Pomoc oko odabira telefona do 250 evra
Pomoc oko odabira telefona do 250 evra
Ovako drustvo. Potreban mi je telefon do 250e najvise. Koristim nokiu e75, tako da nisam neki preterano zahtevan korisnik. Taj telefon mi nece trebati za igrice i ne znam ni ja sta.
Potrebna mi je dobra baterija, solidno brz telefon i dobra kamera. Za koju nedelju idem u USA, na work and travel program, pa mi taj telefon treba tamo da mogu da se cujem lakse sa ljudima ovde i da mogu da napravim neke solidne fotografije (skype,viber i kamera za te potrebe).
Taj telefon mi tamo za pocetak, da imam dok se ne snadjem, pa tamo planiram da uzmem telefon, pred povratak, da cene i opadnu malo..
Sta bi mi vi preporucili ? Gledam samsung galaxy s2 plus, kapiram da bi mi on koristio za te stvari i vise nego potrebno. Ali reko da pitam vas, koji se bolje razumete i pratite trziste. Mozda ima i bolji telefon od njega, koji ulazi u moj budzet.
Potrebna mi je dobra baterija, solidno brz telefon i dobra kamera. Za koju nedelju idem u USA, na work and travel program, pa mi taj telefon treba tamo da mogu da se cujem lakse sa ljudima ovde i da mogu da napravim neke solidne fotografije (skype,viber i kamera za te potrebe).
Taj telefon mi tamo za pocetak, da imam dok se ne snadjem, pa tamo planiram da uzmem telefon, pred povratak, da cene i opadnu malo..
Sta bi mi vi preporucili ? Gledam samsung galaxy s2 plus, kapiram da bi mi on koristio za te stvari i vise nego potrebno. Ali reko da pitam vas, koji se bolje razumete i pratite trziste. Mozda ima i bolji telefon od njega, koji ulazi u moj budzet.
Re: Pomoc oko odabira telefona do 250 evra
Pa baterija, to malo teze, pogotovo ako zelis Android, ali moja preporuka Nokia Lumia 920.
Nokia Lumia 1520
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
- :: Xiaomi Mi A1
- :: Gsmart Aku A1
- Kontakt:
Preporuka za Samsung Galaxy S3. Odlična kamera, brz, i solidno dobra baterija. Cena je 220-230e.
Ipak planiram da izdvojim 200 e za telefon. Ali preko oglasa, ne za telefone u radnji, koji su malo skuplji
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Pogledaj LG 9 II,mozes ga naci novog za 180 evra preko oglasa star 1 dan sa garancijom operatera 2 godine
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
Trenutno razgledam 3 modela. S2 plus, Lg9 II i xperiu t.
Sony moze da se nadje za 200, s2 i lg i za manje.
U tom trouglu, koja je po vama najbolja opcija?
Sony moze da se nadje za 200, s2 i lg i za manje.
U tom trouglu, koja je po vama najbolja opcija?
- kvaka33
- Expert
licno mislim da je tu u prednosti LG je jer noviji model koji pre svega sigurno dobija kitkat ,ima najveci ekran
Posto nisam koristio ovakvu vrstu telefona, jel mozes da mi objasnis sta je kitkat ? 

Re: Одг: Pomoc oko odabira telefona do 250 evra
Od ta tri telefona,verujem da xperia ima najbolju kameru i slabiju bateriju
- kvaka33
- Expert
Kitkat je najnovija verzija operativnog sistema zvanog Android ,na kome rade modeli telefona za koje se raspitujes
Pretpostavio sam da je to u pitanju.
Nisam ja zahtevan korisnik..Svaki od ova tri modela telefona ce sigurno ispunjavati moje potrebe koriscenja (one osnovne,plus vajber,skajp).
Ono sto ce da mi presudi je najkvalitetnija kamera.
Pretpostavljam da LG tu ima najlosiju
Nisam ja zahtevan korisnik..Svaki od ova tri modela telefona ce sigurno ispunjavati moje potrebe koriscenja (one osnovne,plus vajber,skajp).
Ono sto ce da mi presudi je najkvalitetnija kamera.
Pretpostavljam da LG tu ima najlosiju
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
DS90, Da, LG L9 II ne može da se pohvali za dobrom kamerom, pošto ti je kamera bitna stavka bolje idi na Xperu T, ima dosta bolju kameru. Sve ostale zahteve koje si naveo skype, viber i sl. manje više svaki model će to odratiti dosta dobro. Što se baterije tiče, za Android je standard (uz par izuzetaka iz višeg cenovnog ranga) jedan dan, ako ti izdrži od ujutru do uveče to je odličan rezultat.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- kvaka33
- Expert
Uzimati tako "bajat"telefon,hm hrabro po meni ,kamera na T jeste bolja ali ne drasticno bolja ,ali naravno njegova lova pa neka bira
Ja ga licno tako matorog nikada ne ih uzeo
Ja ga licno tako matorog nikada ne ih uzeo
Kapiram ja zbog cega mi to pricas.. Ali ja cu taj telefon koristiti par meseci, posluzice svrsi i kupicu u USA neki kvalitetan telefon, tipa s4, oppo find 5, xiaomi mi3..to sam nesto merkao tamo da uzmem
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
S3 perfektno stanje, star do 3 meseca sa garancijom (ponegde i nov) preko oglasa 205, bestbuy po meni
- kvaka33
- Expert
ako moze za tu lovu da ga nadje onda nema sta da razmislja ,ali covek hoce sto jeftinije jer planira da kupi nesto bolje kasnije u "Ameriku"
,u sustini S3 ako uzme i ne mora tamo dugo da uzima ista bolje

- El Laki
- Prijatelj foruma
To svakako. Možda onda ovde nešto tipa S2, 150e, radi posao, i ušteka tih 100e preko pa tamo uzme nešto do jaja... 5s npr 

Tako nesto sam i razmisljao.. Ne verujem da je kamera na s3 nesto bolja od one na s2. Taj telefon dam kevi posle a sebi kupi neku masinuEl Laki napisao:To svakako. Možda onda ovde nešto tipa S2, 150e, radi posao, i ušteka tih 100e preko pa tamo uzme nešto do jaja... 5s npr

- El Laki
- Prijatelj foruma
S3 ima odličnu kameru, nisam poredio sa dvojkom pa ne znam, ali svakako će ti S2 odraditi posao.
Besmrtni S2. Dobra kamera, giga rama...razmotri i Lumiu 720, nova za 175 preko oglasa, dobra baterija i kamera, jedino se Viberom na wp8 neces nesto usreciti, ne radi bas najbolje.