon novije generacije ne bacaj pare bez veze ,jer ces veruj mi pre prodati tu nokiu nego defy +
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Re: Одг: Defy+ za Nokia e72

Post od toda81 »

Sto se navigacije tice to nije problem da sredimo i da ubacis garmin, ali se ne moze porediti sa nekim android telefonom u koji mozes da ubacis iGO koji je mnogo bolje resenje od garmina, a i ima vise dodataka kao sto su prikaz reljefa, oblaka, menjaja karata ... Lepo kupis neki android i resis problem
Note IV N9100 dual

Cooomi
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Cooomi »

Ma gledao sam da ne ulažem ništa ili jako malo (oko 20€) pa da švrljam malo sa tim novim telefonom dok ne skupim para za neku ozbiljniju Android mašinicu (verovatno Nexus 5). Vidim da su cene Nokie E7 smešne na kp, tako da ako neko pristane na zamenu bio bi mi pun pogodak. Želim malo da se zezam sa tom tastaturicom. Znam da je Symbian v3/Belle mrtav sistem, ali nisam nešto zahtevan što se tiče aplikacija, da mogu na FB da uđem, vesti da pročitam i eventualno angry bird neki da odigram... Ali bi me fizička tastatura spasila kad je u pitanju dopisivanje jer dnevno posaljem 50ak poruka ako ne i više. I da, da imam navigaciju ako se uputim negde u nepoznatom pravcu da mogu da se snađem koliko toliko. Mislim da i Garmin solidno odrađuje taj posao (na n82 mi je bio poprilično koristan), ne znam za Nokiine mape da l' podržavaju Srbiju i kako rade..

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Re: Одг: Defy+ za Nokia e72

Post od toda81 »

Ako ti bude trebao garmin mozes mi se javiti i samo mi napises imei i ja ti sve odradim i dam link za download. Samo skines i otpakujes rar fajl i kopiras garmin folder na memorijsku karticu i pokrenes instalaciju preko nekog filemanagera i to je kraj
Note IV N9100 dual

RandjaPO
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 07. Jul 2010. 09:53
:: iPhone 6
:: Nokia 808 PureView

Post od RandjaPO »

Cooomi, neces imati potrebe za garminom jer su fbricke mape najbolje koje sam ja do sada koristio. Imamo srecu da su se smilovali da ubace i Srbiju. Sto se tice E7, ne znam da li si probao onu tastaturu ali je to po meni nabolje odradjena hardverska tastatura i uzivanje je kucati na njoj.

Cooomi
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Cooomi »

RandjaPO, jesi li koristio E7? Kakav je u radu, je l' laguje?                                          

RandjaPO
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 07. Jul 2010. 09:53
:: iPhone 6
:: Nokia 808 PureView

Post od RandjaPO »

Isti je kao i N8, C7 i slicni modeli iz te generacije. Ima odlican displej ali su zato sa kamerom omanuli totalno, cemu je takav telefon zasluzio fixed fokus i dalje mi nije jasno. Ako ti je kuckanje bitno onda je ona tastatura kao izmisljena za to, jos jednom kazem da udobniju tastaturu nisam koristio.

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

+1,
Tastatura na E7 je jednom rečju zaista odlična, jako je udobno kucati, mislim da je to najudobnija tastarua koja sam ikada koristio na bilo kom modelu sa fizičkom qwerty tastaturom.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Cooomi
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Cooomi »

Otišao sam da se vidim sa likom što je nudio E7, kaže da je mislio da je Defy veći, tako mu delovao na slikama... I muka mu da kuca na qwerty tastaturi na ekranu iako sam mu objasnio da je to android i da može da telefon koristi i kao spejs šatl.. I ništa od posla nije odrađenjo, iako mi se jako svideo AMOLED ekran i tastaturica na njegovom E7 :/

Coni
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 21. Apr 2013. 10:26
:: LG Leon LTE

Post od Coni »

Kakav car. Delovao veci. Muka od tastature. Kao da je pao s Marsa, valjda se raspitas detaljno pre kupovine, stvarno je neozbiljno.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Sta dosao da vidi telefon i pismanio se :ohmy: . E svasta, pa valjda se informises predhodno sto kaze i Coni, i onda krenes dalje.
Ma svasta hoda bo ovoj zemlji, sve je to normal. :)

Cooomi
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Cooomi »

Ma ajde i nije problem što me je ispalio, nego što sam potrošio 4 sata zbog te ispale... Išao iz NBG do Stare Pazove, a voz nazad tek 3h posle mog dolaska. Srećom bilo mi dosadno pa sam otišao do centra i stopirao nazad.. Da ne poveruješ, 2h sam stajao na raskrsnici u centru Pazove, i ni jedan auto da stane a prošlo ih je 500! Posle se jedan dečko smilovao izgleda pa me pokupio. I od tada svakom stoperu ima da stanem.!

Odgovori