Telefon do 250e, ženski, polon

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Telefon do 250e, ženski, polon

Post od El Laki »

Pozdrav svima, treba mi telefon za sestru, kao poklon. U obzir dolaze samo novi telefoni, cena do 250e, ni cent više jer ću i ove sačekati malo da padnu na 230 :)

Uglavnom, kao i većina devojki, ne igra mnogo igrice, a i ako igra to neke slabije, ne ove najnovije, tako da telefon ne mora da bude aždaja . Dosta vremena provodi za telefonom (fb, viber, surfovanje, muzika) pa bi trebalo da ima neku solidnu bateriju. Displej minimum nekih 4.7"-4.8". Klasično za devojke i slikanje, zahtev je pristojna kamera.

Za sada mi je prvi izbor S3,em što mi je rekla da joj se svidja jednom prilikom, em što ispunjava gore navedene uslove.

Da li mislite da za ove pare i u skladu sa zahtevima, može bolje od S3, i šta?

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Re: Telefon do 250e, ženski, polon

Post od znemanja »

Koristiš S3 i samim time si kompetentan da oceniš da li S3 ispunjava navedene ulove, lično mislom da ih apsulutno ispunjava i ne vidim nijedan drugi model koji bio bolji ta taj novac. Pritom Samsung je popularna marka što može da bude bitno jednoj devojci, postioji u raznim bojama (bela, crvena...) što opet samo po sebi čini taj telefon malo avangardnijim, tako da moj glas definitivno ide za S3.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Baš tako, koristim ga evo već 3 nedelje i nemam ni najmanju zamerku, tako da bi i njoj definitivno i u potpunosti odgovarao. No, opet, ne znam koji bi model mogao da mu parira jer mislim da je on u ovom rangu jedan od najkompletnijih uređaja.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Pa S3 ili Lumia 920. Ne znam samo kako šljaka Viber sad na 8.1, ali ako su to sredili onda će ispunjavati zahteve koje si naveo.
Ajfone ne vredi da gledaš zbog dijagonale displeja. Nexus 4, malo ga kamera zeza. Ali ono što bih prvo pogledao je BB Z10. Kamera je odlična, čini mi se čak bolja neko na ovim gore navedenim, zanimljiv OS a opet maltene sve aplikacije sa androida rade na njemu, kompaktan, dobro utegnut, baterija izgura dan opušteno.

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Upravo tako, pritom ima jako dobru kameru što si i naveo kao jedan od bitnih kriterijuma, i što je najvažnije uklapa se u budžet :) Koliko sam video, S3 trenutno može da se nađe nov za 217 evra.

http://www.kupimobilni.com/mobilni-tele ... III%2016GB
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

@Azimuth Lumia je dobar telefon, ali mislim da joj se ne svidja izgled. Znaš kako devojke gledaju na to :) pogledacu taj BB, zvuči fino ;)

@znemanja Ma da, imam ja svog prodavca gde mi daje za 200 kao vernom kupcu :)

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

El Laki, Pa onda si rešio problem, em je cena odlična, em uređaj zadovoljava sve kriterijume :wink:

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Izgleda da je tako, nema mnogo konkurenta :)

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

Z10. Моја девојка га има. Јесте мањи екран од траженог, али је бомбона, за девојку права ствар, плус можеш и да уштедиш.
ex ivan87

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Ja lično volim BB, imao sam jedan, ali mi smetaju dimenzije. Kako displeja, tako i samog telefona. No, to je dobra stvar, dosta manje je zastupljen od s3 pa bi bio onako poseban poklon :)

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

A bogme možeš i da uštediš 50tak sa Z10.
Prelistaj malo temu u vezi njega, zaista dobar telefon.

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

Ко год да га је видео, одушевио се. Сад и њеном брату треба моб, и размишља о Z10.
ex ivan87

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Upravo gledam, mislim da bi radio posao. Još je povod za telefon diplomiranje, a BB važi za poslovni telefon.. Ima simbolike :)

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Post od kvaka33 »

Mozda malo cudan predlog ali meni se svidja recimo LG L9 II ,stvarno dobar telefon za pristojnu lovu a dobice i kitkat
Za zensku osobu naravno beli ,nekako mi lezi belo uz zensko
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Za njega znam da joj se mnogo svidja, ali sa samo 20ak evra razlike u ceni izmedju njega i mnogo boljeg S3,nema dileme... Ali definitivno odličan predlog, nisam mislio da će ga se iko setiti u tom smislu :)

kvaka33
Expert
Expert

Post od kvaka33 »

Pazi nasao sam preko oglasa od peovajdera nov 190 evra,a koliko vidim S3 nije bas tako jeftin on se krece oko 240 takva varijanta
Nije bas mala razlika ali ok naravno da je bolji od LG ,ali ako ti sestra nije previse zahtevna onda ce LG odraditi posao u fulu ,a ti proci jeftinije
Evo ti primer moje supruge ,mogli smo da uzmemo neki dobar fon kada sam sklapao ugovor ,medjutim njoj se dopao l7 II beli
Kazem joj ja pa ok lep je,nije ni los telefon ali hajdemo neki malo bolji da uzmemo
Ma vazi ,nema sanse i na kraju uzesmo taj
Poenta price ,njima treba uzeti ono sto im se svidja a ne ono sto mi mislimo da treba jer je to .....
Drugacije razmisljaju od nas,to sto je tamo neki telefon napucan a onaj koji su one izabrale nije,ma bas ih briga itd
Tako da ti je moj savet uzmi sta se njoj svidja a ne tebi,ma koji to model bio

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Da, znam, slažem se. Mislim S3 je 220 nov nov fabrički simfree ali kažem za izbor. Njoj se nije uopšte svidjao S3 dok ja nisam uzeo, sada joj se svidja :) u suštini njima je najbitniji fizički izgled a provereno znam za oba da joj se sviđaju, LG malo više. Samo ne znam kakav je LG ovako, kamera, baterija, performanse... Gledao sam L9,nisam L9 II

kvaka33
Expert
Expert

Post od kvaka33 »

Koliko vidim po komentarima nista mu ne fali,kada dobije kitkat poletece verovatno
Kako god uradis ok,ali eto cisto savet ,kupi ono sto se njoj svidja
Uvek imaj na umu da su nam zivotne filozofije poprilicno razlicite :)

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Hahaha da, da, kapiram skroz i slažem se. Videću svakako još malo, ne žurim nigde pa cu lepo razmisliti šta mi je najbolje. Hvala ti na savetu u svakom slučaju ;)

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Nexus 4 ?
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

Odgovori