Sveo sam svoju potragu na ova dva telefona i rekoh da je najbolje da vas pitam koi je od ova dva bolji. Udrite sa predlozima!! PS:Kod ovog LG me buni to sto na net nadjoh neki sa antenom za TV pa se pitam jesu li i ovi kod nas takvi ili nesto drugo.Ako neko zna u cemu je stvar dobro bi doslo i objasnjene..
Samsung je dobio vise update-a a LG jos nije i pitanje je da li ce. LG ima malo noviji hardver... Sve ostalo je isto. Za tu antenu nemam pojma, na oba mozes da pokrenes program za smart tv...ako ti nesto znaci.
Ja sam već rekao svoje mišljenje, ali da ponovim - S3. Nije džabe toliko popularniji iako OG ima malo noviji hardver. Odlična podrška takođe, meni lepši izgled. Plus i ušteda, jer S3 nov ima za 210-220€.
Kitkat je verovatno poslednji update koji ce s3 dobiti. Ako neces da ubacujes custom romove, onda idi na optimus g, ako hoces romove onda s3. Ili kao sto Arkan rece, dodaj jos 25e i uzmi i9305 koji ima 2gb rama. Mislim da je neko ovde rekao da romovi sa i9300 ne rade na i9305, ali nisam siguran
Ja to ubacivanje romova nikada nisam ni radio a da li ce optimus G nakon godinu ili dve na 4.1jelly benu raditi normalno bez problema da pokrene aplikacije koje ce do tada izaci?
E sad nez OG mi se dizajnerski mnogo svidja a s3 je jako dobar i pre svega proveren tel. A sta mislite kakva je situcija o kasnijoj prodai odnosno kada htenem da kupim drugi,koi od ova dva bi se lakse prodao?
Da poguramo za tih 20% , uzmi slobodno S3, sa tim modelom nema greške, Samsung se mnogo lakše prodaje, a svakako će podrška biti veća za S3 nego za Optimus G.
Poslednja izmena od znemanja u Ned, 20. Apr 2014. 10:55, izmenjeno 1 put ukupno.
Slobodno uzmi preko KP, ja sam tako uzeo zadnja 3 telefona. Samo gledaj proverene prodavce. Greota je da daješ te pare za S3, kada možeš uzeti Nexus 5.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.