Kao što naslov kaže, treba mi telefon sa što boljom kamerom do 100e polovan a može i nov ako se uklapa u tu cifru.
Marka ni OS mi nije bitan mada bih voleo da bude android.
Trenutno mi Nokia N8 prva pada na pamet ali ako neko ima neki bolji predlog
Mozda N9,ima isto jako dobru kameru,u nekim uslovima i bolju od N8.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Po meni n8. Verovatno će ga koristiti samo za fotkanje kao rezervni telefon, tako da os nije bitan, a za tu funkciju kupovina S2 je bacanje para bezveze, po meni.
El Laki, pa i nije bacanje para, S2 može da se nađe za 110e, ima odličnu kameru i plus ima Android, koji može da posluži i ako kaže da mu OS nije bitan. Ako ipak ne može da izdvoji više, a i da može rezervni je fon u pitanju tako da mu se ne bacaju pare, N8 je odličan izbor.
Definitivno N8, već više od dve godine sam zadovoljni korisnik istog i ne pada mi na pamet da ga menjam, koristim ga kao sekundarni pored S2. Iz prve ruke mogu da kažem da kamera na S2 nije tako dobra kao na N8, pogotovo kada xenon pokaže šta zna, nije loša, ali svakako N8 dominira.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Arc S ima 512mb rama, to je ogroman minus. Ako otvori samo ovo sto je naveo od servisa, telefon ce postati maltene neupotrebljiv. Da ima 1gb, koliko i S2, bio bi odlican izbor, ali nema. Ne znam da li uopste postoji jos neki Android uredjaj sa 1gb rama u tom cenovnom rangu, a da ima kakvu takvu zajednicu koja ga i posle nekoliko godina drzi zivim. Sa druge strane, L520 radi posao ako mozes da se naviknes na WP (uz uslov da trpis ogranicenja dok ne izbace zvanicni 8.1).
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.